Bazen birşeyi yemeye takar tost gibi, çikolatalı ekmek gibi sürekli onu yer.Yada yeni yeni hevesleri türer bir ara elektronik sigara almıştı elinde üç makina vardı.Şimdide hayvan sevgisi başladı evde dört balık bir muhabbet kuşu var.Balık kolay bir zoru yok ama kuş kafesten çıkması bir dert girmesi bir dert bence nasıl davranması gerektiğini hala bilmediği için çok hırçın iki hafta oldu.Hala alışmadı bize.
Gelelim bugün beni sinirlendiren konuya.Bu sıcakta evimizin en serin yeri hol orada bile termometre 26 dereceyken en çok güneşli odada camları kapatıp bırakıyor akşam esinti oluyormuş hayvan sıcaktan ölecek dedim bu kadar abartma herşeyin suyunu çıkarıyorsun.Bana mal dedi dedim doğru konuş ne dedim ki hakaret ediyorsun ailenden aldığın terbiye bu işte fazlası değil sergile dedim.Her zaman söylediğim şey n var dedi eee daha ağırını söyle çekinme o zaman lafını bil insan gibi konuş yeter dedim.Söylene söylene işe çıktı gitti.Dört gün annemlerdeyim konuşmak istemiyorum gidene kadar.Ben çıkmadan yazmış salondan al küçük odaya koy yeni çarşaf yıkanmıştı deterjan korkmasın hayvana yazmış şaka gibi... Gerçekten bu adama ne yapacağım ben?...
Arkadaşlar aslında ben eşimin takıntılarından bahsetmek istedim tabiki hepsi bu değil daha neler sayarım.Kimin ses(fön, bulaşık ve camasiry makinası gibi)koku(yemek vs. cam falan açarım ama yine der yemek kokusu bile evet), yoldan geçen araba yada bahçedeki taşa çıkınca gelen sesten rahatsız olduğunu duydunuz.Yok hassasım falan nohut kadar süzme yoğurt nasıl kötü yapar bir insanın midesini... Gerçekten çok garip yada ben çok rahatım bunlar bende yok çünkü...
Tam bir hafta oldu doğru düzgün konuşmuyorum yüzüm gülmüyor soğuk duruyorum neden böylesin demedi

...