Eşimin ilk evliliğinden çocukları...

Eşim bugün küçük kızı getirdi ve iş bahanesiyle çıktı gitti akşamın bi vakti geldi yattı televizyonun karşısına doğru düzgün ilgilenmedi bile gece burda kal burda kal demek dışında sonra ben oğlumu yatırmak için odama geldim. Kendim de uzandım kız tek başına yatmaktan korkuyor. Beraber mi yatacaksınız dedim eşim evet dedi onlara yastık battaniye götürdüm kendim de odama uzandım ben olmayınca eşim kardeşini aramış gel çocuğu al diye bu gecenin yarısı gidecekmiş çocuk hiç bir sıkıntı da yaşanmadı benden yana. Ben eşimi hiç anlamadım ne bu çocuğu bana bırakma çabaları anlam veremiyorum.

Şu anda çocuğu sokağa bile indirmedi ben sana balkondan bakcam dedi çocuk kapıyı çekti gitti yuh

tek bisye diyorum Rabbim sana sabir versin o yavrularada ne bu ya baba ilgilenmiyo anne ilgilenmiyo bu cocuklari sana mi dogurmuslar ama senide tebrik ediyorum herkez senin kadar sakin karsilamaz bu olanlari gercekten

Şu anda çocuğu sokağa bile indirmedi ben sana balkondan bakcam dedi çocuk kapıyı çekti gitti yuh
Konunun bir başını okumuştum; bir de bu mesajınızı gördüm. Eşinizin gamsızlığı akıllara zarar. Çocuklar sizi sever, sevmez onu bilemem; ama büyüdüklerinde bir gün babalarının yüzüne öyle bir bakacaklar ki... Sanki sokaktan geçen bir meczuba bakar gibi... O zaman kocanız pişman olacak. Yazık.

Ya konunun azıcık basindan azicik sonundan okudum dayanamadim madem yaninda istiyor esin cocuklari sorumluluklarini neden almiyor ?? Seni gelsin cocuklara baksın diyemi almış konuş bence senin vaktin yok bende tasiyamiyorum bu kadar kisiyi sirtimda de

allah o çocuklarında seninde yardimcin olsun

Çocuklar a çok üzüldüm

Bu Cocuklar cocuk psikiyatrisi gordu mu hic?

Bence de babaannede kalmalılar...Bu ilgisiz olacaginiz anlamına gelmez. Arasira babalarının ilgilenebilecegi mesela h.sonu gelirler. Yaz tatili ya da sömestr tatili 1-2 hafta gelebilirler.Ya da dışarı çıkarken onları da alırsınız gezme, piknik gibi. Ayrıca bu konuyu sorguluyorsaniz siz iyi bir insansiniz bana göre.

Bence babannede kalsınlar ama arada yanına gelınce kurabıye yap sohbet et kardeslerını gorsunler iyi anılarla ayrılsınlar yanından

Bence kızlar annede kalmalı kadın evli değil vicdani rahat ediyormu o şekilde siz onların annesi değilsiniz anne ölmüş olsa tamam yinede size gelene kadar büyüklerde var eşinizle evlenirken bastan konuşacaktınız öyle kabul edecektiniz

Nasıl bir motivasyonla eski konular hortlatılıyor?
Konu hortlatılırken, konunun açılış tarihine, konun sahibinin forumda en son görülme tarihine hiç bakılmıyor mu?

neden şu an anneyle kalmıyolar ki evlenmediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…