Seçim yapmak kolay mı sanıyorsunuz benim yaşadıklarımı bsadece geriden okuyorsunuz.okudugunuz için de teşekkür bederim.benim olmaz dediklerimi siz tahmin ettiniz doğru da çıktı.ben konduramadigimdan dusunemedim.neden birakamiyor.karsimda annesinin üzerine yemin edip aldatmadım diyen bir adam,beni kaybetmekten çok korkan bir adam,güzel 10 yıl ,3 çocuk var,herşey daha güzel olacak diyen bir adam,artik o kızla bir kelime dahi konusmadigina ölmüş annesinin üzerine yemin eden bir adam var...onun karşında ise ya aldattı ise,ya o kıza yoğun duygular hissediyor çocuklarını mahvetmemek için bırakıp gitmiyor diye düşünen ben varım.ya ileriki aylarda ortalık durultuktan sonra tekrar konusurlarsa diye dusdüşünüyo bazen.kiz eşimi görmezden geliyormuş.kiz beni düşünse beni görmezden gelir mi diyor.ben onu istesem sen beni bosayacakken kabul ederdim diyor.hata yaptım kabul ediyorum fazla samimi oldum diyor.kesin kararını ver ya boşa beni ya da bu konu gündeme gelmesin diyor.konuyu gündeme getirmedim aslında .hattı kapat yeni hat alacağım telime casus yazılım yüklemişsin rahatsız oldum deyince eskiler geldi aklıma yoksa acmiyordum konuyu