Eşimin hatasını nasıl unutacağım? sizler nasıl başardınız?

Birşey olsaydı mutlaka hisseder ve farkederdiniz. Bunlarla yaşanmaz. Atın o yükleri sırtınızdan, beyninizden.
Bıkmasın eşiniz sizin bu tavrınızdan. Sıkmayın artık adamı

Birşey olsaydı mutlaka hisseder ve farkederdiniz. Bunlarla yaşanmaz. Atın o yükleri sırtınızdan, beyninizden.
Bıkmasın eşiniz sizin bu tavrınızdan. Sıkmayın artık adamı

onu sıkmıyorum canım içime atıyorum. kendimi sıkıyorum. o, o msjları attığı günlerde ben bekliyordum gelsin ankaraya da göreyim diye. belki sesime yansıyordur işte, kimseyle paylaşamıyorum. eşime de diyecek lafım kalmadı zaten.

Aslında şuanda canını sıkmana değecek hicbir şey yok. Geçmişle olan hesaplaşmanı zamanla atarsın içinden.

Yalnız insanın içine bir kez şüphe düşmeye görsün yer bitirir....

Aslında şuanda canını sıkmana değecek hicbir şey yok. Geçmişle olan hesaplaşmanı zamanla atarsın içinden.

Yalnız insanın içine bir kez şüphe düşmeye görsün yer bitirir....

evet şüphe çok kötü bir duygu. bunu içime düşürdüğü için affedemiyorum eşimi belki de.

Eşimin hatası demişsin ya...
Eşinin hatası değil,erkek arkadaşının hatası o :)
Böyle düşünsen yardımı olur belki.

Milattan önceymiş yahu,üzme kendini.
Eşin gidecekmiş,şu günlerin tadını çıkar.
Dertsiz başına dert arama.

Kendini sıkma işte. At diyorum ya o yükleri sırtından. Sen kendini sıktıkça sesine, davranışına yansıyacak bunlar. İlişkini bozacak. Değmez ki.

Hayatım yapma böyle lütfen bak diyorsun işte eşimin hatası diye çok önceden olan bişey için bu kadar stres yapma ne olur..Eşini yüksek moralle gitmesini istiyorsan bundan kurtulman lazım bir an önce..

Anladığım bunlar aranızda duygusal anlamda bir ilişki yokken olmuş. O zaman bu hata ya da suç bile değil

güzelim kendini neden bu kadar üzüyosun senden önceymiş kendin yazıyosun inan çoğumuzun eşi böyle bazılarımız farkediyo bazılarımız edemiyo üzme kendini evliliğini yıpratma unutalım de eşine sende unuturmusun bilmem ama unutmuş gibi yap çok önemli değil inan senden önce istese kızı arardıda gitmek istiyosa ona giderdide sen zaten bişeyler olduğunu farkederdin bence eşininde üstüne fazla gitme 15 gün güzel geçirin ayrılık zordur bilirim soğuk gider aradada soğukluk olursa iyice uzaklaşabilirsiniz birbirinizden iyi yapmışsın kızın bilgilerini suratına atmakla ama artık bitir bu olayı kapat

unutmak icin yapacagin tek sey dusunmemektir..olaya birde olumlu tarafindan bak,simdi boyle seyleri aklindan bile geciremez seni kaybedecegini cok iyi biliyor..bunun acisini testi kirilmadan yasadi.ve cok pisman oldu.yaptigi yanlis ama herkes hata yapar.sen simdi esine odaklan..mis,mus lari bosver gitsin..

henüz üzüntün tazeyken hiç geçmiyecekmiş gibi olması normal
evvelki başka unuttuklarını hatırla. zamanla kendiliğinden silinmemişler mi..etkisi azalmamış mı veya..
unutmaya çalışarak hatırlamanı tetiklersin.

bu arada eski sevgilisini facebooktan aratmış, daha geçen hafta, sadece bakılmış, bizim ortak hesabımızdan. ama kızın face hesabı yok allhtan. kız cevap versymiş iki yıl önce ne olacaktı acaba bize?

Geçen hafta mı aratmış, 2 sene önce mi onu anlayamadım. Eğer geçen hafta ise buna ne cevap verdi eşiniz?

Geçen hafta mı aratmış, 2 sene önce mi onu anlayamadım. Eğer geçen hafta ise buna ne cevap verdi eşiniz?

geçen hafta aratmış. iki yıl önce de o mesajı atmış. meraktan sıkıntıdan baktım diyo ama başka kimsenin profiline bakmamış. sadece o isimde birini aratmış.aratmasını çok sorun etmedim açıkcası, ben de merak edip bi sürü insana bakıyorum diye iyi niyetli yaklaştım. aratıp msj atıcak hali yoktu sonuçta bunu bizim ortak hesabımızdan yapmış.ben de eski erkek arkadaşıma bakmıştım bi kaç kere. bunu da söyledim eşime zaten. allahtan kızın facebooku yok. yani kazara cvp fln verse,görüşmeye yeltenseler, ben asla unutmamam heralde.

Canınızı hiç sıkmayın o zaman. Tamam siz çıkarken yapmış ama (pek birşey de yapmamış aslında) hemen kendine gelip arkasını da getirmemiş. Siz söyleyeceğinizi söylemişsiniz, o da samimi olarak buna yol açtığı için üzülmüş. Artık boşuna üzmeyin kendinizi de eşinizi de. Ne güzel sevdiğinize kavuşmuşsunuz, beraberliğinizin tadını çıkartın. Dürüstlük adına 2 sene önce bahsetseydi bunlardan belki bugün evli bile olmayacaktınız.

ergenlik çağındaki erkekler gibi davranmış resmen. şimdi şehir dışında eşim. alyansını takıyor mu acaba bile diye düşünmeye başladım, arkadaşıyla yemekteymiş. bizi bu hale getirmeye ne hakkı vardı? benim içim hep rahattı. şimdi değil. yavaş yavaş atlatıcam bunu biliyorum, ama unutmak, çok zor olacak. şüphe kemirecek içimi... sizlerle paylaşmak iyi geldi, hepinize çok teşekkür ederim.

Ablam şöyle birşey anlatmıştı, ben onun gibi anlatamam tabi. Ama merak edenler internetten bilimsel dayanaklarına bakabilir.

Biz o an ne düşünüyorsak, beynimiz o konuyla ilgili olarak, sinir hücreleri arasında yeni bağlantılar oluşturuyor. Sonra beynimiz belirli bir işle meşgul değilken, sinir hücreleri arasında ne bağlantı varsa, beyin onu getirip "al bunu düşün" diye önümüze kouyuyor.

Yani neyi düşünüyorsan, ona dönüşüyorsun.. Bir defa düşündüğünde, bir sonraki boş anında da onu düşünmeye beyin seni zorluyor.

Yapabileceğimiz şey, unutmak istediğimiz o konu aklımıza geldiğinde bir şekilde bilinçli olarak o düşünceyi def etmek. Onun yerine başka birşey düşünmek veya başka bir işle meşgul olmak. Böylece yeni bağlantılar kuruluyor sinir hücreleri arasında.
Hani hep deniliyorya "kendine hobi edin", bu yüzden işte. Hobine konsantre oluyorsun, beynin sana eski bağlantıları getiremiyor.

Takacak derdin bu olsun Allah başka dert vermesin okurken gerçekten çok büyük bir dert zannettim her erkegin kaçamakları oluyor bunu engelleyemezsin ki....istersen dünya güzeli ol Hülya Avşar bile aldatıldı....

Ya evet bunu en iyi başaran da erkekler sanırım.
Benim eşim işine gelmeyen bir şey olunca o öyle değil der kestirir atar.
Unutur, düşünmez. Mutlu, mesut yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…