Eşimin herşeyi abartması... Hastalık mı?

Nazardan o mal sizin gibilerin nazarından her zaman söylese bir haftadır konuşmuyor olmazdım sanırım onunla hem beni bırakın acaba sizin eşleriniz ne diyor sizin gibi prenseslere

Ne kadar da beni göz ardı eden bir kadın beni güldürdün Allahta seni güldürsün dicem de kvdene olan nefretinden zor tabi senin gibilere ciddi üzülüyorum
Ya neden nefret edeyim o kim ki ben ondan nefret edeyim üç aydır sesini duyduğum yok yüzünü gördüğüm yok şükürler olsun.Sevdiğim insandan nefret ederim ben sevmedim ki ben onları

Nazardan o mal sizin gibilerin nazarından her zaman söylese bir haftadır konuşmuyor olmazdım sanırım onunla hem beni bırakın acaba sizin eşleriniz ne diyor sizin gibi prenseslere
10 yıllık evliyim 14 yıldır tanıyorum yeterince sevmediğinden olsa gerek henüz " mal " demedi

Herkesin hayatını küçük mahalleniz kadar sandığından bu hayatı yaşamaya mahkum kalıyorsun aşkımcım ...
Bak işte samimi değilsiniz bahsettiğim bu küçük mahalle ne demek bu nasıl küçümseyen bir tabir?Yada sen nerde yaşıyorsun nerde doğdun.Lütfen bir kendinize gelin ya ne garanti yaşantılarınız var kimden aldınız bu garantiyi anlamadım ki.Aşkımcım ileri derecede mide bulandırıcı gerçekten cevap vermeme değmezsiniz vaktime acıdım by.

Eşiniz size saygı duymadigindan mal diyor orası belli de siz de kocaniza o bahsettiğiniz durumlarla ilgili niye kafayı taktınız onu anlamadım. Bahsettiğiniz normal şeyleri bile cekemiyosunuz. İnsanlar bazı donemle bazı yemekleri daha fazla yemek isteyebilirler ya da evcil hayvanina kıymet verebilirler siz kocanizi sevmiyor musunuz acaba ?

Eşim bana her zaman mal demiyor böyle olsa bir haftadır yüzüne bakmamazlık etmezdim sanırım.Bunun sevmemekle ne ilgisi var sadece garipsiyorum hayvan konusu ayrı abartı zaten çocuklar bence sevdiği şeyi sürekli yemek ister bıkana kadar eşim 34 yaşında.

Ben "kuşu olsa kuşuna karışmam " belki ondan hiç hakaret etmemiştir. Veya 1 hafta tost yiyeceğim dese 37 yaşında ki eşime sen takıntılısın hastasın demem, adam istediğini yer , yapmam en kötü kendi yapar yer. Saygı duyarım, uyuşturucuya başlamamış neticede...
Garanti derken ? Garanti yaşantı ne demek küçük mahalle ekonomik bir vurgu değil ki , bu kanıya nerden vardınız. Siz sanıyorsunuz ki herkesin eşi , eşine mal diyor. Bu her ailede olur. Veya herkes eşine ne çok tost yiyorsun anormalsin diyor. Siz sanıyorsunuz ki herkese eşinin tarafı ev veriyor , herkesin kv si yarım kg kıyma getirdiğinde gelin namusu lekelenmiş gibi çıldırıyor siz sanıyorsunuz ki türbanlısınız diye markette insanlar size hesabınızı ödemek gibi yardımlarda bulunuyor. Tüm dünyanız kendinizden ibaret , bahsettiğim konu bu.Sizi üzmeyelim o zaman herkesi kendi yaşadığınız kocaman devasa mahalleden ibaret sanıyorsunuz.Mesajın içeriğini almak yerine kelimelere takılıyorsunuz.

Hayır aksine sadece eşimin ailesi gibi yaşayan o değerlere sahip insanlar olmadığını düşünüyorum çünkü onları garipseyen tek ben değil onları tanıyan herkeskendimi gayet sıradan normal biri görürüm çok yanlış anlamışsınız o kadar konudan çıkardığınız buysa yapacak birşey yok.

Bende akrep burcu olarak az biraz takıntılı taraflarım var kimseye yük etmemeye çalışsamda.... Ben biraz üsluba takıldım... İncitici laflara alışmakda kırılmakda kötü... Sorun takıntı dan çıkmış gibi görünse de bence o üslup olmamış... Beni yanlış anlamayın eleştirmek haddim değil sadece biraz daha bu değişse sanki ortada Bi problem olmayacak takıntı için yapılacak tek şey o kişinin takıntısı nı ciddiye alıp değiştirebilmesi.... Ben öyle kurtuldum bazılarından.... Bazıları ile mücadele ediyor bazılarını yok edemiyorum sevgilerimle

Akrepler takıntılı mı oluyor ? ne gibi takıntılarınız vardı ?

Üslubuma gerçekten dikkat ederim ama bana mal deyince kırıldım gerçekten bir haftadır konuşmuyorum.Evet dediğiniz gibi takıntılar onun elinde isterse değiştirebilir ama önce bunların takıntı olduğunu kabullenmesi gerek.Sizi yanlış anlamadım teşekkür ederim

Ayrıca ne kıyma için öyle hareketler yaptım ne market meselesinde öyle düşündüm hatırlamak istediğiniz gibi hatırlayıp bana iftira atmayın gün gelir sizede iftira atan olur buna gerek yok.

Akrepler takıntılı mı oluyor ? ne gibi takıntılarınız vardı ?
Çok detaycıydım hatta mükemmeliyetçi kaderi kontrol etmeye uğraşan bunlar ruhsal alandakiler... Birde evde eşya yerinden oynamayacak çiçek yağı eve girmeyecek yok maydanoz yiyorsam en sağlıklısı bu vs vs vs daha dolu hangi birini sayayım sonra Bi baktım herkesin var belli başlı önemli olan abartmamak yada ne bileyim yerim maydonozumu fakat karşımdaki istemezse yemesin vs vs vs çoğunu düzelttim takıntı denilen şey içimizdeki ruhsal bir şeyin tetiklemesiyle gerçekleşiyormuş.... Bi nevi komplesif bozukluk belirtisi gibi. .. Çok ilerlemeden durdurulmalı yada ona alışılmalı..... Ortası olan bir durum değil..... Kişiye iyi geliyor ve sizi takıntılarına eşlik etmeye zorlamıyorsa o kadar da fena bir durum değil biraz sabır biraz iyi niyet bolca şefkat harika gelir

Ayrıca ne kıyma için öyle hareketler yaptım ne market meselesinde öyle düşündüm hatırlamak istediğiniz gibi hatırlayıp bana iftira atmayın gün gelir sizede iftira atan olur buna gerek yok.
Market için " burası açık saçık bir semt/il ben de türbanlıyım beni sempatik bulup saygı duyduğu için hesabımı ödemek istedi demiştiniz. Bunu nasıl iftira atabilirim uydurabilirim Allah aşkına ? ben sizin oturduğunuz yeri veya türbanlı olduğunuzu siz söylemeden bilemem ki ? hatta biri demişti ki sizi suriyeli sanmışlardır markete salaş gittiyseniz hayır çok iyi giyinirim gibi bişey demiştiniz.

Eee kıyma için ne dedim onuda hatırla

Ben de akrebim de . Sizin gibi değilim ya da alışmışım normal geliyor mutfak ürünleri mükemmel olmalı evet , herşey stoklu olmalı stoklu değilse kendimi mutsuz hissederim. mutfak tezgahında tek bir bardak bile olmamalı, evin dağınık olması beni mutsuz eder. yıkanmamış kirli çamaşırlar mutsuz eder. ayy bende mi hastayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…