- 16 Temmuz 2017
- 79
- 82
- 39
Bence amiyane tabirle boş yapıyorsunuz. İlişkiniz çok laçkalaşmış bu saatten sonra düzeltebilir misiniz bilemiyorum. Öncelikle kocanız bana çok itici geldi. Yalanının yakalanmasının üzerinden bu kadar kısa zaman geçtiği halde hala bana güvenmen lazım çok abartıyorsun falan demesi gerçekten trajikomik. İyi niyetli olsaydı size önceden söylerdi ve kızı karıştırma diye size kendinizi kötü hissettirmezdi. Ben niyetinin iyi olduğunu düşünmüyorum ki kız da da aynı elektriği yakalamamış olsaydı eşim seni arayabilir diye uyarmaya utanırdı. Ha tam olarak aldatmış diyemem tabi. Sanırım sizin kafanız da bu kısımda karıştı. Çocuklarınız var, geçmişiniz var, pişman olduğunu düşünüyorsunuz ve bu yüzden affetmeye karar verdiniz. Bunu yargılamak bize düşmez ama bu saatten sonra hala mevzuyu dibine kadar deşmeniz, mevzunun en hararetli döneminde bile boşanmadığınız halde boşanırım diye blöf yapmanız ilişkinizi bir yere götürmez. Affedecekseniz tam affedin ya da hiç affetmeyin. Bu şekilde şüphelerle hem ona hem kendinize ve özellikle de çocuklarınıza hayatı zehir etmeyin