- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Hala yerinde sayiyorlar . Ayni kafa ayni zihniyet oglu bu kafayi yapti ne oldu evi terkettim şimdi güya düzeltmeye arayip kv de ayni kafayi konuşarak ne elde etmeye çalisiyorsa.İyi yapmışsın, kadın hala oğlunu savunma derdinde. Sanki annesini kenara atıp unutsun demişsiniz gibi tavır takınıyorlar. Sizi anlamamak için ellerinden geleni yapmışlar, eğer bu şekilde devam etmesinde ısrar ediyorlarsa davanızı açıp yolunuza bakın .
Ben 4 ay ecli kaldım.Dediğin gibi hala antideprasan kullanıorum.Ağır depresyona girmişim.Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen .Karşıdakı senı anlamıosa agzınla kuş deil aslan tutVazgecmek için illa senelerimi heba edip antidepresanlarla ayakta duracak hale mi gelmem gerekiyor. Herkesin sınırları var benim sınırım da bu kadar . Bana saçma da gelse nezaketle her yorumu okuyup ayni nezaketle yorumumu yapiyorum. Sadece biraz saygı kimse ayni degil ve herkesin hayati yapisi birbirinden farkli .
Cam kenarı da olsun mu?Şikayetçi olmadan kocanı bir süre dinle.Cilveli ol ve onu poh pohla.Yatakta da mutlu et.Politik ol Bu şekilde devam edersen çok üzülürsün
Cilvemi.Adam yerden yere vursun hareketlerıyle kızda cılvemı yapaın arsız gıbı.Cam kenarı da olsun mu?adam neler diyor kadına siz cilveli ol diyorsunuz. Kırmızı gecelik ve gırgır ikilisini de önerseydiniz oldu olacak.
Boşanmaya razı oldugunu söyledi bu akşam .tek istegim ayrılmak artik , konuşma falan da olmayacak kimse kimseyle konusmasin bundan sonra dedi. Ben de istedigimin ayrilmak oldugunu söyledim sonuç bu .Ben 4 ay ecli kaldım.Dediğin gibi hala antideprasan kullanıorum.Ağır depresyona girmişim.Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen .Karşıdakı senı anlamıosa agzınla kuş deil aslan tut
Kendimi tutamayacağım artık bu eşiniz harbi m... annenin dizinin dibinden ayrılmayacaktın ne diye evlendin gencecik bir kızın hayatıyla oynadınBoşanmaya razı oldugunu söyledi bu akşam .tek istegim ayrılmak artik , konuşma falan da olmayacak kimse kimseyle konusmasin bundan sonra dedi. Ben de istedigimin ayrilmak oldugunu söyledim sonuç bu .
Annesi annemle konuştuktan sonra bayılmış hastanelik olmuş biizim yüzümüzden tek istedigi bu işi bitirmekmiş artik. Benden boşanıp annesine bir köy kızı alacakmış benim gibi çıtkırıldım meslek sahibi kadinlar onlara yaramazmis falan. Direnmekte ne kadar haklı oldugumu ispat etti bana. Kendine eş degil annesine bakıcı istemiş megerse.Kendimi tutamayacağım artık bu eşiniz harbi m... annenin dizinin dibinden ayrılmayacaktın ne diye evlendin gencecik bir kızın hayatıyla oynadın
Valla aklıma geldi böyle düşüneceği. Tek fark artık köyde yetişen kızların da gözü açıldı, dilerim gelen sizi aratır.Annesi annemle konuştuktan sonra bayılmış hastanelik olmuş biizim yüzümüzden tek istedigi bu işi bitirmekmiş artik. Benden boşanıp annesine bir köy kızı alacakmış benim gibi çıtkırıldım meslek sahibi kadinlar onlara yaramazmis falan. Direnmekte ne kadar haklı oldugumu ispat etti bana. Kendine eş degil annesine bakıcı istemiş megerse.
Hissettiklerimi anladiklarimi açıkça ifade etmiş oldu zaten ben farkındaydım kendine eş istemediginin . Çok güzel gizlemiş kişiligini düşüncelerini . Evlenene kadar beklemiş ne istersem yapmiş evlenince garantiye aldigini sandi ama yanıldi.Valla aklıma geldi böyle düşüneceği. Tek fark artık köyde yetişen kızların da gözü açıldı, dilerim gelen sizi aratır.
Çok zor biliyorum ama üzülmeyin lütfen, yıllarınız heba, sağlığınızdan da olabilirdiniz. Bir de üstüne çocukla baba evine dönebilirdiniz.
Önünüzde daha uzun yıllar var, inşallah ilerde değerinizi bilen biri ile karşılaşır çok mutlu olursunuz.
Boşanmaya razı oldugunu söyledi bu akşam .tek istegim ayrılmak artik , konuşma falan da olmayacak kimse kimseyle konusmasin bundan sonra dedi. Ben de istedigimin ayrilmak oldugunu söyledim sonuç bu .
Son gelişmeleri okudum da bir saniyeni bile harcama bu kıt zekalı insanlara, gerçekten kötü konuşmak istemiyorum ama eşinden ne köy olur ne kasaba. Alsın anasına köyden bir kız, inşallah da gelen gideni aratır da alırsınız haberlerini. Herkes ettiğini çekiyor elbet bir şekilde, ben buna inanıyorum.Annesi annemle konuştuktan sonra bayılmış hastanelik olmuş biizim yüzümüzden tek istedigi bu işi bitirmekmiş artik. Benden boşanıp annesine bir köy kızı alacakmış benim gibi çıtkırıldım meslek sahibi kadinlar onlara yaramazmis falan. Direnmekte ne kadar haklı oldugumu ispat etti bana. Kendine eş degil annesine bakıcı istemiş megerse.
Aslınds o hasta ruhlu anneci adamı kovmanız gerekmez mi? Eşyalarınız ne olacak? Ben olsam iğnem bile varsa alırım ki ben de boşanıyorum. Evden giden ben olmadım. Hayatını mahveden adam gitsin evdenEvet başka şehirde evden cikiyorum dedigim andan beri yoldayim daha ulasmadim eve hala yoldayim. Çikarken mesaj attim gidiyorum diye . Sen gercekten ayrilmam mi istiyorsun yazmis. Ciddi ciddi ayrilmak istiyorum yazdim. Saygi duyarim kararina ailene söyleyince bana da haber ver aileme soyleyeyim diye yazdi.
İnsanın canına tak edıo .Ama esya konusunda ıgnenı bıle bırakma bende boşandım.Eşyalarımı gerı aldımAslınds o hasta ruhlu anneci adamı kovmanız gerekmez mi? Eşyalarınız ne olacak? Ben olsam iğnem bile varsa alırım ki ben de boşanıyorum. Evden giden ben olmadım. Hayatını mahveden adam gitsin evden
Ben hayatta hiç pes etmedim yine etmeyecegim. Kendimi berbet hissediyorum ama her şey güzel olacak umudumu kaybetmiyorum.Çok çok üzüldüm.
Başından beri okuyordum.
Son gelişmeleri okuyunca daha çok üzüldüm. Ama sana değil @Cemrecn onların zihniyetine üzüldüm. Bu kafa yapısı değişmedikçe köydeki en zavallı kızı da alsalar memnun olmazlar.
Ne diyeyim seni böyle üzdüler. Allahım da onların kalbine göre versin inşallah.
Senin yolun açık olsun,bu güçlülükle hayata baktığın sürece eminim daha büyük mutluluklara kavuşacaksındır inşallah.
Şu an hissettiklerin çok normal.Ben hayatta hiç pes etmedim yine etmeyecegim. Kendimi berbet hissediyorum ama her şey güzel olacak umudumu kaybetmiyorum.
Ya yıllarca çekeni gördüm . Oyle bir şey ki artık insan bagışıklık kazanıyor normal görmeye başlıyor bazı şeyleri. Hakaret vs hayatinin rutin bir parcasi oluyor .
Kavga ettiginde agzimi bozdurma diyen adam çok sürmez agzini da bozar. Sinirlenince masayi orayi burayi yumruklayip eline geceni firlatip kiran adam bir fazla surmez masadan etraftan kirdiklarindan hirsini alamayip beni kirip döker. Bunlari mi bekleyeyim illa ki ayrilmak için.
Ben onda bunu gördüm şiddet egilimini farkli seylere vurarak bastiriyor ya bir gün hirsini masadan duvardan alamazsa o zaman bana boşan derler idareci hanimlar. Benim yasadigim buhran yanima kar tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?