- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
-
çocuğum olursa okula göndermeme kararı aldım şuan :)))))
Ates dustugu yeri yakarmis.Esimle bu konuyu actigimda bile tartismaya basliyoruz.O kendini savunuyor ben kendimi savunuyorum.Kelimeler yuksek sesle havada ucusuyor Sana onca yil fedakarlik yaptim ama sen bana 3 yil karsiliksiz bakarim demedin diyor.Ben zaten ondan ev falan istemedim kendi verdi ve kendisi minnet altina girmemek icin karsiligini ev vererek odedim dedi.parayi kendi teklif etti.Ben yalnizda yasasam zaten ayni masraflari yapardim.Sadece ekstra miktarlar canimi acitti.Yok sana evi satiyorum falan bunlar kalbimi kirdi ama ona anlatamiyorum.
Tamam ben daha fazla yorum yapmayım
Rahatsızlık verdıysem k bakma
BRAVO Beni anladiniz SIzi Ayakta alkislamak istiyorumTabi detaylar ortaya ciktikca, olayin ne oldugu belli oluyor, disaridan yorum yapmak , hep bu yuzden sakincali geliyor bana, olmayan seyler kurup dokuyoruz bizler bir anda, karsimizdaki insanin bekledigi , birazcik destekken belki olayi tam bilmedigimizden yanlis seyler dusunup soyluyoruz..
ama sunu soyleyeyim siz bu yukarida alinti yaptiklarimi , yazmamis olsaydiniz, esiniz hakkinda baska seyler dusunuyor olacaktim, arkadaslarinda sasirmasini dogal karsilamak lazim simdi.. herkes ayni seyleri dusundu, esiniz sizi somuruyor sandim ben..
esiniz isini kaybetmenin etkisinde hala cok acik, kendine yediremiyor, sizden para istemeyi, bunun utanciyla size ,aslinda zaten sizin olan evinizi vermeyi teklif etmis, elinde olan birseyden baska zaten size ne verebilirdi?
Erkeklerde gurur, onur bazen sacmasapan seylere imza atmalarina sebep oluyor ama inanin onu oyle iyi anladim ki bunu neden teklif ettigini ve aslinda teklif ettigi seyin yanlisligina ragmen sizin bunu niye kabul ettiginizi, siz de bir nevi esinizin onurunu kurtarmissiniz, bu onun icini rahatlatmis, sizden aldigi para yasallasmis bir nevi(aslinda oyle degil elbette ama ,bunu bu sekilde gormekten baska bir caresi yoktu anlasilan) yazdiginiz seyler kendi arkadas cevremden gordugum bir olayla birden oyle cok benzestiki su anda yadirgayamiyorum..
sikmayin caninizi, sizin olani size satsin varsin
yeterki onlarin gururu, onuru kurtulsun,
canım her zaman doğru tespitlerin mantıklı yaklaşımlarınla beğendiğim birisin kk de ama kağıt imzalatmış yada senet sanırım konu sahibi arkadaşa garip geldi bana biraz:44:Tabi detaylar ortaya ciktikca, olayin ne oldugu belli oluyor, disaridan yorum yapmak , hep bu yuzden sakincali geliyor bana, olmayan seyler kurup dokuyoruz bizler bir anda, karsimizdaki insanin bekledigi , birazcik destekken belki olayi tam bilmedigimizden yanlis seyler dusunup soyluyoruz..
ama sunu soyleyeyim siz bu yukarida alinti yaptiklarimi , yazmamis olsaydiniz, esiniz hakkinda baska seyler dusunuyor olacaktim, arkadaslarinda sasirmasini dogal karsilamak lazim simdi.. herkes ayni seyleri dusundu, esiniz sizi somuruyor sandim ben..
esiniz isini kaybetmenin etkisinde hala cok acik, kendine yediremiyor, sizden para istemeyi, bunun utanciyla size ,aslinda zaten sizin olan evinizi vermeyi teklif etmis, elinde olan birseyden baska zaten size ne verebilirdi?
Erkeklerde gurur, onur bazen sacmasapan seylere imza atmalarina sebep oluyor ama inanin onu oyle iyi anladim ki bunu neden teklif ettigini ve aslinda teklif ettigi seyin yanlisligina ragmen sizin bunu niye kabul ettiginizi, siz de bir nevi esinizin onurunu kurtarmissiniz, bu onun icini rahatlatmis, sizden aldigi para yasallasmis bir nevi(aslinda oyle degil elbette ama ,bunu bu sekilde gormekten baska bir caresi yoktu anlasilan) yazdiginiz seyler kendi arkadas cevremden gordugum bir olayla birden oyle cok benzestiki su anda yadirgayamiyorum..
sikmayin caninizi, sizin olani size satsin varsin
yeterki onlarin gururu, onuru kurtulsun,
canım her zaman doğru tespitlerin mantıklı yaklaşımlarınla beğendiğim birisin kk de ama kağıt imzalatmış yada senet sanırım konu sahibi arkadaşa garip geldi bana biraz:44:
Canim esim bana "Evi aldin ve su an parasini oduyorsun tipki taksitle mantigiyla davraniyor" ama benim su asamada ev almaya niyetim yokti ki
evi kendi çalıştığım parayla alıyorsam kirayada verebilmem yeda şartlara göre satabilmem gerek çok saçmaresmen size normal bi müşteri gibi evi satmışşş
hemde birsürü şartla... yok kiraya vermek yok satmak yok.....
insan karısına ev satarmı yahu
onun kazandığı para nereye gidiyor peki
yani siz ona para veriyosunuz ev alıyosunuz
o ne yapıyo o parayla
kocanızsa evine bakmakla yükümlü değilmi..
çok üzgünüm ama sizi basbaya kullanıyo yani
çok şaşrıdım yaaaa
insan nası olurda karısına ev satar
bide üstüne yetmezmiş gibi maaşınızı sömürüyo
aynen katılıyorum....resmen size normal bi müşteri gibi evi satmışşş
hemde birsürü şartla... yok kiraya vermek yok satmak yok.....
insan karısına ev satarmı yahu
onun kazandığı para nereye gidiyor peki
yani siz ona para veriyosunuz ev alıyosunuz
o ne yapıyo o parayla
kocanızsa evine bakmakla yükümlü değilmi..
çok üzgünüm ama sizi basbaya kullanıyo yani
çok şaşrıdım yaaaa
insan nası olurda karısına ev satar
bide üstüne yetmezmiş gibi maaşınızı sömürüyo
Aynen duygularima tercuman oldun.Tesekkur ederim. Neden vermeyeyim ki?Maasimiz cocuklarimiz ve evliligimiz icin feda olsun.Piyasa hesabina gore emlakcilar bu fiyat uzerinden satiyorlarmis.Ben bu evin taksitlerini odedigimde ister kiraya verirmisim... ister satarmisim...ama esime verdigim bir kurustan dolayida esim bana minnet duymayacakmis zaten o evi simdi alsaymisim bu fiyata alirmisim.
Bir onceki cevabimda da belirttim.Bu adam boyle degildi.Maasimin bir lirasina bile dokunmazdi.Evin tum ihtiyaclarini karsilar,en iyi markalardan beni ve cocuklarini giydirirdi.Allahim bu adam neden degisti???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?