- 21 Ağustos 2015
- 31.491
- 95.423
- 37
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Nerde otursun , bagajda fln mi ?Sabahtan beri yüzlerce mesaj içinde tam anlatmak istediğimi yazan sizsiniz.giyim kuşamı dert etsem diğerlerinden ederdim.mesela o kızın bi alım satım olayı vardı,eşim ilgilendi onu mecbur eşim getirdi bana uğradılar, yol üstü kız önde oturuyordu, kalktılar yine öne oturdu mesela
Eşini de tanıdım ailece geldik gittik hatta çocukları oldu hediyelerimizi götürdük eşimle birlikte.Burada tek suçlu erkek. Karısının öyle olduğunu biliyorsa yazişmayacak. Ya da karisinin eline çocuk gibi telefon vermeyecek. Sanki ebeveyni jsjsj koru beni bu kadından demiş sanki arkadaşınız sizin için jsjsj
içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Yooo tam olarak onu yazmışsınız.Ben de giyşyorum ve kşmse karışmaz ona katılamayacağı gibi .ne alaka.benim yazdığım şey o değil ki.
Benle birlikte okumusProfil bilgileriniz doğru mu ? 39 yaşında, memur, yüksek lisans mezunu bir insan için yazım dilinizde sorunlar var. Bazı mesajlarınız anlaşılmıyor.
Kıyafet konusunu herkes yanlış anlıyo, o olay kızın grupta dılarda kalma psikolojisi dedim, eşimin önceden daha samimi olduğu kızlarınkıskanma ve onlargibi olma psikolojisi olduğu ve o kızın samimiyetini kıskandığı için ilgi çekmeye başlaması açısından dedim her anlamda.mesaj kuşum ise aslında mesajlaşma değil ama hikayelere aşırı beğenme ile oluşan kalplerin silinmesini istemesiGruba uyup giyinmiş oyle hosuna gidiyordur donem donem tarz drgisikligi olur kadinlarda.kendini belki daha rahat hissediyordur oyle kiyafetten yurumeniz olmamış. Msj bakisma konismasi olsa dicem de icinize sinmiyorsa takip edin kocanizi .şimdi Bende jean giyerdim bi donem suan kumas pantolana haftasonu eşofmanla gezerim.
Arkada olabilir değil miNerde otursun , bagajda fln mi ?
Birincisi onun kadar ben de giyiyorum, ikincisi benim çalışma ortamında daha çok var, üçüncüsü kızıb giyimini kıskansam eşimin diğer arkadaşları yollardır zaten giyiyo, kıskansam onları kodlanırdım ki en samimi olduğu kus en güzeliKadın kendıne bakmaya baslamıs olabılır,siz de bakın hasetlenecegınıze?3 cümleden biri giyim tarzı degisti.Koca degil hemcins kıskanclıgı bu.
Diz üstü giyebiliyorlar, topuklu vs kaldı ki okulu kastetmedim sadece, özellikle birlikte gittikleri yerlerdeAdam da kadın da devlet memuru. Kurumun kıyafet yönetmeliğine aykırı giyinemezler zaten.
Yahu eşiniz kadının alım satım işine yardım etmesin o zaman. Kocası var onunla yapsın ne yapacaksa. Eşiniz kadına o kadar yardım etmeye hevesli,beraber gidip geliyorlar ,arabada öne binmesi mi sorun? İki arkadas beraber yolculuk yapacaksa neden arkaya otursun kadın? Çok saçma takıldığınız sey. Kocaniza laf yok, iyilik perisi maşallah, kadın öne oturunca sorun oluyor.Arkada olabilir değil mi
:) Kadın diğerlerinin eşinle samimiyetini kıskandığı için gidip yeni bir gardırop dizeyim demiştir. Aynen.Ben aşık oldu demedim diğerleriyle samimiyetini kıskandı muhtemelen çünkü diğerleriyle daha samimi, bu kız ise o kadar samimi değilken giyim kuşam diğer kızların aynısı oldu ve aynı ortamda daha çeneniz ve muabbete giriyo eşimin.her detaydan bahsetmedim ilk yazdıra.eşime bayıldığı için demedim kafın kıskançlığı bence konu
Gelirken oturabilir giderken en azından dikkat edebilir , bu yadırgamışım için değil, samimi olduğum arkadaşın ben de yanına otururum.acaba eşi yanlış anlar mı dşye o düşünmeli .alım satım işi derken onların çoğunun bu işlerine o yardım ediyor ve iş gereği çalışma saati uygun olduğu için eşimle geldi.eşim ilk mesajda anlattığım gibi gezme organizasyonu vs çoğu işleri o hallediyorYahu eşiniz kadının alım satım işine yardım etmesin o zaman. Kocası var onunla yapsın ne yapacaksa. Eşiniz kadına o kadar yardım etmeye hevesli,beraber gidip geliyorlar ,arabada öne binmesi mi sorun? İki arkadas beraber yolculuk yapacaksa neden arkaya otursun kadın? Çok saçma takıldığınız sey. Kocaniza laf yok, iyilik perisi maşallah, kadın öne oturunca sorun oluyor.
Eşiniz bu kadar sosyal, yardımsever, her işe atlayan biri olduğu için sizin rahatsız olacağınızı düşünmemiştir, neden düşünsün? Eşi, kadın arkadaşı öne oturacağı içi rahatsız olan adam o kadar sosyal olamaz zaten. Çok basit bir mantık bu. Evinize kadar gelen kadın sizden çekinip arkaya niye otursun gerçekten çok anlamsız takıldığınız şey.Gelirken oturabilir giderken en azından dikkat edebilir , bu yadırgamışım için değil, samimi olduğum arkadaşın ben de yanına otururum.acaba eşi yanlış anlar mı dşye o düşünmeli .alım satım işi derken onların çoğunun bu işlerine o yardım ediyor ve iş gereği çalışma saati uygun olduğu için eşimle geldi.eşim ilk mesajda anlattığım gibi gezme organizasyonu vs çoğu işleri o hallediyor
Daha güzel ve alımlı mı:) Kadın diğerlerinin eşinle samimiyetini kıskandığı için gidip yeni bir gardırop dizeyim demiştir. Aynen.
İş arkadaşımız bizimle samimi olsun diye bayram çocuğu gibi yeni kıyafetlerimizi giyeriz. Çünkü beş yaşındayız.
Yani şu düşünce yapısının neyini onayladınız hanımlar?
Eşinin iş arkadaşı giyim tarzını değiştirmiş, kadın da kendinden daha alımlı, güzel diye kurulmuş işte. Dümdüz kadını kıskanıyor.
Doğumgününde özellikle aşırı etkileyici giyinmesi, bazı davranışları hissetmek, mesajdaki kalpleri sil deyince kahkaha emojisi vsEşiniz bu kadar sosyal, yardımsever, her işe atlayan biri olduğu için sizin rahatsız olacağınızı düşünmemiştir, neden düşünsün? Eşi, kadın arkadaşı öne oturacağı içi rahatsız olan adam o kadar sosyal olamaz zaten. Çok basit bir mantık bu. Evinize kadar gelen kadın sizden çekinip arkaya niye otursun gerçekten çok anlamsız takıldığınız şey.
Daha güzel ve alımlı mıminyon birini kıskanacak değilim.üstte de yazdım onun giydiği kadar ben de giyiyorum, ayrıca gruptaki eşimle daha samimi olsn kız asıl alınmlı ve güzel olan, yıllardır kuskansam onunla görüştürmem, ve de ayrıca sadece giyim değil davranışlardan hisseder insan