aynen ya bi gün o çoraplarını pijamalarını alacam balkondan aşağı atacam ya bu arda cnm değiştirmek istediğim o kadan çoközelliği varki saysam bitmez mesela beni sömürmesiiii......
bende sevdiğimin bana sürekli süprizler yapmasını isterdim ((hoşş ben ona sanki çok yapıyorum da =))
canım hoşgeldin
ya kuzum bunların hepsi aynı fabrikadan çıkma
Bende biraz konuşkan olmasını isterdim ama hep dinlemeyi tercih ediyo
Sabahları ---gözlüğüm nerde ---benim telefonumu gördünmü ----çoraplarımı yinemi banyoya attın o daha temizdi yerine ---günaydın hayatım diyerek uyandırmasını desem....
ne gezer öyle erkeklerrrrrrrr
gittiğimiz misafirlikte önüne ne koyulursa yer iyi çok güzel ama evde aynısını aynı tatda yapıyorum '' ben kesinlikle yemem ve yememişimdir sen yanlış hatırlıyorsundur yanlış görmüşsündür'' der tabi ben körümya elleri bağlar yemem al tabağı gibilerinden gözümün içine bakar sırf bunun için dün akşam iftarda kan gövdeyi götürecekti sinirden gülme krizine girdim korkuyorum bigün gaztelerin baş sayfasına çıkıcam bu huyu için yemeği yemedi yumruğu yedi (Allah korusun yok tabi öyle bişi =)) ) seviyorum aşkımı olsun bigün bu huyunuda bırakır
ay kız benimki daha öncede bahsettim ama bir akşam bu evde neden tatlı pişirilmiyor ben yemekten sonra tatlı yerdim bekarken sen hiç yapmıyorsunda falanda filanda kafamı yedi ertesi akşam yaptım bu sefer yemeği bitti kıyaya çekilde eee tatlı dedim NE DESE BEĞENİRSİN.
--- benim pek tatlıyla aram yok dedi ya inanabiliyormsun
AMA TABİKİ bende kocicimi çok seviyorum...
aaayyy bunu annesinin yanında deseye ne bozuyorum ama öyle yaptığında annem bana şöle yapardı böle yapardı demeye başladı ilk aylarımızda baktım bir iki bitmek bilmiyo dedim o senin annen ben senin karınım sana karşı daha değişik görevlerim var dedim bir daha tık yok bunlarda