Size dua edeceğim hususi olarak birazdan.
Içinizdeki kabz hali feraha ersin insaAllah.
Bir de yargilayici bir dille değil de, ben diliyle biraz samimane konuşsanız mi ki? Guzel giden saygı çerçevesinde bir evlilik idi bugüne kadar nitekim. Acaba kırılma noktası ne olmuş da böyle meyillere gerek duymuş? Söylemek istediğim şey derinlere inerek o hastalığı bularak artık neyse o, tedavi etmeniz birlikte. 3 kucuk çocuk birbirinizi ihmal etmenize sebebiyet vermiş olabilir mi acaba? Son aylarda kaliteli zaman geçirebildiniz mi yahut ikiniz de birbiriniz için kendinize baktınız mi maddi manevi beslediniz mi?
Spora giden bir bey misal. Size de ona da iyi gelebilecek hayatinizda ufak değişimlerle bu sureci atlatabilirsiniz belki de.
Samimane konuşmanız belki ikinize de iyi gelir. Evet anne babasınız. Evet eşsiniz. Ama aynı zaman da arkadaş, hatta hayatı birlikte göğüsleyen iki samimi dostsunuz...
Olan verilere göre konuşuyorum, bir kaç kez başbaşa sohbet etmekten mutlu olan bir eşin hayatında hissettiği bir boşluk olmalı belki de. Bunun üzerine giderseniz belki Ikinizin güven duygusuna da iyi gelir diye düşünüyorum.
Gününüz hayırlı geçsin.