• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ilgili sorun belki önemli bile değil ama:((

arkadaşlar bugün üye oldum ve tüm samimiyetimle detaylı olarak yazdım eşimle durumumu neden bazı arkdaslar detaylı yazmamdan bukdar rahatsız oldu acaba bukadr uzun yazıyı görünce keşke okumsanız ,nsanlar biraz daha pozitif yaklaşsalar hayatta herseye detaylıysa uzunsa okumayıverin bide zahmet etmeyin cevap vermeyin birbirimizi tanımayanlar olarak tm samimiyetmizle burda bişeyler anlatıyoruz nie detaylara takılıp kaldınız cok ılgınc gercekten

Bak arkadaşım burası bdv sen gelip okadar büyük dertleri olan hatunlar arasında ballandıra banlandıra evliliğini anlatırsan tepki alırsın tabiki :34:

üzgünüm ama ilginç olan sizsiniz bir derdim var bölümüne gelip mutluluğunuzu anlatmakta güzel çelişki olmuş

mutlulugumu anlatmammı rahatsız etti evet genel olarak baslıgıma bakın bir sorun degil belki dedim ben burda insanların tecrübelerinden yararlanmk için actım konuyu bu ne siddet tavır sakin olun demekki cok büyük dertlerle ugrasıyosunuz ki problemimi anlmmşsınız neyse hoşçakıln

gel gelelim eşimin 2 kötü huyu var birincisi biz kavga edince ailemle paylaşıyor sebebni soruncada babam yok benim babanı babam gibi görüyorum diyor ama ben sorunları bukdar ailem bilsin istemiyorum 2.si eşim eğer biz çıkmıyorsak dışarı saat 10 da uykusu geliyor bende istiyorum ki en azında biraz daha otursun bedenen yorulcagı bir iş kendi işide olsa çalışmayı çok sever ama dısarı cıkalım desem hiç kırmaz ama farkettiğim bişey eşim genelde bizim sıkıntımızn oldugu aylarda böle oluyor paylaşır her sıkıntısını ödemelrimiz zor oldgu aylarda böle oluyor bedenen degil kafam dolu oluyor diyor onun dısında hç sıkıntım yok belki bu sıkıntı bile deiğl ama ben suan calısmdıgımdan cokmu yükleniyorum millet koca yüzü göremzken benimki hic tek bırakmaz ayrıca üstüme titrer aramız bozuk olsa işte çalışamaz hep ama eşim çok büyük borçla evlendi 3 yıllık borçtu ve bunları tek basına 1 yılda ödededi aylık 4 bin kadar ödememiz vardı allahtan çalışmayı cok seviyor tek basına dünyayı yaptı sülalesi arkasında olup herseyi andan babadan beklemedi eşim hiç kızlar böle işte sizden yorumlarını bekliyorum lütfen

1. Sorun: Kavganizi ailenle paylasmasi .
1. Cozum: Bu o kadar kotu degil. Sonucta yabancilarla paylasacagina ailenle paylasmasi senin daha cok isine gelmeli.

2. Sorun : Aksam saat 10:00 gibi uyumasi.
2. Cozum: Bir kahveye bakar.

Bak arkadaşım burası bdv sen gelip okadar büyük dertleri olan hatunlar arasında ballandıra banlandıra evliliğini anlatırsan tepki alırsın tabiki :34:

pardonda size ne acaba ya alla alla düşünemeim herkezin derdi büyükmü küçükmü die konuyu acarkn herkzn derdini okumadım benm derdim küçük belki die çekinmedin bilmem anlatabildimmi :34:

yani cümleler dolusu eşinizi övmüş durmuşsunuz bunun amacını anlayamadım.
en son 2 cümlede sadede gelmişsiniz direkt neden sıkıntınızı yazmadınız da bu kadar övüntüye girdiniz?

ayrıca zaten sıkıntı da sıkıntı sayılacak cinsten değil.. kimse demesin onun da böyle derdi var bilmem ne diye. zorla dert aramak bu çünkü ortada bir durum yok yani niye uyuyor nıye babama anlatıyor bu mudur size dert olan yani:53::53:

.

Son düzenleme:
1. Sorun: Kavganizi ailenle paylasmasi .
1. Cozum: Bu o kadar kotu degil. Sonucta yabancilarla paylasacagina ailenle paylasmasi senin daha cok isine gelmeli.

2. Sorun : Aksam saat 10:00 gibi uyumasi.
2. Cozum: Bir kahveye bakar.

çok teşekkürler cevap için benim sorunum büyük sorun degil dedim ama sorunumun büyük olmaması ve burda anlatmam bazı arkdaslar tarfından tepki gördü :40: büyük sorun olmadan yazmamak lazımmş demek:)) size teşkkr ederim çözümler için bu herzaman olan seyler degil uykuda ailemle paylşmsıda sadece sorun olurmu die tecrübeleri duymk istedim:)

Noktalama işareti, paragraf ve boşluk kullansaydınız eğer uzun yazınızın neresinde evliliğinizin özetini, neresinde sorunlarınızı, neresinde bizden isteğinizi yazdığınızı daha net görebilirdik. Kimse de konuna böyle aval aval bakıp ee mutluymuşsun ne istiyorsun demezdi. Oku oku her şey birbirine karıştı. Sorun nerede bulamadım bıraktım en sonunda.

O yüzden mutluluğunuz daim olsun arkadaşım.

ay çok güldüm ya. bence sizin imrenilmeye ihtiyacınız var gibi geldi bana... :))) ama madem o kadar dert sahibi olmak istiyorsunuz ben de yorumumu yapayım. çok haklısın. eşin seni yalnız bırakıp 10'da uyuyorsa daha şimdiden, ilerde nolur kimbilir... eve gelir gelmez de uyuyabilir. hatta belki ilerde sadece uyumak için de gelebilir eve. dikkatli olmalısın bence. tartşmalarınızı ailene anlatma konusuna gelince. bu da bence çok büyük bir problem. şimdi küçük gibi geliyor ama eşler arasında olan eşler arasında kalmalı.... Allah sabır versi:53:n

mutlulugumu anlatmammı rahatsız etti evet genel olarak baslıgıma bakın bir sorun degil belki dedim ben burda insanların tecrübelerinden yararlanmk için actım konuyu bu ne siddet tavır sakin olun demekki cok büyük dertlerle ugrasıyosunuz ki problemimi anlmmşsınız neyse hoşçakıln

empati yeteneğiniz çok zayıf yazık üzüldüm sizin adınıza neyseki aynı düşünen tek ben değilmişim mutluluklar size..

yani cümleler dolusu eşinizi övmüş durmuşsunuz bunun amacını anlayamadım.
en son 2 cümlede sadede gelmişsiniz direkt neden sıkıntınızı yazmadınız da bu kadar övüntüye girdiniz?

ayrıca zaten sıkıntı da sıkıntı sayılacak cinsten değil.. kimse demesin onun da böyle derdi var bilmem ne diye. zorla dert aramak bu çünkü ortada bir durum yok yani niye uyuyor nıye babama anlatıyor bu mudur size dert olan yani:53::53:

forumda aldatılan şiddet gören konuları açın bir okuyun da olmayan derdinize şükredin.

çünkü bi iki konu okudum ve hep sorular acaba böyle mi yaptın acaba bundanmı die ben genel olarak hepsini anlttım sadece uyuyor deseydim seninle iglenmiyomu veya arkdaşrıylm zamn cok geciriyor gibi sorular gelcekti ben genel olarak basından anlttım peki evllkte tek problem aldtılmakmı siddetmi ??uyumayı geçin ailemle paylmsı ve bunun arksından edinlen kavglr sorun degimli biz alışmısız en büyük sorunlardan ufakları görmmeyi siddetti aldtmydı evllğn tek sorunları bunlar zaten değilmi bakış açısı tabiki

empati yeteneğiniz çok zayıf yazık üzüldüm sizin adınıza neyseki aynı düşünen tek ben değilmişim mutluluklar size..

canım benim bende sana üzüldüm ben burda demkki dayak yiyorum kocam çok lnet desem saatlerce konuşcaktınız neyse genel olarak hep vardır böle iyi bişey duymya tahammül edemyenlr nerdeyse neden iyi bişey yazdın die çıkşıyosunz yazık sizede mutluluklar

Noktalama işareti, paragraf ve boşluk kullansaydınız eğer uzun yazınızın neresinde evliliğinizin özetini, neresinde sorunlarınızı, neresinde bizden isteğinizi yazdığınızı daha net görebilirdik. Kimse de konuna böyle aval aval bakıp ee mutluymuşsun ne istiyorsun demezdi. Oku oku her şey birbirine karıştı. Sorun nerede bulamadım bıraktım en sonunda.

O yüzden mutluluğunuz daim olsun arkadaşım.

teşekkür ederim yeni üyeliğin acemiliği diyelim

canım benim bende sana üzüldüm ben burda demkki dayak yiyorum kocam çok lnet desem saatlerce konuşcaktınız neyse genel olarak hep vardır böle iyi bişey duymya tahammül edemyenlr nerdeyse neden iyi bişey yazdın die çıkşıyosunz yazık sizede mutluluklar

arkadaşım senin derdin yok ki. hani küçük dert desem ortada dert sayılacak küçük bir durum bile yok..
burası dert bölümü. başlıgı okuyarak konu açtıgından emin misin:44:

Derdiniz ne anlamadım.
Ama bir derdiniz daha var ki; kesinlikle cümle kurmayı öğrenmek , noktalama işaretleri .
Bir üniversite mezununa yakıştıramadım bu cümleleri.
Hiçbir şey anlaşılır değil.
Derdinizi anlayamadığım için yorum yapamıyorum üzgünüm.

Son düzenleme:
Öncelikle herkze merhaba yeni katıldım aranıza arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim başından kısaca anlatıyım biz eşimle 6 yıldır beraberiz farklı iki şehirdeydik arası 1.5 saatti şehirde sayılmaz eşim oldukça tanınan biridir etrafında ben üniverstyi bitirdim 19 umda eşimle tanıştım 23 sonunda evlendik eşimin babası yok veaft etmiş 12 yıl önce ve eşim babasının zamanında oldugu şehirde durumları iyi olan ailelelrdenmiş neyse baba öldükten sonra maddi durum biraz bitmiş eşim hep kendi işini yapmış en son amcasıyla clup işi yaparlar ve eşime yüklüce borç kalır amcasından saolsn yani ben eşimi tanıdığımda 0 dı sadece bir arabası kalmıştı bir işi bile yoktu para pul hiçbişey tabi çok yerleri var miras ama satılmadı zaten satılmasında çalışıp yapsın herkez ben eşimle ilk internette tanıştım ama ne yerimizi ne yurdumuzu bilmezdik en son o amcasıyla çalıştıgı yerde bir organizsyonda karşılaştık kader işte ikimizde çok dik karakterleriz eşimi herkez çok sert bilir ah bide bana sorsunlar kuzumu:))neyse ben çok iyi bir işişm vardı ama aşkım için işimi aileimi bırakıp geldim bu şehre eşime hep bir iş kur benm çok parada gözüm yok ama iş şart biz3 yıl flört ettik ben gittim eşim geldi çokk fedakrlıklar oldu yoktan var edildi bu sürecte eşim işi kurdu şehrin merkezinde evimizi aldı bütün herşeyi mobilya düğün nişan söz vs herşeyi tek başına yaptı saolsun tabi kız tarfına düşenler yapıldı yani ailesinden destek olanı yoktu babası yoktu hiç bişey yokkn bunlar oldu iste beni aldı:)biz genel olarak biraz aynı karakterde oldugumuz için ben onun dişisi o benim erkek versiyonum:))biraz sinir vardır bizde çok tartışırız o anda yakar yıkarız ama 2 gün bile ayrı kalamadık hiç anneme gitsem ertesi gün özlüyorum gel der sen yokken duramıyorum evde der benm bu sehirde çok arkdaşım yok daha dogrusu yok nerdeyse eşimin annesiylede mesafliyiz yani benim tek rakdşım eşim oluyo bu sürede eşim benden 1 yıl çalışmammı istedi kabul ettim 1 yıl sonra işe girdim ama otel iflas etti çıktım bizim tartışmalarımız genelde benim bazen bunalmamla ona sarmamla oluyor eşim asla kahveydi arkdaşlarla dısarı cıkmaydı hiç öyle huyları yoktur oda genelde benle bişeyler yapmk ister eşimn eli çok açıktır ben 1 istesem o zorla 3 verir alır bunlarda sıkıntı yok haftada 3-4 kere dısarı cıkarız ben boşver krediler yakşaıyor harcama yapmaylım desem bile o hadi boşver hallderim ben der arkdaşım olmdgından hep bişeyler yapalım istersen sinemaydı kahve içmekti yemkti haftad kesin 2-3 kere çıkarız arabayı bile ben otomtk biliyorum diye değiştirdi mutlu olayım diye çok şey yapar çiçek eksik olmaz ufak hediyelerde buarada kendi işimiz bizim ve sıkıntıda çektiğimz zamnlar oldu biz ozamnlar daha mutlu oluyorz nedense:)gel gelelim eşimin 2 kötü huyu var birincisi biz kavga edince ailemle paylaşıyor sebebni soruncada babam yok benim babanı babam gibi görüyorum diyor ama ben sorunları bukdar ailem bilsin istemiyorum 2.si eşim eğer biz çıkmıyorsak dışarı saat 10 da uykusu geliyor bende istiyorum ki en azında biraz daha otursun bedenen yorulcagı bir iş kendi işide olsa çalışmayı çok sever ama dısarı cıkalım desem hiç kırmaz ama farkettiğim bişey eşim genelde bizim sıkıntımızn oldugu aylarda böle oluyor paylaşır her sıkıntısını ödemelrimiz zor oldgu aylarda böle oluyor bedenen degil kafam dolu oluyor diyor onun dısında hç sıkıntım yok belki bu sıkıntı bile deiğl ama ben suan calısmdıgımdan cokmu yükleniyorum millet koca yüzü göremzken benimki hic tek bırakmaz ayrıca üstüme titrer aramız bozuk olsa işte çalışamaz hep ama eşim çok büyük borçla evlendi 3 yıllık borçtu ve bunları tek basına 1 yılda ödededi aylık 4 bin kadar ödememiz vardı allahtan çalışmayı cok seviyor tek basına dünyayı yaptı sülalesi arkasında olup herseyi andan babadan beklemedi eşim hiç kızlar böle işte sizden yorumlarını bekliyorum lütfen

Ohaaa buldum problemi ama gözlerim bozulucaktı artık.

Hımm ne desem bilemedim. Şimdi bu yaştaki adam 10'da uyuyorsa büyük bir problem var. Önce bir nörolojiye gidin. allah esirgesin hastalık falan olabilir. Dikkatli ve uyanık olmak lazım her mutlu eş gibi. Nöroloji sizi yönlendirir sonra. Belki psikiyatrik bir rahatsızlıktır sadece, belki de beyin cerrahına gidin der. Çok geçmiş olsun. Eğer bir hastalık yoksa eşin yaşlanıyor çok üzgünüm. Cinsellik falan da sorunludur şimdi uyuyorsa böyle :(

Diğer soruna gelirsek kesinlikle bir psikolog veya aile danışmanıyla çözmeniz gerekir bu meseleyi. Siz altından kalkamazsınız. Eşiniz hiç olgun değil. Sorunları anne babaya anlatmak nedir Allah aşkına. Ayıp denen bir şey var. Kol kırılır yen içinde kalır. Bunu öğrenemediyse bu yaşta siz bunu veremezsiniz bu adama. Yardım almanız şart.

Düzelmezse yol ver gitsin.

ay çok güldüm ya. bence sizin imrenilmeye ihtiyacınız var gibi geldi bana... :))) ama madem o kadar dert sahibi olmak istiyorsunuz ben de yorumumu yapayım. çok haklısın. eşin seni yalnız bırakıp 10'da uyuyorsa daha şimdiden, ilerde nolur kimbilir... eve gelir gelmez de uyuyabilir. hatta belki ilerde sadece uyumak için de gelebilir eve. dikkatli olmalısın bence. tartşmalarınızı ailene anlatma konusuna gelince. bu da bence çok büyük bir problem. şimdi küçük gibi geliyor ama eşler arasında olan eşler arasında kalmalı.... Allah sabır versi:53:n

senin gibi fesatlar oldugu sürece yazık bende cok güldüm üzlme bigün seninde olur imrenilmeye tanımadıgım hemde senin gibi fesat insanlar tarafından ne ihtiycm olsun demkki sen ve senin gbiler iyi bişey duymaya dayanamayacak kadar kötü durumdasınız vah vah hadi kolay gelsin tatlım:1:

çünkü bi iki konu okudum ve hep sorular acaba böyle mi yaptın acaba bundanmı die ben genel olarak hepsini anlttım sadece uyuyor deseydim seninle iglenmiyomu veya arkdaşrıylm zamn cok geciriyor gibi sorular gelcekti ben genel olarak basından anlttım peki evllkte tek problem aldtılmakmı siddetmi ??uyumayı geçin ailemle paylmsı ve bunun arksından edinlen kavglr sorun degimli biz alışmısız en büyük sorunlardan ufakları görmmeyi siddetti aldtmydı evllğn tek sorunları bunlar zaten değilmi bakış açısı tabiki

dertsiz başa dert aramanın nokta örneğisiniz

demiş işte babama anlatmasının sebebi babası yokmuş dertleşmek istemiş onu kendine yakın görüyormus diye.
ee cevabı vermiş adam artniyetli yapmadıgını söylemiş.

uyudugu probleme (!)zaten hiç girmiyorum :25:

Son düzenleme:
senin gibi fesatlar oldugu sürece yazık bende cok güldüm üzlme bigün seninde olur imrenilmeye tanımadıgım hemde senin gibi fesat insanlar tarafından ne ihtiycm olsun demkki sen ve senin gbiler iyi bişey duymaya dayanamayacak kadar kötü durumdasınız vah vah hadi kolay gelsin tatlım:1:
şekerim ben sadece sana üzüldüm. neden bu kadar incindin :) ayrıca benim eşim saat 10 da uyumuyor veya her tartışmamızı aileme anlatmıyor neden fesatlık edeyim ki. Allah a şükür mutlu bir evliliğim var herkese nasip olsun. sen buradan millete sataşacağına dön de bir bak bakalım. herkes sana ters cevap verdiğine göre sende mi sorun var bende mi? sırf yazmak için yorum almak için birşeyler yazanlar genelde senin aldığın tepkileri alıyor.

Ve bir çok arkadaşa katılıyorum . Sizin gibi derdi olmadığı halde gelip "Bir Derdim Var" topiğine konu açanlar yüzünden, benim gibi bugün yardıma,fikire gerçekten ihtiyacı olanların açtığı konular arkalara kayıyor.

Back
X