Buradaki arkadaşların bosan demesi ile bodanmiyorum yada bazıları bunda ne var iş arkadaşı yazmış .beni etkilemiyor.cunku ben çok iyi biliyorum ki eşim onunla beni bırakıp evlilik düşünmese de çekim hissetti,belki benim tesaduf görmem ile ilerletmediker çekim olduğu kesin.saat başı atılan SMS ler mesai dışı atılan SMS ler var .SMS i tek o kıza atmış.hoslanmiski atmış.bu hoşlanma sevgi olmayabilir belki,hoslanti olduğu bir gerçek.esim ne kadar duygusal hissetmedim diye yemin etse de inanmıyorum ,itiraf etse beni anında kaybettiği gibi mahkemede bir delil olacak tazminat davası açılacak maddi zarara uğrayacak artı elaleme rezil olacak itiraf etmezki.kafama koydum boşanmayı.birakmiyor beni pismanligink dile getiriyor.cocuklara acı diyor.tek dusundugum çocuklar zaten.bazilari demiski çocuklar bahane demiş.asla değil.dun evi terkettim çocukları alıp akşam küçük olan babamı özledim demeye başladı bir gün ayrılığa dayanamadi.kolay mi çocukları bu halde birakmak.benim esimde gördüğüm su eşim duygusal aldattigini inkar ediyor,bosanmak da istemiyor çünkü çocuklarına tapan biri o..otele gittim ondan habersiz akşam beni bulamadı aradı açmadım .gece mesaj attım konuşmak için.tellerimi açmadı.givenligi gönderdim sitenin megersem bayilmis.ayikdiktan sonra otele geldi konuştuk.ve yine aldatmadimlar cocuklarimi ozlerimler falanlar.. bunlari kulahima anlatsın da...gerçekten çocuklar etkilenecek...bu bahane değil çocuklar bu şekilde babasız çok etkilenecek.kesinlikle duygusal aldattı beni.o amaçla yola çıkmasa da bir senelik samimiyet var bir değil iki degil.ayrica kendisi de avukat.sunu çok iyi biliyor ki o SMS leri hakim aldatma saymayacak.illa yatakta yakalanmalari gerek .bakin adalae bu kadar turkiyede