Çok zor ama madem adam bu kadar pişman zamana birak biraz canım sabirla dua ile bekle bakalım gorelim mevlam neyler. Ama dik duruşunu sakin bozma. Kurallarinda kararlı ol yok spora gitmek filan asla kabul etmeEşim geldi yalvariyoy bana bir şans daha ver diye.soz veriyor bu evliliğin daha iyi olması için uğraşacağım diyor.ve hala aldatmadim amacım da o değildi diyor hala.cocuklar mahvolacak diye üzülüyor.eski ben olmayacagim ,bunu kaldırabilecek misin ,kağıt üzerinde kalacak dedim.zamanla düzeleceksin buna inanıyorum,ve sen istemediğin sürece sana dokunmayacagim diyor.beynim sıkışıyor.bosanmayi isteyen tek benim ailem de eşimde kesinlikle istemiyor.bosanmayi istememin sebebi ise sindiremiyorum ben artık eski ben değilim.esim gözümde tepelerde değil artık,o bana göre sinsi yalanci
Eşim dün gece bayıldı ya da numara yaptı oralı bile olmadım.sanki kalp krizi geciriyormus gibi idi.sakinlestirici içtim uyudum.o halıda yatiodu.eski ben olsa idim,hemen ambulans cagirirdim ben uyudum tabi ilacın da etkisi vardı.sabah beni uyandirdi,beni bırakma diye sarılıp ise gittiSiz zaten olayı tamamen sindirip affetmedikçe evlilik kağıt üstü olurdu... eşinizin durumu ne peki? Çocuklara yansıtmasanız keşke evdeki durumları şimdilik. Onlar yıpranmasa...
Beni takip et nolur beni bırakma dedi.artik bu da gururuma dokunuyor.onu takip etmek yani.spora da git takip etmeyecegim sen kimsin ki dedim.cocuklar yüzünden elim kolum bağlandı dedim.gercekten onu takip etmek de aptallık gibi artık.ben zaten takip etmeden çıktı bu ortaya.hicbirsey gizli kalmiyor.eger birşey daha yaparsan yıllar sonra ya seni ya kendimi öldürürüm dedim.oldur beni beni bırakma dediÇok zor ama madem adam bu kadar pişman zamana birak biraz canım sabirla dua ile bekle bakalım gorelim mevlam neyler. Ama dik duruşunu sakin bozma. Kurallarinda kararlı ol yok spora gitmek filan asla kabul etme
Eşim dün gece bayıldı ya da numara yaptı oralı bile olmadım.sanki kalp krizi geciriyormus gibi idi.sakinlestirici içtim uyudum.o halıda yatiodu.eski ben olsa idim,hemen ambulans cagirirdim ben uyudum tabi ilacın da etkisi vardı.sabah beni uyandirdi,beni bırakma diye sarılıp ise gitti
Annesi o çocukken ölmüş zaten.evet aramızda duygusalliktan ziyade bu tarz bir ilişki vardiAllah sabır versin size. Şu sahneyi gözümde canlandırdım ve yetişkin olmayan duygusal boşlukları olan ve sanki sizi annesi gibi gören bir adamla evli olduğunuzu dusundum
Duygusal boşluğunu da o kadınla tamamlamak istedi.neticede aldatildim duygusal olarak istediği kadar inkar etsinAllah sabır versin size. Şu sahneyi gözümde canlandırdım ve yetişkin olmayan duygusal boşlukları olan ve sanki sizi annesi gibi gören bir adamla evli olduğunuzu dusundum
Eşimle hiçbir sorunumuz olmadı ama hep onun annesi gibi olduğumu hissederdim.bir kadın kendine güzel denmesini ister değil mi eşi tarafından o bana soylemezdi.ozel günlerimde hediye almazdı.dogum günü falan.bana saçma geliyor derdi.onu bile sorun etmedim istesem de...ama o kıza avukatlar günümü kutlamadinhala diye mesaj atmış mesai disinda.hani onemsizdi özel gün kutlamak !!!!Allah sabır versin size. Şu sahneyi gözümde canlandırdım ve yetişkin olmayan duygusal boşlukları olan ve sanki sizi annesi gibi gören bir adamla evli olduğunuzu dusundum
Duygusal boşluğunu da o kadınla tamamlamak istedi.neticede aldatildim duygusal olarak istediği kadar inkar etsin
Seni aldatıyor ve senin bitirmeni bekliyor. Bu çok bariz. İşin zor. Sana sevgisi kalmamış. Yeni insan teni heyecanlar onun için.Beni kadın olarak gormuyorsan kızmam çeker gider anlayışla karsikarim kızmam dedim.zorla güzellik olmaz dedim.boyle de vallahi sessizce çekip gidecem hakkımı da helal etcem dedim.birakmiyor yakami..eskisi gibi olmucam dio
Kesin karraliy im ayrılıyorum.buna engel olmaya calisiyor.ama bitti..tek sorunum ailem ,ablam kesin karar verdigimi biliyor.ablam bana hakaret etti ondan ayrılma adam özür diledi daha ne istiyirsun.cocujlari mahvedecek suçlu sen olacaksın diyor.uzerimde baskıları var.kararliyim.dun gitmedi.birazdan gelir işten.mesaj attım bugün git diye tamam dedi.dun kriz gecirdim.sakinlestirici kullandim.gormemem gerek gitmesi gerek bu evden.ama ailem eminim bana kizacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?