Eşimin hatasını nasıl unutacağım? sizler nasıl başardınız?

içini soğutmanın tek bir yöntemi var.
o da bir daha böyle birşey yapmayacağından emin olmak.
ama söz vermesiyle fln olacak birşey değil bu...
ister istemez kocanı takip ediceksin zaten, bi süre boyunca bir daha böyle birşeyini görmediğin zaman için soğuyacak, artık takip etmeyi bırakıcaksın, takip etmek zor bile gelicek.
bu tarz bişey olmasa da eski sevgilisiyle dışarıda denk geldiğinde kız sevgilime selam verdiğinde fln cevap veriyordu sevgilim. bense deli oluyordum, sözünü verdi bir daha ona öküz gibi davranıcağına dair, ama ben yine de rahat değilim, benim rahat olmam için, bana verdiği sözü yerine getirdiğine emin olmam lazım, aynen senin gibi.

Son düzenleme:

güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım, bugün bi şarkı dinledim yolda gelirken " nobody's perfect" diye. evet hiç kimse mükemmel değil gerçekten,ama iyilikleriyle güzellikleri o dikenleri unutmaya çalışmak gerekiyor hayata devam edebilmek için.

canım çok üzüldüm durumuna, kk'da böyle konuları okudukça zaten gözüm iyice açıldı. inanamıyorum bunu nasıl yapar sana düğün günü dilerim en kısa zamanda kurtulur ve hayatına bebeğinle sağlıkla devam edersin, sakın kendini üzme o adam için, bebişini düşün

canım çok güzel anlatmışsın. tekrarlamasından korktuğumuz için unutamıyoruz zaten ve unutmak da istemiyoruz bi taraftan. ya bi daha başımıza gelirse diye pişman olmamak için. aldatma diye nitelendirilebilecek bi olay olsa ortada, kalemi kırardık zaten ama öyle bşey de değil. salaklık mı denir çocukluk mu, saçmalık mı... hata ama işte, eninde sonunda. sanırım yıllar geçip araya başka anılar girdikçe bunu hatırlasak dahi bu kadar acıtmayacak.

Canım sıkma canını ben seni bir daha üzeceğini sanmıyorum. Tabi kolay unutulacak birşey değil ama zaten ayrısınız birde doğuya gidiyor aklı sende kalmasın artık bir araya geldiğinde bir daha ayrılmayacağınız zamanlarda acısını çıkarırsın...

sağol hazalcım, çıkarıcam hiç merak etmesin zaten en ufak başka bi konuyla ilgili hatasında bile yüzüne vurasım geliyor zor tutuyorum kendimi, hadi diyorum morali bozuk gitmesin. yaparsa da allahından bulsun.

ben de tc sini buldum ama başka bilgi bulamıyorum bana da yardımcı olsana nmadem işin nedeniyle bulabiliyorsun çok ciddiyim benim durumum anlatılmıycak kadr acı ama bi gün aleme anlatıp derdimi dökücem

bir kere yapan bir daha yapar sözüne katılmıyorum ben.. eşin eğer ciddi anlamda o kızı unutamamış olsa başka bir hesap alıp yazana kadar kendi hesabından naber nasılsın diyebilir bir şekilde iletişime geçebilirdi.
yapmamış içinde kalan birşey varmış demek ki yine de birşeyler yazmış gitmiş.
bunun adı nedır dersen bence tamamen saçmalamak tamamen çocukluk aptallık hatta..

bir kere hata yapan ciddi anlamda pişman olursa birdaha yapmayabilir, ama iki kere yapan bunun devamını getirecektir orası çok net yani..

geçmiş olsun... beraberliklerin birçoğu sandığınız kadar masum değil.. dua edin eşinizin tek kusuru yıllar önceki bu saçmalaması olsun..

evet cnm özel msj henüz atamıyorum dolduğunda ki az kaldı ilk sana ulaşıcam sen de takma sen benim derdimi duysan öper kafanda gezdirirsin eşini dert bulursun tek diycem asla düşünme akışına bırak eden çeker gün gelir hesap verir etmezse de adama zehir etmene değer mi bu kısacık dünya mutlu olmaya uğraş cnm

merhaba hanımlar,
bu konuma bir son yazmayı borç bildim kendime.
geçenlerde gördüğüm bi durum üzerine eşlerimize karşı önyargılı olmayıp biraz sabırlı olmak gerektiğini düşündüm.
eşim bu mail hesabını benden gizlememiş meğer. kendisi bile farkında değil, o kadar hatırlamıyor durumu.salak kafam ben beni kandırmak başkalarıyla görüşmek için özellikle alınmış bir adres sanıyordum.
meğer eşim beni de yıllar önce msn listesine eklemiş. davet göndermiş. ama bana ayrıca "aşkım beni ekledim kabul et" demediği için benim de aklıma gelmediği için, tanımadığım bir adres olduğu için reddetmiş ve engellemişim. geçenlerde messengerımda temizlik yaparken farkettim. sizlerle paylaşmak istedim ki benim gibi eşinize olan güveniniz yitirme aşamasına gelmeyin.

Katılıyorum canım;
Bazen bende eşimi çıldırtıyorum böyle sorularla,şüphelerle falan ama yersiz olduğunu adım gibi biliyorum.Yok yere saçma sapan paranoyalara kapılıyoruz ama erkek işte diyoruz...Eşimi çok seviyor ve de güveniyorum.Umarım bir gün hayal kırıklığına uğratmazlar bizleri...

bu kadar güzel giden bir evliliği bozmaya değck bir konu yok...

çok önce olan mesajlar ve yazışma bile yok doğru düzgün..

o anda aklı kaymış olabilir neticede sen bugüne bak....

dün dündür bugün bugün.....

canım öncelikle merhabalar. seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki.. inan şu yazdıklarında kendi hikayemi gördüm sanki..ben de bundan 1 yıl önce eşimin benden önceki sevdiği kızla olan resimlerini mail adresinde gördüm. belli ki silmeyi unutmuş çünkü sadece 3 mail ve arkaarkayayıdı. ama insan kalbine öz geçiremiyor işte. ben resimleri gördüğümde çeneme hakim olamamıştım ve o kadar kötü titremeye başlamıştı ki. vücudum sallanıyordu sanki. ki ben psikolojik danışmanım.. o an aklım beynim gitmişti. ve ben eşime deli gibi aşığım o da bana. senin bahsettiğin gibi çok şükür harika bi evliliğimiz var. ama bende o zaman aynen senin gbi kızı bulmaya faceden araştırmalara felan girmiştim.eşim evde yokken mail adrelerini ve bilgisayar geçmişini karıştırır olmuştum ama çok şükür ki bişey çıkmadı.. öncelikle bunu içinde bitirmelisin. şu an eşin seninle ve seni ne kadar sevdiğini sen kendin söylüyorsun... ve o kız senden önce varmış.eçip gitmiş bişey... hem ne diye onu araştırıp da ona değer verdiyorsun ki. bırak o seni merak edip arasın ve eminim de arıyordur.. çünkü eşini kaçıran o.. ben şimdi eşime sarıldım mı sevgim daha bi artar iyi ki benimsin diye düşünürüm.dediğim gibi merak eden değil merak edilen ol... geçmişi de çok kurcalama. unutma geçmişe takılı kalmak evliliğe en fazla zarar veren şeydir....

durduk yere güzelim evliliğini zedeliyosun insanlar ne sorunlar yaşıyor ve senin evlenmeden önce way way way diye bir mesaja takılı kalıp evliliğini rezil etmende şımarıklık gibi geliyor kusura bakma sen bu şekilde davranamaya devam edersen asıl sana way wayy denilecek akıllı ol kocandaki saygını kaybetme bikere kaybedersen birdaha yerine koyamazsın işte ozaman gerçekten ağlarsın...

yorumlarınız için telekkür ederim kızlar,
haklısınız geçmişe takılmamak gerek.zaten şu anda yeterince zor bir durumumuz var eşim güneydoğuda.
şımarıklık yapmak değil de insan aklını yitirmiş gibi oluyor işte o anda, mantık elden gidiveriyor.şüpheler dolaşıyor.ama anladım ki zaten önyargılı yaklaşmışım. bizim ilişkimizde hiç 3. kişilerin,eski sevgilileri esamesi okunmazdı. şaşkınlık belki de. çok şükür biz atlattık, dediğiniz gibi yara almadan geçirdik bu süreci. bu da bizim sınavımızmış eşimle.

ne kadar baskı yaparsan o kadar aklına sokarsın onu.
kendi ellerinle kocanı başkasına verme.
hem bence o kadar seviyor olsaydı onu ya da başka beklentisi olsa açık kimlikle mail atmaz mıydı?
seninle neden evlensin direk şansını zorlar ve kızla tekrar biraraya gelmeye çalışırdı.

benim biraz kafam karıştı yada konuyu tam iyi anlayamadım.Deaktive edilmiş mail hesaplarına nasıl girdiniz aktif olmayan hesaba nasıl giriş yapılıyor bir de eski mail adresini nasıl görebildiniz ki tanımlamalar 2 yıl durmuş mu pc de yani bu pc ye hiçmi format atılmadı yada geçmiş silinmedi vs vs.. :S

Merhaba bende buna benzer bi durum yaşadım ve sizin yazinizi gordum yazmak istedim.Uzerinden uzun zaman gecmis bunu basardiysaniz bana da yardim edin lutfen. Bende cok yalnizim kimseyle paylasamadim 2 aydir icim icimi yedi bitirdi.bende esimi cok seviyorum ve ona cok guveniyodum. Bigun dogumgunu icin surpriz hazirlayacaktim eski fotograflarini ariyodum.bi harddiski vardi biz evleneli daha yeni 1yil oluyo ve hic bakmamistim o harddiske.actim ve esimin 2yil onceki iliskisine ait yuzlerce resim ve videolar buldum.bu arada bebegim tam 30gunluktu ve lohisa donemimdeydim.zaten duygusal ve yorgun bedenim gorduklerimle iyice coktu. Aksam eve geldiginde saklayamadim zaten anladi ve soyledim.once bisey demedi niye karistiriyorum diye kizdi ve silmeyi unuttugunu soyledi.o gunun uzerinden 2,5 ay gecti ben o gunden beri sizin gibi kizin herseyini arastirdim buldum gunlerce saatlerce agladim.esime hem sarildim hem agladim bisey demedi hep sustu.ve biraz unutur gibi oldum ki.bu jez yillardir kullandigi saatin onun hediyesi oldugunu ogrendim ve hala kullaniyodu.bigun saatini cikardiginda sakladim aradi bulamadi sordu falan sonra soyledim cope attigimi.vicdani nasil rahatti bilmiyorum.ama hep soyle savundu kendini.seninle tanistiktan sonra yada evlendikten sonra tek bi kizla bile konusmadim seni asla aldatmadim gecmisimle suclama beni dedi.ama elimde degil ben unutamiyorum resimler videolar gozumun onunden gitmiyo.giydigi kiyafetleri bile degistirmesini istiyorum.bide kizimiz var unutmaliyim...bana da yardimci olun ne olur.onu cok seviyorum ama evliligimizin mutlulugumuzun bozulmasini istemiyorum siz ne yaptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…