Eşimin herşeyi güzel fakat şu özelliğini değişme şansım olsa .....'sını değiştirirdim

bende biraz bana karşı ilgili hoş görülü olmasını isterdim tatlı tatlı konuşmasını yemekten sonra hemen yatıp uyumamasını isterdim.ne yazıkki istemekten öte yapılacak bi şey yok....

bende biraz bana karşı ilgili hoş görülü olmasını isterdim tatlı tatlı konuşmasını yemekten sonra hemen yatıp uyumamasını isterdim.ne yazıkki istemekten öte yapılacak bi şey yok....

şuan seni duymasınıda istermiydin.

tabikide bende bende bende onlardan istiyorum

herkeslerin isteklerinin bir kısmı aynı ilgi alaka sıcaklık ama farklılarıda yazalım kuzucuklar...

bende eşimin söylediğim şeyi çok farklı şekilde anlama huyunun değişmesini isterim. (Misal babasını yemeğe davet ettiğinde niye bana haber vermedin yemeği ona göre hazırlardım derim.Sen benim babamı istemiyonmu ben babamı çağıramıyacakmıyım diye söylenmesi )

TÜM HUYLARI diye birşey varmı şıklarda demişti benim komşum bu soruyu onada sormuştumda :KK52:

bende eşimin söylediğim şeyi çok farklı şekilde anlama huyunun değişmesini isterim. (Misal babasını yemeğe davet ettiğinde niye bana haber vermedin yemeği ona göre hazırlardım derim.Sen benim babamı istemiyonmu ben babamı çağıramıyacakmıyım diye söylenmesi )

BİZİMKİNDEDE VAR AYNI HUY kız bunlar tek düze anlayışa sahip

Eşimi çok ama çok severim.Benim eşim yumuşak huyludur, sessiz sakin bi tiptir, hatta fazla sessiz:KK53:

Amaaaaaaa kavga ettikten sonra (kavgayı da kendi kendime ederim dedim ya sessiz) suçlu da olsa suçsuzda olsa susar hiç konuşmaz.:KK31:Düzeltmek için hiçbişey yapmaz, bekler zamanla ben unuturum konuşmaya başlarım:KK19:Meselenin üstü kapanmış olur, sadece kapanmış ama çözülmemiş.:KK19:Bu huyunun değişmesini çok isterdim.Susmasın benle konuşsun sorunu çözelim öylece kalmasın:KK31:
Başkada değişmesini istediğim hiçbişeyi yok, o benim herşeyim:KK19:

bu arada çok güzel bir konu açmış arkadaş sağolsun.

ben sevgili kocamın bana hitap tarzını bir türlü benimseyemedim, şöyle canım cicim falan demek varken adam bana KANKA, FISTIK, MİNİK KUŞ... gibi enteresan şekillerde hitap ediyor. hayır en kötüsü bu ara burun ameliyatı oldum adam bana avatar diyor beni kızdırmak için...

demesin isterdim, aaaaaah ah...

bu arada çok güzel bir konu açmış arkadaş sağolsun.

ben sevgili kocamın bana hitap tarzını bir türlü benimseyemedim, şöyle canım cicim falan demek varken adam bana KANKA, FISTIK, MİNİK KUŞ... gibi enteresan şekillerde hitap ediyor. hayır en kötüsü bu ara burun ameliyatı oldum adam bana avatar diyor beni kızdırmak için...

demesin isterdim, aaaaaah ah...

kız benimkinin gülüm demesi varya beni çıldırtıyor ya

her konuyu olduğudan fazla uzatması ve abartması olmadık yerlere çekmesi kimseyi dinlememesi dağınıklğnı anlayışsızlığını dahada var yaniii hangisini değiştircez annemm

oyun oynamasını bide trip yapmasını değişmek isterdim
beni dövsün ama tavır yapmasın o dercede uyuz oluyorum o hareketine:KK4::KK4:

X