arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler eşim çok içine kapanık birisiydi. çok konuşmazdı. dediği sözün üstüne de söz söylenmezdi. bizim aldatma konusuyla ilgili 2.5 yıl önce sir tartışmamız oldu okulumdaki idari amirimle aldattığımı söylüyordu. ama tabi böyle bir şey olmadığını kendisi de biliyor o yüzden ben sana inanıyorum ama burdan gidelim dedi. memleketimi ailemi arkadaşlarımı bıraktım bu insan için. ama ne yaptıycam yaranamadım. arabanın kredisi benim adıma çekilmiş oluğu için ben ödüyorum mecburen ihtiyaç kredisi olarak çekmiştik. bu arada annem dünyanın en iyi insanıdır. öyle muska ve büyüyle işi olmaz. yıllardır torunlarına bakıyor. bu arada eşim telefonuma casus yazılım yüklemiş annemle konuşmarımız kendi telefonunda birebir kayıtlı bana dinletti
Allah yardımcın olsun.Bence kesinlikle avukatsız gitmemelisin.Zaten annen büyü ile uğraşsaydı kocan sana köpek olurdu bunları yaşamazdın ama bunları hakime dogru bir dille anlatıcak güzel bir avukat tutmalısın.Zaten haklı olduğun için avukatın masrafını karşı tarafa ödettirebilirsin.Aynı zamanda borçlarınız içinde hakim eşinizin bu parayı vermesi için karar verebilir. Allah sizi iyilerle karşılastırsın