Eşimin ilgisizligi

Hala yerinde sayiyorlar . Ayni kafa ayni zihniyet oglu bu kafayi yapti ne oldu evi terkettim şimdi güya düzeltmeye arayip kv de ayni kafayi konuşarak ne elde etmeye çalisiyorsa.

Zaten anlaşılmayacagimi en başindan biliyordum. Zaten kv ile daha once konusmustum iki defa , esim ile aramizdaki gerginliginde farkindalardi bile bile devam etti ayni seylere , kendi yaptiklarini ve yaptirdiklarini savundu aslinda oglundan çok.

Ben 4 ay ecli kaldım.Dediğin gibi hala antideprasan kullanıorum.Ağır depresyona girmişim.Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen .Karşıdakı senı anlamıosa agzınla kuş deil aslan tut

Allah yardımcınız olsun. Eşimin bazen anne ve köy aşkı tutar. Sürekli oraya gider bazen zorla giderim bazen gitmem evet huzursuzluk çıkar ama sizin ki kalp kırıyor aşağılıyor. Ne demek yemeğimi yer çayımı içer sohbetimi eder gelirim?? Annesi de zevkten dört köşe oluyor böyle deyince demek ki. Diyecek bir şey bulamadım. Anne kuzusu.

Şikayetçi olmadan kocanı bir süre dinle.Cilveli ol ve onu poh pohla.Yatakta da mutlu et.Politik ol Bu şekilde devam edersen çok üzülürsün
Cam kenarı da olsun mu? adam neler diyor kadına siz cilveli ol diyorsunuz. Kırmızı gecelik ve gırgır ikilisini de önerseydiniz oldu olacak.

Ben 4 ay ecli kaldım.Dediğin gibi hala antideprasan kullanıorum.Ağır depresyona girmişim.Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen .Karşıdakı senı anlamıosa agzınla kuş deil aslan tut
Boşanmaya razı oldugunu söyledi bu akşam .tek istegim ayrılmak artik , konuşma falan da olmayacak kimse kimseyle konusmasin bundan sonra dedi. Ben de istedigimin ayrilmak oldugunu söyledim sonuç bu .

Boşanmaya razı oldugunu söyledi bu akşam .tek istegim ayrılmak artik , konuşma falan da olmayacak kimse kimseyle konusmasin bundan sonra dedi. Ben de istedigimin ayrilmak oldugunu söyledim sonuç bu .
Kendimi tutamayacağım artık bu eşiniz harbi m... annenin dizinin dibinden ayrılmayacaktın ne diye evlendin gencecik bir kızın hayatıyla oynadın

Kendimi tutamayacağım artık bu eşiniz harbi m... annenin dizinin dibinden ayrılmayacaktın ne diye evlendin gencecik bir kızın hayatıyla oynadın
Annesi annemle konuştuktan sonra bayılmış hastanelik olmuş biizim yüzümüzden tek istedigi bu işi bitirmekmiş artik. Benden boşanıp annesine bir köy kızı alacakmış benim gibi çıtkırıldım meslek sahibi kadinlar onlara yaramazmis falan. Direnmekte ne kadar haklı oldugumu ispat etti bana. Kendine eş degil annesine bakıcı istemiş megerse.

Valla aklıma geldi böyle düşüneceği. Tek fark artık köyde yetişen kızların da gözü açıldı, dilerim gelen sizi aratır.
Çok zor biliyorum ama üzülmeyin lütfen, yıllarınız heba, sağlığınızdan da olabilirdiniz. Bir de üstüne çocukla baba evine dönebilirdiniz.
Önünüzde daha uzun yıllar var, inşallah ilerde değerinizi bilen biri ile karşılaşır çok mutlu olursunuz.

Hissettiklerimi anladiklarimi açıkça ifade etmiş oldu zaten ben farkındaydım kendine eş istemediginin . Çok güzel gizlemiş kişiligini düşüncelerini . Evlenene kadar beklemiş ne istersem yapmiş evlenince garantiye aldigini sandi ama yanıldi.

Hayat yeniden başlayacak artık süreci atlatinca. Zor bir süreç olarak elbette ama hepsine hazırlıyorum kendimi . Zamanla geçecek biliyorum.

Yeni evlisiniz bu yuzden oluyor bunlar ikinizde ben yoneticem sen yöneticen diye tartişma çıkiyor..eger ailesinden ayrilmak istemiyorduysa ne diye evlenmiş sizinle?o zaman evlenmeseymiş anasinın dizinin dibinde otursaymiş.evlenmis artık tamam farkındayim ailesini seviyor hepimiz ailemizi seviyoruz ama o erkek bu kadar anacı veya babaci olması normal değil..biz kadinlar farkliyiz erkekler çok farklılar hayir nedir yani onlarin yaninda seni rencide etmek..

Son gelişmeleri okudum da bir saniyeni bile harcama bu kıt zekalı insanlara, gerçekten kötü konuşmak istemiyorum ama eşinden ne köy olur ne kasaba. Alsın anasına köyden bir kız, inşallah da gelen gideni aratır da alırsınız haberlerini. Herkes ettiğini çekiyor elbet bir şekilde, ben buna inanıyorum.

Canım benim o insanla evli kalacagına o ınsanlarla evlı kalacagına bırak boşanmış desınler.4 ay kabile hayatı yaşadım.Her sey guzel olucak.

Aslınds o hasta ruhlu anneci adamı kovmanız gerekmez mi? Eşyalarınız ne olacak? Ben olsam iğnem bile varsa alırım ki ben de boşanıyorum. Evden giden ben olmadım. Hayatını mahveden adam gitsin evden

Aslınds o hasta ruhlu anneci adamı kovmanız gerekmez mi? Eşyalarınız ne olacak? Ben olsam iğnem bile varsa alırım ki ben de boşanıyorum. Evden giden ben olmadım. Hayatını mahveden adam gitsin evden
İnsanın canına tak edıo .Ama esya konusunda ıgnenı bıle bırakma bende boşandım.Eşyalarımı gerı aldım

Çok çok üzüldüm.
Başından beri okuyordum.
Son gelişmeleri okuyunca daha çok üzüldüm. Ama sana değil @Cemrecn onların zihniyetine üzüldüm. Bu kafa yapısı değişmedikçe köydeki en zavallı kızı da alsalar memnun olmazlar.
Ne diyeyim seni böyle üzdüler. Allahım da onların kalbine göre versin inşallah.
Senin yolun açık olsun,bu güçlülükle hayata baktığın sürece eminim daha büyük mutluluklara kavuşacaksındır inşallah.

Ben hayatta hiç pes etmedim yine etmeyecegim. Kendimi berbet hissediyorum ama her şey güzel olacak umudumu kaybetmiyorum.

Ben hayatta hiç pes etmedim yine etmeyecegim. Kendimi berbet hissediyorum ama her şey güzel olacak umudumu kaybetmiyorum.
Şu an hissettiklerin çok normal.
Hepsi geçecek,emin ol.
Allahım derdini kolaylaştırsın,yolun açık ve aydınlık olsun inşallah güzel kız.

Çok güçlü aklı başında bir kadınsınız, dilerim çok mutlu olursunuz. Son söyledikleri ile de benim daha önce yazdığım gibi cahil ve iğrenç zihniyetli olduklarını kanıtlamış oldular. akıllarınca sizi aşağılayıp sindireceklerini zannettiler demekki. Şu an mutsuz olabilirsiniz, yorgun olabilirsiniz ama geçecek inanın.

Şimdi okudum son durumları, çok acı ve zorda olsa boşanmak ve kendine çok daha sağlıklı mantıklı bir hayat kurmak tek çare bence de. İinşallah herşey çok daha güzel olur hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…