Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

E korkak çoğu erkek gibi yalan mı.normal samimiyetlerine bişy demedim ki.bununla da normal samimiyete bişy demem, kızın diğerkızlaton samimiyetini kıskanmasını hissettim ve davranışlarından dedim, yoksa dşrek hoşlanıp elde etmeye çalışıyo demedim ki
Direkt hoşlanıyor deseniz daha mantıklı olur. Diğer kadınlarla eşinizin samimiyetini kıskandığı için giyimi tarzınız falan değiştirdi demeniz çok manasız. Olmadığınız ortamlar için çok fazla fikir yürütüyorsunuz. Ayrıca eşinizle samimi olmak için etek mi giymek gerekiyor, ne alaka yani?

O kadın sizi ilgilendirmiyor. Eşinizin etrafındaki ilk kadın değil. Haliyle son da olmaz. Kadın şayet eşinizin diğer kadın arkadaşlarını kıskanıp böyle oyunlara giriştiyse o daha fena değil mi? Sizin eşiniz ki o, o kadınların değil. İki gündür kadına isnat ettiğiniz eylem üzerinden düşünürsek rahatlıkla diyebiliriz ki, bu kadın sizi değil onları rakip olarak görüyor. Durumun vehametinin farkında mısınız? Laflarınızın ucunun gittiği yerlere bakar mısınız?
Anladım da samimiyeti kıskanıp kendi daha çok samimi olmaya çalışıyor hissettiğim gördüğüm bu, beni ilgilendiren nokta burası.diğer kızlarla samimiyeti beni rahatsz etmedi.etse belli ederdim.bu kız normalde düzgün bişy demiyorum ama bunkonuda şok değişti burda 3-5 cümleyle herşeyi anlatamazsın ki insan hisseder ya, kız istemsiz de olabilir aşırı ilgilenmeye başladı

O kadın sizi ilgilendirmiyor. Eşinizin etrafındaki ilk kadın değil. Haliyle son da olmaz. Kadın şayet eşinizin diğer kadın arkadaşlarını kıskanıp böyle oyunlara giriştiyse o daha fena değil mi? Sizin eşiniz ki o, o kadınların değil. İki gündür kadına isnat ettiğiniz eylem üzerinden düşünürsek rahatlıkla diyebiliriz ki, bu kadın sizi değil onları rakip olarak görüyor. Durumun vehametinin farkında mısınız? Laflarınızın ucunun gittiği yerlere bakar mısınız?
Gruptaki kizlarda mi kalp atiyormus adama iyice karıştım ben

Ya ben görsem telefonuna bakıp bu kadar kalp nedir niye sorarım dşye muhtemelen veya kızın kocası görse dşye o mantıktır ya da 3. Senaryo bişy var çekiniyo
Sen bu kadını tehdit olarak görüyorsun, önce bunu bir kabul et bence.
Yok grup içinde ilgi çekmeye çalışıyor, samimiyet için açık giyiniyor vs. gibi palavralardan vazgeç.
Kadının niyetini giyim tarzından ve attığı birkaç emojiden çıkaramayız.
Ama ben olsam eşimin bu yenge ayağı çekmesine bir gıcık olurdum. Bir şeyin fazla belirtip göz önüne koyulması beni gıcık eder.

Anladım da samimiyeti kıskanıp kendi daha çok samimi olmaya çalışıyor hissettiğim gördüğüm bu, beni ilgilendiren nokta burası.diğer kızlarla samimiyeti beni rahatsz etmedi.etse belli ederdim.bu kız normalde düzgün bişy demiyorum ama bunkonuda şok değişti burda 3-5 cümleyle herşeyi anlatamazsın ki insan hisseder ya, kız istemsiz de olabilir aşırı ilgilenmeye başladı
Burda tek bir kıskanan yok. Ama şunu da bilin ki, o kadın tarafından rakip olarak görülmemişsiniz. İyi ihtimalle, bu bir grup savaşı ve siz grupta olmadığınız için rakip değilsiniz kimsenin gözünde. Kötü ihtimali de söyledik zaten.

Karşı tarafın attığı beğeni silinmez tamamen silinmesi lazım o zamn, muhtemelen kıza şunu diyo eşin görür yanlış anlar
Bu durumda kendi eşinin yanlis anlamasi da var tabi😁
Kalp atmak çok saçma değil mi ya🥴 ergen tarzı geliyor bana. Attığı şeyler ne mesela? Emekli dayılar gibi sürekli akrabaları hedef alan, kendinde olmayan doğru davranışları dikte edici şeyler mi yoksa aile fotoları ya da kendi karizmatik çıktığını düşünüp paylaştığı fotolar mi?
Kendi fotosuna kalp atmissa yansın geceler vursun sabaha bacım 🙃

Karşı tarafın attığı beğeni silinmez tamamen silinmesi lazım o zamn, muhtemelen kıza şunu diyo eşin görür yanlış anlar
Ben ingt story attigimda kalp emojisi msja dusuyorsa bem msji siliyorum ayni yerden bahsediyorsak hikayeye 24 saatlik olana kalp yaparsaniz siliyorsunuz konusma gibi birsey o.ama gonderi atarsaniz ok o kalbi karsi taraf kaldiracak

Hee dur çözdüm cozdum siz stry altından k begenmis kalbi ordan gordunuz oki oki tamam kocaniz stry atmasin bi sure bakalim ne diyecek kadin niye stry atmiyrsin vs olsa neyse ayni is yeriydi birde.neyse art niyetli olmayin belki güzel strylee atiyorsunuz oda beğenmiştir olesine

Bu durumda kendi eşinin yanlis anlamasi da var tabi😁
Kalp atmak çok saçma değil mi ya🥴 ergen tarzı geliyor bana. Attığı şeyler ne mesela? Emekli dayılar gibi sürekli akrabaları hedef alan, kendinde olmayan doğru davranışları dikte edici şeyler mi yoksa aile fotoları ya da kendi karizmatik çıktığını düşünüp paylaştığı fotolar mi?
Kendi fotosuna kalp atmissa yansın geceler vursun sabaha bacım 🙃
Ya instagramda attığınız hikayelere beğeni atıldığında kalp işareti şeklinde mesajlarda duruyor ya ondan bahsediyorum

Niye beğendi Hee dur çözdüm cozdum siz stry altından k begenmis kalbi ordan gordunuz oki oki tamam kocaniz stry atmasin bi sure bakalim ne diyecek kadin niye stry atmiyrsin vs olsa neyse ayni is yeriydi birde.neyse art niyetli olmayin belki güzel strylee atiyorsunuz oda beğenmiştir olesine
Ya zaten niye beğendi demiyorum arkadaşlar, beğeni işaretinin kalp ikonunun çok olduğunu söyleyip temizleyiver demiş

Ben ingt story attigimda kalp emojisi msja dusuyorsa bem msji siliyorum ayni yerden bahsediyorsak hikayeye 24 saatlik olana kalp yaparsaniz siliyorsunuz konusma gibi birsey o.ama gonderi atarsaniz ok o kalbi karsi taraf kaldiracak
Hikayeye beğeni attığında hikaye kalksa bşle birime mesaj atmak istediğinde o kalp duruyo hikayeyi beğendi diye

• Beğen
Reactions: Cac
Komplo teorileri üretmişsiniz gibi geldi bana😄 ben olsam bende eşimin bir kadınla sıkı fıkı olmasını istemezdim. Yanlış anlaşılmasın arkadaş tabiki olabilir birlikte bir şeylerde yapabilirler ama bir şartla o ortamda bende olmalıyım😁

Kimin kime ne gözle baktığını bilemeyiz.
Siz rahatsız olduysanız eşinize söyleyin arasına mesafe koysun madem
El alemin giyim kuşamını değiştiremezsiniz sonuçta.

Ayrıca evli bekar fark etmiyor
Herkes birbiriyle flört ediyor ayaküstü maalesef

X