Eşimin Hastalığı

demek ki seni sevmiyor, seven insan eşini başkalarının yanında rencide etmez zaten. bence tükenen bir durum var ortada doktorluk değil de avukatlık gibi..

kac kez birakmak istedigimde evlenmeden once izin vermedi. her sey guzel olacak dedi... o kadar guzel sozleri var ki.. :/

Bu tarz konularda istenen yegane cevap şu: "düzelir canım bağrına bas, 1,5 ay sonra beyaz atlı prense dönüşecek kurbağan"

Tecrübe konuşuyor, onlarca görmüş, geçirmiş, duymuş, gözüne çarpmış, komşusunun tanıdığı, filancanın yeğeni...

Tedavi olacak bir şey yok. Adam bildiğin öküz.

Merhaba, iç sıkıntımı duâ ederek aşmaya çalışıyorum. internetten araştırma yaparken buraya da yazmak, fikir almak istedim.

7 aylık evliyim. eşimle ayrı şehirlerden görüşmeye başladik. yaklaşik 1 seneye yakın görüştükten sonra evlendik. kendisinin annesiyle sorunları vardi, ve hatta kardeşleriyle de. herkesin ailevi sorunlari vardır diye çok üzerinde durmadım.

görüşürken arada dengesiz halleri oluyordu. tartışma esnasında aşırı kırıcı oluyordu. bırakalım dedim, sonradan gönlümü alıp bırakmamıza izin vermedi, hep ümit verdi.. açıkcası sevdim. ve o ümitlere yapıştım. aklımı dinlemedim.

şimdi evlendik. ikimiz de ayrı bir şehirdeyiz ailemizden. evlendigimizden beri bunun depresyonunu yaşıyor. antidepresan kullanıyor. evlendigimizden beri cinsel isteksizliği var. bununla ilgili henüz dr. a gidemedik. 3 aydır depresyonuna odaklanmistik.

her hafta bir kavgamiz oluyor. kendisine lütfen kavga etmeyelim, daha dayanacak gucum kalmadı desem de öyle basit şeylere bazen aşirı tepkiler veriyor ki. butun gun internette isten geldikten sonra. face de ivir zivir tanidiklariyla konusuyor.

ölcülü kullan dedigimde ben boyleyim begenmiyorsan kapi orda diyor aramiz soguksa. tartisma esnasinda cok cirkinlesiyor. olmayan şeyleri bana yüklüyor, iftira atiyor, yalan soyluyor.

doktora gitmelisin diye bir not biraktm kendisine. bana esyalarini topla git. bana evliligim 2. gunu vurmus birisiyle evliligi zaten yurutemem diye bir msj gonderdi. öyle bir olay yasamistik. ama o da bana karşılık vermişti.

kendisiyle ilgili açıklari farkettigimden, fi tarihinden bir olayı bahane gosterebiliyor. benim yazdigimla alakasız bir cevap verip, kacıyor.

bu dedigim bir kac gun once cok seviyorum, yorulma diyen bir zat. eger sorumluluklarini hic hatirlatmazsam, bir sey talep etmezsem ya da onu engellemezsem sorun yok. kendisi zaten kimse bana dokunmasin, çabasız, hareketsiz yasayarak rahat..

simdi tek bir şans vermek istiyorum ona. o da aile terapistine gitmemiz ve tedavisine bakmasi. cok yoruldum cidden. sizofren mi, nevrotik mi, baska bir kisilik bozuklugu mu var bilmiyorum.

sizler ne önerirsiniz? böyle seyler yasayanlar var mi? evlendigime cok pismanim. yine de ümit etmek de istiyorum..
kisilik bozuklugunun tedavisi oldugunu sanmiyorum yol yakinken iyi dusun

benzer şeyler yaşamıs olan, ya da tecrubesi olan var mı diye yazmistim. yine de insan umut etmek istiyor işte..

düzelmez, ya böyle kabullenip devam edin ya da ayrılın,
ha üçüncü bir seçenek var kabullenmeyip sürdürmeye çalışmak gibi, o zaman ikiniz de inanılmaz yıpranırsınız, zaten daha evliliğinizin ilk gününden yaşamışsınız o durumda ne olacağını, o yüzden tavsiye etmiyorum.

Benimkide böyle nefret ettim artık.
Böyle çatlaklar evlenmesin kendi başını yesin.
Genetikte oluyo bizimkiler ailece manyak

Kendisi istemedikce siz onu tedavi ettiremezsiniz. Once kendisi isteyecek. Sizin goreviniz ya da isiniz degil. Oyle Her kavga da ne demek got babanin evine. Yolunuza onsuz devam edin bence hazir cocugunuz da yokken.

bakalım. aynen kaygilarimi, hissettiklerimi, yapilmasi gerekenleri iyi bir zamaninda soyleyecegim inşallah.

Allah herkesin yuvasına huzur, âfiyet versin.

Sizce bu uc noktalarda gidip gelmeler, yalan söylemeler, aşırı öfkeli tepkiler bir hastalık belirtisi mi?
Olabilir. Depresyon tedavisi de görüyormuş zaten.
Aile terapisi veya kendisi için psikoterapi alsın, boşanmasanız bile bi süre ayrı yaşayın değerinizi anlasın , yok olmuyorsa da çocuk yokken kararınızı verirsiniz

Eşin seni gözden çıkarmış.Sürekli istersen git modunda.Yinede tedaviyi deneyin tabi.En azından mücadele etmedim demezsin.Ama olmazsa da hiç yıpratma kendini.Çünkü işin zor görünüyor.Sinirsel problemler,hakaret,ilgisizlik,cinsel problemler.Hangi birini çözebileceksinki.

Merhaba, iç sıkıntımı duâ ederek aşmaya çalışıyorum. internetten araştırma yaparken buraya da yazmak, fikir almak istedim.

7 aylık evliyim. eşimle ayrı şehirlerden görüşmeye başladik. yaklaşik 1 seneye yakın görüştükten sonra evlendik. kendisinin annesiyle sorunları vardi, ve hatta kardeşleriyle de. herkesin ailevi sorunlari vardır diye çok üzerinde durmadım.

görüşürken arada dengesiz halleri oluyordu. tartışma esnasında aşırı kırıcı oluyordu. bırakalım dedim, sonradan gönlümü alıp bırakmamıza izin vermedi, hep ümit verdi.. açıkcası sevdim. ve o ümitlere yapıştım. aklımı dinlemedim.

şimdi evlendik. ikimiz de ayrı bir şehirdeyiz ailemizden. evlendigimizden beri bunun depresyonunu yaşıyor. antidepresan kullanıyor. evlendigimizden beri cinsel isteksizliği var. bununla ilgili henüz dr. a gidemedik. 3 aydır depresyonuna odaklanmistik.

her hafta bir kavgamiz oluyor. kendisine lütfen kavga etmeyelim, daha dayanacak gucum kalmadı desem de öyle basit şeylere bazen aşirı tepkiler veriyor ki. butun gun internette isten geldikten sonra. face de ivir zivir tanidiklariyla konusuyor.

ölcülü kullan dedigimde ben boyleyim begenmiyorsan kapi orda diyor aramiz soguksa. tartisma esnasinda cok cirkinlesiyor. olmayan şeyleri bana yüklüyor, iftira atiyor, yalan soyluyor.

doktora gitmelisin diye bir not biraktm kendisine. bana esyalarini topla git. bana evliligim 2. gunu vurmus birisiyle evliligi zaten yurutemem diye bir msj gonderdi. öyle bir olay yasamistik. ama o da bana karşılık vermişti.

kendisiyle ilgili açıklari farkettigimden, fi tarihinden bir olayı bahane gosterebiliyor. benim yazdigimla alakasız bir cevap verip, kacıyor.

bu dedigim bir kac gun once cok seviyorum, yorulma diyen bir zat. eger sorumluluklarini hic hatirlatmazsam, bir sey talep etmezsem ya da onu engellemezsem sorun yok. kendisi zaten kimse bana dokunmasin, çabasız, hareketsiz yasayarak rahat..

simdi tek bir şans vermek istiyorum ona. o da aile terapistine gitmemiz ve tedavisine bakmasi. cok yoruldum cidden. sizofren mi, nevrotik mi, baska bir kisilik bozuklugu mu var bilmiyorum.

sizler ne önerirsiniz? böyle seyler yasayanlar var mi? evlendigime cok pismanim. yine de ümit etmek de istiyorum..
Flort ederken karakter ile ilgili belirtiler veriyorlar ama at gozlugu takiyoruz mubarek. Herseyi goz ardi ediyoruz. Evlenincede boyle oluyor iste. Asla degismezler daha da beter olurlar.

Antisepresanlar cinsel isteksizlik ve sertlesme sorunu yaratabilir yan etki olarak. Ayrica depresyonda olan tedavi goren birinin neden mantikli davranmasini bekliyorsunuz ki. Neticede hasta adam. Ya bu gunlerin geçmesini bekleyip susup oturacaksiniz. Yada banane deyip yol alacaksaniz.

Of cok zor Allah yardimcin olsun tartisma esnasinda cirkinlesen erkekten nefret ediyorum benim esimde bazen ne yaptigini ne dedigini bilmez sinir oluyorum kendine gel diyorum bence dr a gidin yardim alin insallah duzelir.

Of cok zor Allah yardimcin olsun tartisma esnasinda cirkinlesen erkekten nefret ediyorum benim esimde bazen ne yaptigini ne dedigini bilmez sinir oluyorum kendine gel diyorum bence dr a gidin yardim alin insallah duzelir.

âmin, cümlemizin yardimcisi olsun.. inşallah, çabam o yönde..

Yapilicak seyi zatn biliyosunuz.
Evlilik terapisti.
Kabul etmezsede artik kendinize aci cektirmeyin.

X