eşimin iltifat özürlülüğü...kizlar yardim

bazı erkekler kendince kadını begensede dillendirip şımartmak istemezler eşinizde o odungillerden oluyor
birde siz sormayın kendisi söylesin
ben giyinip süslendiğimde eşim hemn bakışlarıyla iltifatını yapar sonrada dillendirir (maşallah diyim )

Kizlar 1 yildir evliyiz iyi hos bi eş fakat iltifat özürlü,odun...mesela disari cikacaz ben guzelce giyinmişimdir eşime nasil olmus desem iyi iyi diyor nasil moralim bozuluyor gecen yine disari cikacaz ben giyindim iyi fena olmadi yeter ya diyor tarzimi begenmeme diye bi durum yok cunku kiyafet vs beraber aliyoruz ve giydigini yakistiramayan biri degilim.. misafirlerimiz gelir cok şık masalar hazirlarim nasil diye sorsam iyi fena degil yeter diyor sinir oluyorum ya boyle kazma bi adamimi hakediyorum ben diye uzuluyorum herkes boyle esi olsun ister benim kocam ise birseyden anlamiyor ya sacimi yaparim hic iltifat etmez canim guzel olmussun dese ne olur sanki haksiz miyim ya :'(
Bu erkeklerin yaratildigi topraga bolca talas falan karismis galiba:)
Takmaa hepsi oyle ayni tornadan cikmis gibiler:KK66:

benim eşim beğendiğinde söyler mutlaka. o birşey demez de ben nasıl olmuş dersem güzel güzel der geçiştirir:KK11:

ya bardağa dolu tarafından bak bir de benim okuduğum gibi iltifat ÖZGÜRLÜĞÜ olsa sağa sola flörtöz yaklaşsa..bırak doğaları ahşaptan sıkma canını :KK70:

bende aynen senin gibi okudum:KK70::KK70: hatta sayfa açarken kendi kendime düşündüm - acaba eşiyle anlaşmamı yaptı,herkes istediği konuda özgürmü olacak diye. :KK34:

Benim eşim evlenmeden önce çok romantikti benim gözümün içine bakardı ben üzüleceğim diye benim gözlerimi dolu görse onun da gözü dolardı iltifatları hediyeleri söylemiyorum bile ama evlendik düğünün 2.günü adama bişeyler oldu odunun dini imanı var yine yontarsın şekle girer bundan hiç bişey kar etmiyor düşünün kayınvalidem bile benim oğlum böylemiymiş ben oğlumu tanıyamamışım dedi :KK43: ve evleneli 3 yıl oldu böyle düşünün

X