- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
3 senedir calismiyormu, neden ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl sorun,buradaki çok kişiye ters gelen olan ne biliyormusun?Evlilik ve aile dediğimizde,bunlara yüklediğimiz anlam.Evlilik,aile olmak demek iki insanın bireyler olmaktan çıkıp ortak paydalarda buluşmalarıdır.Bu maddiyatla başlar.tüm alışkanlıklarımız,yaşadğımız ev hayatı vs devam eder.evli olmak daha çok hepimize bizi çağrıştırır.Toplum olarak evliliği böyle algılarız.Evilikte kişilerin birbirlerine nefes alma alanları bırakmaları farklı birşey, yanlış anlasılmasın.
Eşinin senden önce edindiği mal varlığı varsa ki ( bu bile olsa, yaptığı çokta olması gereken bir durum değil)belki yaptığına haklı bir taraf bulunabilir.Ama evlilik için de kimi az yada çok kazandığı çok önemli değil,kazanılan aile içindir.aileden kasıt.eş ve çocuklardır.gün olur o geçindirir,gün olur biz geçindiririz.yeterki işin içine art niyet girmesin.arkadaşlarımın dediği gibi deseki sana paraya ihtiyacımız var.zaten veriyorsun..ama sana evi satarken bile maliyetini bırakıp,bugünki değeri şu diye hesaplayıp daha yüksek meblağ ile ev satması çok ta normal gelmiyor açıkçası.(ne amaçla olursa olsun ,ister senin paranı yememek adına sana ev satsın vs) ve sende de aynı düşüncenin hakim olduğunu görüyorum."Emekli olsam ancak bir evim zorla olacak dedim"demişsin.senin ve ailenin zaten eviniz var.eşinin seninle paylaşamdığı parası var.
bu arada seni yargılamıyorum arkadaşım.çünkü insan içinde bulunduğu durum ters olsada bir şekilde onu kabuuleniyor ve bir süre sonra normalmiş gibi geliyor.mantık çerçevesine oturmaya çalışıyor.hepimiz bir şekilde evliliğimizi ve yaşamımızı devam ettirmeye çalşıyoruz işte.
Senin gibi bir insan hayatında adamın, çok şanslı
başkası olsa o senetlerle yattı yatağın altını tutuşturur onunla birlıkte
Bak burdakı onca insan mantıklı bulmadı , sende kendince iyimser nedenler yaratma
boşuna .
Devamli bir isi yok.Ticaretle ugrastigi icin Kisa sureli kazaniyor hemen kazandigini baska bir ise yatiriyor elinde hic nakit birakmiyor.Yatirimida 3 yildir deger kazansin diye bekliyor.3 senedir calismiyormu, neden ?
yargılamak derken eşinizimi kastettiniz anlayamadım
eşinizin size evi yüksek fiyattan satması bana normal gelmedi açıkça ilk kez böyle birşey duydum
...
Dogru.
Madem bu kadar ticari kari-koca iliskileriniz, sizin kocadan da kira almak gerekiyor bu durumda. Onun kendi anlayisina gore boyle olmasi gerekiyor.
Benim butun bu olanlara hala katlanmami bazi arkadaslar yargilamislar.Dedigim gibi esim parasiz kalmaktan cok korkuyor.3 yil evvel bu sekilde degildi.Maasimin kurusuna dokunmazdi.Evin butun ihtiyaclarini esim karsilardi.Adam degisti.Ne yapacagimi nasil sevgiyle adami yola getirecegimi bilmiyorum...
Bu soruyu kendisine sordunuz mu belki konuşup herşeyi halledersiniz kendi aranızda...
Canım onu en ıyı sen bilebilirsin , niye değiştiğini
çünkü sen gözlemleyebılırsın , yanında olan sensın
Sen çok cici bir insansın sen ve cocukların için en iyisi
olur umarım.
Yurt dışına gıden erkeklerde değişim normal
nereye gitmişti