Eşimin ilgisizligi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun boyle insanlar niye başkasının zamanını düzenini mutluluğunu çalarlar anlamıyorum, konuyu başından beri takip ediyorum. Zaten karşınızdaki evlenince sizi değiştirir ümidiyle evlenmiş ki bu başlı başına bi hakaret siz oyun hamuru musunuz evlendikten sonra sizin "sahibiniz" olucak sizi değiştirecek beyinsiz mıdır nedir. "Annesine köyden kız alicak" mis evleneyim mutlu yuvam olsun değil derdi yani annesine kız almak. Siz gayet akli başında mantıklı bi insansiniz maşallah, müstakbel eski Eşiniz burnunuza surtulsun diye de boyle davraniyo olabilir, önce ozurler dileyip şimdi boyle yapması normal değil çünkü. İş ciddiye binip davalar açılınca ailesini araya sokmaya çalışabilir, kıymetli annecigi yine krizler geçirebilir babaniz da sizi haksiz bulduğuna gore bi şans daha ver diyebilir sakin geri donmeyin. Burda okuduğunuz örnekleri aklınıza getirin değişen erkek nerdeyse yok, kendini koyvermis kadınlar var sadece. Sebebiniz "eşim anneciydi" değil "eşim saygısızdi" olsun zira Eşiniz sizi başından beri bi mal gibi.görerek saygisizligin en büyüğünü yapmış, bu sürekli annesine gidip gelmesinden daha büyük bi sorun. Yolunuz açık olsun, bizleri merakta birakmayin

Köydeki kızlar da bekliyorlardır x şahıs gelsin beni alsın diye... başından sonuna takipteyim konunun ne olur üzülme sonunda mutlu oln sen olacaksın inşallah allah karşına gönlüne göre birini çıkarsın o da anasıyla otursun senden uzak olsun hiç üzülme kurtulduğuna sevin ana oğul bir olup insanlara sebep olmuşlar yatacak yerleri yok

Ben sürekli aile tarafından doldurulduğuna inanıyorum hiçbir erkeğin babamın bardağını beklemedin gibi birşeye dikkat edip içinde tutup bilmem kaç gün sonra öc alır gibi bekleyeceğine inanmıyorum aile budalası resmen çok üzüldüm

eşinizin annesi veya ailesi bir şekilde onu gaza getiriyor sanki ? ailesine gitmekten daha çok eğleneceği, sevdiği aktiviteler için planlar yapıp biraz uzaklaştırsanız ?

En azından çocuğun olmadan bosaniyorsun.Ben böyle birinden bebeğim daha yeni doğmuşken bosanma sürecine girdim.biz uzaktaydik ailesinden.Annesine hastalık derecesinde bağımlı olduğunu anlayamamistim.Doğum iznine ciktigimda hersey açığa çıktı.Allah yardimcimiz olsun.Böyle oğullarıni ileri derecede kendilerine bağımlı yetiştirip evlendirdigI halde ayrı bir yuvası olduğunu kabul edemeyen annelerI Allaha havale ediyorum

Yorumlarinizi okuyorum lakin yazamadım. Kocadan kurtulup babayla ugraşiyorum . Yarın baba evinden de gidiyorum.
Babanız herhalde 2 günde babaevine döndü elalem ne der derdine düştü.
Buna yüz vermeyelim kocasına dönsün diye düşünüyordur.
Gitmek isteseniz bırakmaz zaten.
Nereye gideceksiniz ?

Babanız gelinlikle çıktı kefenle döner kafasında biri mi yoksa sizi tam anlayamadığı için henüz erken olduğunu mu düşünüyor?

Babanız gelinlikle çıktı kefenle döner kafasında biri mi yoksa sizi tam anlayamadığı için henüz erken olduğunu mu düşünüyor?
Eş kişisi beni aradi açmadim babami aramiş konusmuş. Babam konusup anlaşin incir çekirdegini doldurmayacak seyden ayrilma olmaz, zamanla duzelir yenisiniz vs suyuna git zorluk cikarma ve buna benzer seyler söyledi , seni ariyormus açmiyormuşsun konuş dedi. Ben de cevap vermedim sonra yine aradi açmadim , babami bir daha aradi.

Babam telefonu önüme uzatip konuş dedi konuşma bitene kadar da yanimdan ayrilmadi , ben sadece dinledim yorum yapmadim en son tamam deyip kapattim. Babam ne soyledi diye sordu . Söylediklerini yazayim , sen ayda bir gitsek raziyim demissin ayda bir uzun iki haftada bir gideriz ama davet olursa kardesim gelirse akrabalardan gelen olursa cagirirlarsa gideriz dedi ( bundan önce de ayniydi zaten kısaca aynı tas ayni hamam devam edecegim sen de razi ol demek istiyor ) .

Bir sene su anki evde yaşariz bir sene sonra annemlerin üstteki evine taşiniriz kabul mü dedi hayir dedim . Ben teklifimi yaptim otur düşün kararini söyle dedi tamam dedim kapattik.

Babama konuşmamizi anlattigimda ev meselesinde öyle saçma şey olmaz dedi , bir seneye kadar anlaşirsiniz zaten yenisiniz ondan bu sorunlar oluyor dedi. Gitme konusunda da sen ne zaman derse git zamanla kendi birakir vazgecer zaten zorluk cikarma tamam de anlasin dedi cevap vermedim o da sustu odadan çikti.

Anladım babanız düzelir umuduyla yuvanızın yıkılmasına engel olmaya çalışıyor kendince, tabi eskilerin tahammül sınırları bizlerden cok daha genis olduğundan anlayabiliyorum. Ama siz de ne cektiginizi ne hissettiginizi en iyi bilensiniz, anne baba da olsa zorla bu mutsuzluğa mahkum edemez kimse kimseyi.

Ben 1.5 ay ya da 5 sene olayina takılmıyorum. Herkesin beklentileri ve mutluluk/mutsuzluk kriterleri birbirinden farklidir. Kimi 1 kere bile tahammül edemez kimi 10 sene ceker derdi. Önemli olan, zarar vermeye başladığı anda bitirebilmek. Siz şanslısınız kendi ayaklariniz uzerinde durabileceksiniz baba evinde olmasaniz bile. Karariniz ne olursa olsun, kendi mutlulugunuzu goz onunde bulundurun sadece.

Çocukla dönsen daha mı iyi olacakmış acaba. Sen babana bakma canm

Büyük ihtimalle bu haftasonu eşiniz ailesiyle birlikte size gelecektir hazırlıklı olun.
Kayınvalide kendini acındıracaktır, eşiniz ise ne dediysen yaptım bir eksiğin mi var diyecektir.
Babanız diğer taraftan yana olabilir, tekrar dene diye iyice baskı yapabilir.
Kararlı iseniz babanıza ilerde çocuğumu babasız büyütmek ve sinir hastası olarak bu eve dönmek istemiyorum diyin.

Canım kayınvalidenin üst katına taşınmak da ne demek?
Ne alaka bunu diyor?
1 yıl sonra neden taşınacakmışsınız?
Resmen bitir diye üstüne geliyor..

Yaşadığınız sorunlar umrunda değil galiba..
Pes ya pes..
Resmen empati yoksunu bir hödük..

Daha bu sorunları çözemezken birde annesinin üst katına taşınmayı mı teklif etti ? Pes gerçekten. Babanızı dinlemeyin, eskilere göre dövme aldatma kumar gibi bir gerekçe olsun ki boşanasın.

Reactions: 000
@Cemrecn son gelişmeler ne oldu canım?
Biraz kafami dinleyip dönecegim dedim babam rahatladı ailemin yanındayım hala. Eş kişisi bugun aradı herkes kendileri ariyormuş falan, düzeliriz kimse duymasin bu durumu diyor.

Bu arada kendi 3 gün izin almış iş yerinden aile sorunlarimiz var diyerek. Bana gleen haberlere göre annesinde kalıyormuş ve annesiyle geziyorlarmiş hala . Kendi evine de gitmişler . Bana da düzeliriz barisiriz diyor. Beni sebep gösterip izin alip anne gezdiriyor hala kaldigi yerden devam ediyor sonra barisiriz diye umutlaniyor. Avucunu yalar böyle devam etsin.

Son durum bu canim, watsaptan da yazdim görmedin henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…