Eşimin herşeyi abartması... Hastalık mı?

İnsanlar da bir değil kimi esintide üşür kimi karda tişörtle gezer. Belki bunlar da öyledir. Bizim iki minik de öldü açık bırakılan cam yüzünden

Sen öyle değilsin çünkü sen çok farklı bir boyutsun kinci fesat içinden sadece kötülük geçen biri ailen de seni böyle yetiştirmiş demek napalım

Ben hamileyken rahatsız oluyordum eşinizin rahatsız olduğu şeylerden doğurdum geçti

Bence ilk aranizdaki karşılıklı saygı durumunu tartışın. Ortak karar alın eviniz ortak yaşam alanınız. Mesela bazı konularda siz bazı konularda esiniz fedakarlık yaparak ortak karar alabilirsiniz sizin ki biraz savaşa dönmüş

Sen öyle değilsin çünkü sen çok farklı bir boyutsun kinci fesat içinden sadece kötülük geçen biri ailen de seni böyle yetiştirmiş demek napalım
dün bir de aklı başında üyeye kayınvalidesi konusunda akıl veriyor evlerden ırak.yıllardır o kayınvalideye üzülür dururum az çekmedi kadın sitece malumunuz

dün bir de aklı başında üyeye kayınvalidesi konusunda akıl veriyor evlerden ırak.yıllardır o kayınvalideye üzülür dururum az çekmedi kadın sitece malumunuz
Ya yorum yapmayacaktın artık o konuda iyi mi görünmek istedin hayrolane gerek var neden rollere bürünüyorsunuz çok tuhaf beeeBirde aklı başında üye demiş tövbe estağfurullah onayından geçti yani sağol

Çok şükür ailem çok güzel değerlerle büyüttü beni ne derseniz deyin aslında bu kinci fesatlık sizde kıyamam

Son düzenleme:
Gözardı ettiklerim artık pes edin ya gerçekten artık size cevap vermeyeceğim.Sizde konularımda benim dedikodumu yaparak kendinizi dedikoducu göstereceksiniz.Beni yıldıramazsınız.Eşimin ailesini görmezden geldiğim gibi sizide görmezden gelmek o kadar basit ki.Bakın görün istediğiniz kadar atıp tutun en büyük cevabım bu size

Ya hikaye yapma bak bak göz ardı etmiş miş o yüzden her yazdığımıza koşa koşa cevap veriyorsun eşinin ailesini de ne kadar görmezden geldiğini biliyoruz aynı bize yaptığın gibi aklın fikrin güya görmezden geldiklerinde gözardı et butonu yalama oldu yazık sana

O sebeple mi dün ki verdiğin cevabı bugün gördüm Beni üzemezsiniz bunu anlayın artık.Hem neden yalan söyleyeyim?Sebep ne?Ben ne yaşadıysam samimi bir şekilde yazdım hep başka role bürünmedim.Üzüleceğim en üst noktada eşimin ailesi üzdü beni gerçekten sizi önemsemiyorum.Bana yazıksa ben zavallıysam satırlarca yazma bana git başka konuya?

Ben hiç bunu yapmadım yani.Biri bile gözardı ettim seni demedi burada.Burada birine gıcık olup o zaten böyle böyle,eski konuları şöyle,ailen seni böyle yetiştirmiş vs. demedim hiç tanıdık konuları biliyorum devamı olduğunu anlıyorum ya okuyup geçiyorum yada yorum yapıyorum.Gerçekten zor değil mi ya bununla uğraşmak ben uğraşmam şahsen özellikle karşıdaki beni anlamıyorsa tek yaptığım es geçmektir ne halin varsa gör demektir.

Bir aydınlanma yaşatacağınızı sanıyorsanız bana bu boşuna yani."Ya hikaye yapma..." İle başlayan bir yorumu ciddiye almam çünkü hikaye benim işim değil ben gerçeğim yaşadıklarımda gerçek burada samimi bulmadığım derdi dalga olan herkesi gözardı ettim benim için gırgır yeri değil burası buyrun siz devam edin.

Her şeyi geçtim yine kv ' ye laf çakmışsın. Aileden gördüğün bu , bu kadar diye dünyaya meteor çarpsa senin kv 'den Sen çok mutluyum beni kıskanıyorsunuz falan bize , mutsuzsunuz diyordun , ama adam sana mal diyor. Şaşırdım valla , premses gibi anlatıyordun hayatını.

Ne kadar da beni göz ardı eden bir kadın beni güldürdün Allahta seni güldürsün dicem de kvdene olan nefretinden zor tabi senin gibilere ciddi üzülüyorum

E kendi ailesi de bunu boyle kötü yetiştirmiş kinci fesat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…