Merhaba, iç sıkıntımı duâ ederek aşmaya çalışıyorum. internetten araştırma yaparken buraya da yazmak, fikir almak istedim.
7 aylık evliyim. eşimle ayrı şehirlerden görüşmeye başladik. yaklaşik 1 seneye yakın görüştükten sonra evlendik. kendisinin annesiyle sorunları vardi, ve hatta kardeşleriyle de. herkesin ailevi sorunlari vardır diye çok üzerinde durmadım.
görüşürken arada dengesiz halleri oluyordu. tartışma esnasında aşırı kırıcı oluyordu. bırakalım dedim, sonradan gönlümü alıp bırakmamıza izin vermedi, hep ümit verdi.. açıkcası sevdim. ve o ümitlere yapıştım. aklımı dinlemedim.
şimdi evlendik. ikimiz de ayrı bir şehirdeyiz ailemizden. evlendigimizden beri bunun depresyonunu yaşıyor. antidepresan kullanıyor. evlendigimizden beri cinsel isteksizliği var. bununla ilgili henüz dr. a gidemedik. 3 aydır depresyonuna odaklanmistik.
her hafta bir kavgamiz oluyor. kendisine lütfen kavga etmeyelim, daha dayanacak gucum kalmadı desem de öyle basit şeylere bazen aşirı tepkiler veriyor ki. butun gun internette isten geldikten sonra. face de ivir zivir tanidiklariyla konusuyor.
ölcülü kullan dedigimde ben boyleyim begenmiyorsan kapi orda diyor aramiz soguksa. tartisma esnasinda cok cirkinlesiyor. olmayan şeyleri bana yüklüyor, iftira atiyor, yalan soyluyor.
doktora gitmelisin diye bir not biraktm kendisine. bana esyalarini topla git. bana evliligim 2. gunu vurmus birisiyle evliligi zaten yurutemem diye bir msj gonderdi. öyle bir olay yasamistik. ama o da bana karşılık vermişti.
kendisiyle ilgili açıklari farkettigimden, fi tarihinden bir olayı bahane gosterebiliyor. benim yazdigimla alakasız bir cevap verip, kacıyor.
bu dedigim bir kac gun once cok seviyorum, yorulma diyen bir zat. eger sorumluluklarini hic hatirlatmazsam, bir sey talep etmezsem ya da onu engellemezsem sorun yok. kendisi zaten kimse bana dokunmasin, çabasız, hareketsiz yasayarak rahat..
simdi tek bir şans vermek istiyorum ona. o da aile terapistine gitmemiz ve tedavisine bakmasi. cok yoruldum cidden. sizofren mi, nevrotik mi, baska bir kisilik bozuklugu mu var bilmiyorum.
sizler ne önerirsiniz? böyle seyler yasayanlar var mi? evlendigime cok pismanim. yine de ümit etmek de istiyorum..