İnan onlar hiç senin gibi olmadı olduysa da bilmeden olmuştur. Ben onlara bakıp hep kendi yavrumu koydum onların yerine öyle davrandım onlara bazen günlerce anne özlemi çekmesin diye küçük kızı yatağıma aldım eşim salonda yattı bebeğim de beşiğinde onlardan fazla hiçbirimizin psikolojisini düşünmedim ben ama çok zor sen bilirsin. İnsanlık hali ben çok sinirliyim kendi çocuğuma karşıda öyleyi (gerçi sonradan böyle oldum çocuklarla birlikte yaşadıktan sonra) onlarda hiç rahat durmuyorlar ama onlar senin çocuğun değil bırak kızmayı yan bile bakamıyorsun sonunda kafayı yiyor insan benim gibi. Her gün kızartma yaptım 3 ay boyunca sırf seviyorlar diye insanlar kendi çocuklarına bile yapmıyor aman ev kokar diyor. Ama olmadı işte sonunda kafayı yedimBenim babamda ikinci evliligini yapti ben küçükken annemi hic tanimadim bi baskasina annede diyemedim. Küçükken bile diyemedim neyse konuma gelince ben 8 yasindayken evlendi babam. evlendigi kisiye anne demedim diye babaannemle yasamak zorubda kaldin bebekleri olunca psikolojisi bozulur diye istemediler bende anne diyemedim. Yani babamin esini hic sevemedim kendi cocugunub psikolojisi icinbeni feda etti biyerde . Ben yasamis biri olarak cocuklar sizinle yasasin derim.
Bak anne konusunda yaşadığımızı anlatayım sana;Benim babamda ikinci evliligini yapti ben küçükken annemi hic tanimadim bi baskasina annede diyemedim. Küçükken bile diyemedim neyse konuma gelince ben 8 yasindayken evlendi babam. evlendigi kisiye anne demedim diye babaannemle yasamak zorubda kaldin bebekleri olunca psikolojisi bozulur diye istemediler bende anne diyemedim. Yani babamin esini hic sevemedim kendi cocugunub psikolojisi icinbeni feda etti biyerde . Ben yasamis biri olarak cocuklar sizinle yasasin derim.
eski konularına baktım az önce..İnan onlar hiç senin gibi olmadı olduysa da bilmeden olmuştur. Ben onlara bakıp hep kendi yavrumu koydum onların yerine öyle davrandım onlara bazen günlerce anne özlemi çekmesin diye küçük kızı yatağıma aldım eşim salonda yattı bebeğim de beşiğinde onlardan fazla hiçbirimizin psikolojisini düşünmedim ben ama çok zor sen bilirsin. İnsanlık hali ben çok sinirliyim kendi çocuğuma karşıda öyleyi (gerçi sonradan böyle oldum çocuklarla birlikte yaşadıktan sonra) onlarda hiç rahat durmuyorlar ama onlar senin çocuğun değil bırak kızmayı yan bile bakamıyorsun sonunda kafayı yiyor insan benim gibi. Her gün kızartma yaptım 3 ay boyunca sırf seviyorlar diye insanlar kendi çocuklarına bile yapmıyor aman ev kokar diyor. Ama olmadı işte sonunda kafayı yedim
Ben sizi anliyorum. Ama bi cocugun gozuyle soyluyorum size anne sevgisi gormedim baba sevgisine muhtacim bitek. Ve babadan mahrum kaliyodum. Coj zor cok cok zor ve kotu bi duyguİnan onlar hiç senin gibi olmadı olduysa da bilmeden olmuştur. Ben onlara bakıp hep kendi yavrumu koydum onların yerine öyle davrandım onlara bazen günlerce anne özlemi çekmesin diye küçük kızı yatağıma aldım eşim salonda yattı bebeğim de beşiğinde onlardan fazla hiçbirimizin psikolojisini düşünmedim ben ama çok zor sen bilirsin. İnsanlık hali ben çok sinirliyim kendi çocuğuma karşıda öyleyi (gerçi sonradan böyle oldum çocuklarla birlikte yaşadıktan sonra) onlarda hiç rahat durmuyorlar ama onlar senin çocuğun değil bırak kızmayı yan bile bakamıyorsun sonunda kafayı yiyor insan benim gibi. Her gün kızartma yaptım 3 ay boyunca sırf seviyorlar diye insanlar kendi çocuklarına bile yapmıyor aman ev kokar diyor. Ama olmadı işte sonunda kafayı yedim
Yok yok sizin iyi niyetli oldugunuz belli zaten ben ona siginarak soyledim belli anneleri ilgilenmiyor babadan mahrum kalmasinlar ama senin icinde cok zorBak anne konusunda yaşadığımızı anlatayım sana;
Daha ilk tanıştığımızda büyğk kız 10 yaşındaydı. Bana o zaman annem eve erkek getiriyor ben sokaktayken eve bi geliyorum yabancı erkek oluyor evde demişti. Bana yaranmanın yolu annesini kötülemektir sanıyor diye düşündüm ama korktum o yaşta bir çocuğun bunu söylemesinden. Sonra yanımıza taşınınca da ne zaman annesini kötülemeye kalksa susturdum ben annemi çok severim anneler sevilir bir sorun varsa da kendisiyle çöz başkalarına sakın anneni kötüleme ben öyle çocuklara güvenmem dedim hep. Hiçbir zaman bana anne demelerini istemedim. Küçük kız kendiliğinden birgün parkta ben sana anne demek istiyorum demişti ben de çok sevinirim dedim. Sence senin durumunla benzer mi
Bende bu yüzden açtım bu konuyu zaten tekrar kaldırabilir miyim sizce eğer birlikte yaşarsak benim olumsuzluklarıma rağmen annemiz yoktu ama babamız hep yanımızdaydı dağ gibi arkamızda durdu bizi kimseye bırakmadı derler mi diye.Ben sizi anliyorum. Ama bi cocugun gozuyle soyluyorum size anne sevgisi gormedim baba sevgisine muhtacim bitek. Ve babadan mahrum kaliyodum. Coj zor cok cok zor ve kotu bi duygu
Valla cok zor sizi alkisliyorum. Herkes sizin gibi olamaz. Yani sizinde bebeginiz var. Benim babam yogun calisan bi adamdi hafta sonlarini kendi ailesibe ayirrdi ben hep babaannemle yaptm herseyi. Sizin cocuklar babaannede kalsa bi sure daha iyi olabilir . Babalari hafta sonlari gorsun beraber hafta sonu vakit gecirin . Ihmal edilmesinler ve bence cocuklarin pedagog ihtiyaci varBende bu yüzden açtım bu konuyu zaten tekrar kaldırabilir miyim sizce eğer birlikte yaşarsak benim olumsuzluklarıma rağmen annemiz yoktu ama babamız hep yanımızdaydı dağ gibi arkamızda durdu bizi kimseye bırakmadı derler mi diye.
İnanın geçen yıl sırf bu yüzden boşanmayı bile teklif ettim eşime ben çocukların hareketlerine dayanamıyorum ruh sağlığım iyice bozuldu ama onlar senin çocukların anneleri de bırakıp gitmiş benim yüzümden senden de olmasınlar dedim. Ama eşim kabul etmedi. O an oğlum hiç aklıma gelmedi sanki o annesiz ua da babasız kalmayacak gibi. Anlattıkça sanki canım boğazıma geliyor.
(Eşim bugün dedi ki bayramlık almaya çocuklarımı 3ünü de beraber götürmek istiyorum zaten hepsini birarada göremiyorum bari bayramlık almaya götüreyim dedi. Gerçi benim eşim beni nereden vuracağını çok iyi bilir çocuklarını birarada görmek istiyorsa oğlumuzu da alıp babaanneye götürebilir orada görebilir veya birlikte dışarıya çokabilirler gezebilirler. Ben bir haftadır neredeyse yalvarıyorum ona çocuğu biraz babaanneye götür bende temizlik yapayım diye götürmüyor. Onun derdi çocuklarını birarada görmekten çok çocuklarını eve getirip milletin ağzını kapatmak ya neyse)Sorduğun soru da bir yanlışlık var.Onları bizimle yaşamaya ikna etmiş olsam bencillik etmiş olur muyum diyorsun.Hangi açıdan bencillik.
.
Çocuklar belirli günler gelir yine vakit geçirirler.(Eşim bugün dedi ki bayramlık almaya çocuklarımı 3ünü de beraber götürmek istiyorum zaten hepsini birarada göremiyorum bari bayramlık almaya götüreyim dedi. Gerçi benim eşim beni nereden vuracağını çok iyi bilir çocuklarını birarada görmek istiyorsa oğlumuzu da alıp babaanneye götürebilir orada görebilir veya birlikte dışarıya çokabilirler gezebilirler. Ben bir haftadır neredeyse yalvarıyorum ona çocuğu biraz babaanneye götür bende temizlik yapayım diye götürmüyor. Onun derdi çocuklarını birarada görmekten çok çocuklarını eve getirip milletin ağzını kapatmak ya neyse)
Hani sırf eşim istiyor oğlumda ablalarıyla birlikte vakit geçirmek istiyor diye mi onların eve gelmesini istiyorum sizce? Demek istemiştim
Bayram güzel geçti biz onların yanına gittik ama kötü olan büyük kızın sorunları hala devam ediyormuş bunu öğrendim. Babası biliyordur mutlaka ama ben bilmiyordum. Habersiz evden çıkıp gidiyor nerdeydin diye sorduklarında yalan söylüyor. Evdekilerle arasında geçen konuşmayı duydum aynı benimle arasındaki diyalog hiçbir farkı yok bir an gözümün önünde canlandı sanki benimle konuşuyor gibi geldimerhabalar,,bayram nasıl geçti,çocuklar geldiler mi size?
son durumlar nasıl,yazarsznız iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?