- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
Evet az değil bunca yıldır kayınvalideye görümceye fenalar derdim eşim iyi derdim artık farkettim ki bu olanlara eşim müsade ediyor sessiz kalarak,çünkü kaynımda var benim evlenirkende şimdide eltime çocuğuna kimse laf edemiyor,herkes görümcem çocukları bile el pençe duruyor neden,başlarda yapmak istediler ama kaynımda eltimde laf dedirtmediler,hele kaynım çok fena kaynananın bakışına bile bir gürler bağırır ben üzülürüm yani o derece..Bu kadın banada kaynana eltimede ,bu ana eşimede ana kaynımada
Bacim Boyle anneler babalar var malesef kocan sessizse yapisi buysa degismez inan yedisinde neyse yetmisinde o. Bunu bi kere kafana kazi adamin Huyu bu degismezzzz. Otekilere kaynana kayin elti gorumce ye gelince onlarda degismez asla. Kocani sakin sessiz bulmuslar sayip sovmusler o sustukca azmislar aynisini da sana yapip susmani beklemisler ama sen 1 sene gorusme yip tavir alinca sindiremediler kocani doldurdular. Biz gelmiyosak onun aileside gelmesin. Seni biz den kopardi Karin ah oglum vah oglum canim diye diye kaynanan doldurmustur bi guzel beynini kocanin. Guzel kardesim bosanmak Cozum degil cocukla hem para kazancam hem eve yet cem diye canin cikar bu forum da bazilari bosan der de bosaninca hayatin gerceklerini sen omuzlarsin yalniz. Kocani seviyosan bunca yillik Gecmis ve cocuklarin Hatrina bosanmayi aklindan at. Kocana sahip cik birak kaynanan ve digerleri catlasin. Hem bosaninca yavrularin ziyarete babaya ve babanneye goturduklerinde olcaklari dusun. Esin Boyle sessizse ordada sahip cikmaz kuzenleriyle kavga etse herkes onlari korur seninkiler yetim gibi kalir. Baba aslan gibi kukremezse gelende ezer gecende. Sen kocana Ailene sahip cik enazindan buyuyunce ye kadar cocuklarin. Sonrasi Allah Kerim dersin bacim
Son düzenleyen: Moderatör: