Face i dondurmakla silmek ayni degil. Misal ben yillar once face im i dondurdum. Ay da yilda bir girer bakarım. Yani face, dondurdugun hesabini senin onayin olmadiktan sonra silmez.
Neyse.... yillar once başıma gelen bi olayi anlatiyim. Isyerinden bir erkek arkadasla iş sebebiyle bir iki kez msj lastik. Bi kac gun sonra ozel bi numara arayıp sesimi dinleyip kapatti. 5 dk sonra tekrar aradi. - kimsinnn! Kocamla ne isin var. Beynimden vurulmuşa döndüm. Anlamadim önce yanlislik oldu dedim. Sonra düşününce is arkadasimin esi oldugunu anladim. Is yerinde bikac kez konusu gecmisti uçan kuştan kıskanır bezdiriyor beni cogu zaman diye. Tamam dedim bu o kadin. Hala da kimse bilmez bu olayi o arkadasima deseydim buyuk ihtimal eşiyle tartisacakti onada demedim.
Yani o an kadinin hali öyle acınası geldi ki anlatamam. Sinirlerim yatisinca kadina üzüldüm. Esinizin arkadaşı icten içe egleniyordur belkide Allah bilirde. yapmayin bunu kendinize.
Artik naparsaniz yapin karşı tarafla ugrasmayin. Bu asamada kim ne düşünür umrumda degil demeyin. Ilerde hatirladikca kendinize kizarsiniz. Gördüğüm kadarıyla hep bi çaba icindesiniz ama yaptiginiz hersey icinizdeki ofke ateşini dahada büyütüyor.
Bi sakin olun. İnşirah suresini her firsatta okuyun. Kalbinizin duaya ve Allah a yakinliga ihtiyaci var. Bi salin herşeyi. Duaya teslim edin tüm sıkıntılarınizi. Allah hic bi kulunu zorda birakmaz.