- 4 Aralık 2007
- 828
- 39
- 123
- 54
- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
-
basbaya kullanılıyorsunuz,kıvırmaya gerek yok....
evlilikte ben olmaz,biz olur......
kocanızın gururu ,onu kırılmasın yeterki...siz maaşınızı verin,kocanızdan şartlı şurtlu ev satın alın..hem de kendi evinizi...hey Allah'ım........
Tatlim Doktorlarinda karni agrir,mideleri bozulur onlarda insandir aglarlar ve gulerler ; istersen onlarada cocugunu tedaviye goturme
sizin gibi düşünmüyorum çünki evi değerinden fazlaya satmış iyi niyet bunun neresinde birde şartlar kpşulması satımayacak yada kiralanmayacak...stamadığım yada kiralayamadığım evi napayım..bütün yorumları okudum.bence adam gercekten minnet duymak istemedigi icin böyle bişey yapmıs.biraz "odun" tabir edilicek erkek grubuna girdigine süphe yok bugunku degeri evin budur falan demesinden hareketle bunu diyorum.ama kötü niyetli midir derseniz bence değil.cünkü zaten adam calısmıyorken hanımefendinin maaşıyla geçinilmiş bi süre daha böyle sürüp "kadın parası yiyen erkek" olmamak icin böyle bişey yapmış olabilir.zamanında calısırken eşinin maaşına dokunmamıs sonucta.
sizin gibi düşünmüyorum çünki evi değerinden fazlaya satmış iyi niyet bunun neresinde birde şartlar kpşulması satımayacak yada kiralanmayacak...stamadığım yada kiralayamadığım evi napayım..
benmi anlamak istemiyorum bir turlu anlamadim olayi
lutfen beni aydinlatin
simdi diyelimki esimin evi var kendi uzerine (evlenmeden once aldigi)
dolayisiyla o evin yari hissesine sahip degilim
ve o evi esim calismiyor diye bana yani karisina satiyor
oylemi?
benmi anlamak istemiyorum bir turlu anlamadim olayi
lutfen beni aydinlatin
simdi diyelimki esimin evi var kendi uzerine (evlenmeden once aldigi)
dolayisiyla o evin yari hissesine sahip degilim
ve o evi esim calismiyor diye bana yani karisina satiyor
oylemi?
Canim esim bana "Evi aldin ve su an parasini oduyorsun tipki taksitle mantigiyla davraniyor" ama benim su asamada ev almaya niyetim yokti ki
insan evlenirken aci ve tatli gunde diye evlenmiyor mu? Canim,zaten evi gecindirmek durumum olustu cunku esim issiz kaldi .Esimde parami karsiliksiz almak durumu olusacak ve ele gune rezil olacak buna bu sekilde bir formul buldu.yani Sen evi gecindir Bende Sana evin tamamini vereyim.Karsiliksiz olmamis diye dusundu.Anlayacaginiz esim kendi arkadas ortaminda kimseden bir kurus alsa onun karsiligini verir.Bosanmaktan bahsetmiyorum ki?Yarisini alayim .Ona bakilirsa zaten benim parasini verdigim evde bosanirsam yarisi esimin olacak.Erkek icinde kadin icinde ayni.Sadece bu evi almak ani oldu ve buna kendimi alistiramadim....
Benim butun bu olanlara hala katlanmami bazi arkadaslar yargilamislar.Dedigim gibi esim parasiz kalmaktan cok korkuyor.3 yil evvel bu sekilde degildi.Maasimin kurusuna dokunmazdi.Evin butun ihtiyaclarini esim karsilardi.Adam degisti.Ne yapacagimi nasil sevgiyle adami yola getirecegimi bilmiyorum...
Ates dustugu yeri yakarmis.Esimle bu konuyu actigimda bile tartismaya basliyoruz.O kendini savunuyor ben kendimi savunuyorum.Kelimeler yuksek sesle havada ucusuyor Sana onca yil fedakarlik yaptim ama sen bana 3 yil karsiliksiz bakarim demedin diyor.Ben zaten ondan ev falan istemedim kendi verdi ve kendisi minnet altina girmemek icin karsiligini ev vererek odedim dedi.parayi kendi teklif etti.Ben yalnizda yasasam zaten ayni masraflari yapardim.Sadece ekstra miktarlar canimi acitti.Yok sana evi satiyorum falan bunlar kalbimi kirdi ama ona anlatamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?