• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ilgili sorun belki önemli bile değil ama:((

şekerim ben sadece sana üzüldüm. neden bu kadar incindin :) ayrıca benim eşim saat 10 da uyumuyor veya her tartışmamızı aileme anlatmıyor neden fesatlık edeyim ki. Allah a şükür mutlu bir evliliğim var herkese nasip olsun. sen buradan millete sataşacağına dön de bir bak bakalım. herkes sana ters cevap verdiğine göre sende mi sorun var bende mi? sırf yazmak için yorum almak için birşeyler yazanlar genelde senin aldığın tepkileri alıyor.

haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlım

haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlım

çok kaliteli bir insansın çok kıskandım seni

Öncelikle herkze merhaba yeni katıldım aranıza arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim başından kısaca anlatıyım biz eşimle 6 yıldır beraberiz farklı iki şehirdeydik arası 1.5 saatti şehirde sayılmaz eşim oldukça tanınan biridir etrafında ben üniverstyi bitirdim 19 umda eşimle tanıştım 23 sonunda evlendik eşimin babası yok veaft etmiş 12 yıl önce ve eşim babasının zamanında oldugu şehirde durumları iyi olan ailelelrdenmiş neyse baba öldükten sonra maddi durum biraz bitmiş eşim hep kendi işini yapmış en son amcasıyla clup işi yaparlar ve eşime yüklüce borç kalır amcasından saolsn yani ben eşimi tanıdığımda 0 dı sadece bir arabası kalmıştı bir işi bile yoktu para pul hiçbişey tabi çok yerleri var miras ama satılmadı zaten satılmasında çalışıp yapsın herkez ben eşimle ilk internette tanıştım ama ne yerimizi ne yurdumuzu bilmezdik en son o amcasıyla çalıştıgı yerde bir organizsyonda karşılaştık kader işte ikimizde çok dik karakterleriz eşimi herkez çok sert bilir ah bide bana sorsunlar kuzumu:))neyse ben çok iyi bir işişm vardı ama aşkım için işimi aileimi bırakıp geldim bu şehre eşime hep bir iş kur benm çok parada gözüm yok ama iş şart biz3 yıl flört ettik ben gittim eşim geldi çokk fedakrlıklar oldu yoktan var edildi bu sürecte eşim işi kurdu şehrin merkezinde evimizi aldı bütün herşeyi mobilya düğün nişan söz vs herşeyi tek başına yaptı saolsun tabi kız tarfına düşenler yapıldı yani ailesinden destek olanı yoktu babası yoktu hiç bişey yokkn bunlar oldu iste beni aldı:)biz genel olarak biraz aynı karakterde oldugumuz için ben onun dişisi o benim erkek versiyonum:))biraz sinir vardır bizde çok tartışırız o anda yakar yıkarız ama 2 gün bile ayrı kalamadık hiç anneme gitsem ertesi gün özlüyorum gel der sen yokken duramıyorum evde der benm bu sehirde çok arkdaşım yok daha dogrusu yok nerdeyse eşimin annesiylede mesafliyiz yani benim tek rakdşım eşim oluyo bu sürede eşim benden 1 yıl çalışmammı istedi kabul ettim 1 yıl sonra işe girdim ama otel iflas etti çıktım bizim tartışmalarımız genelde benim bazen bunalmamla ona sarmamla oluyor eşim asla kahveydi arkdaşlarla dısarı cıkmaydı hiç öyle huyları yoktur oda genelde benle bişeyler yapmk ister eşimn eli çok açıktır ben 1 istesem o zorla 3 verir alır bunlarda sıkıntı yok haftada 3-4 kere dısarı cıkarız ben boşver krediler yakşaıyor harcama yapmaylım desem bile o hadi boşver hallderim ben der arkdaşım olmdgından hep bişeyler yapalım istersen sinemaydı kahve içmekti yemkti haftad kesin 2-3 kere çıkarız arabayı bile ben otomtk biliyorum diye değiştirdi mutlu olayım diye çok şey yapar çiçek eksik olmaz ufak hediyelerde buarada kendi işimiz bizim ve sıkıntıda çektiğimz zamnlar oldu biz ozamnlar daha mutlu oluyorz nedense:)gel gelelim eşimin 2 kötü huyu var birincisi biz kavga edince ailemle paylaşıyor sebebni soruncada babam yok benim babanı babam gibi görüyorum diyor ama ben sorunları bukdar ailem bilsin istemiyorum 2.si eşim eğer biz çıkmıyorsak dışarı saat 10 da uykusu geliyor bende istiyorum ki en azında biraz daha otursun bedenen yorulcagı bir iş kendi işide olsa çalışmayı çok sever ama dısarı cıkalım desem hiç kırmaz ama farkettiğim bişey eşim genelde bizim sıkıntımızn oldugu aylarda böle oluyor paylaşır her sıkıntısını ödemelrimiz zor oldgu aylarda böle oluyor bedenen degil kafam dolu oluyor diyor onun dısında hç sıkıntım yok belki bu sıkıntı bile deiğl ama ben suan calısmdıgımdan cokmu yükleniyorum millet koca yüzü göremzken benimki hic tek bırakmaz ayrıca üstüme titrer aramız bozuk olsa işte çalışamaz hep ama eşim çok büyük borçla evlendi 3 yıllık borçtu ve bunları tek basına 1 yılda ödededi aylık 4 bin kadar ödememiz vardı allahtan çalışmayı cok seviyor tek basına dünyayı yaptı sülalesi arkasında olup herseyi andan babadan beklemedi eşim hiç kızlar böle işte sizden yorumlarını bekliyorum lütfen

sorununuzun ne olduğunu anlamadım ama
lütfen paragraf kullanın
böylece insanlar sizi daha rahat anlayabilir.
:34:

canım benim anladığım şu eşin baba hasretini babanla gideriyo anladığım kadarıyla baban da oğlu gibi davranıyo ona o da bunu hissetmiş ki öz babasımış gibi anlatıyo evet rahatsız edici bi durum ama olur o kadar onu da anlamak gerek mutluluklar :)

canım benim anladığım şu eşin baba hasretini babanla gideriyo anladığım kadarıyla baban da oğlu gibi davranıyo ona o da bunu hissetmiş ki öz babasımış gibi anlatıyo evet rahatsız edici bi durum ama olur o kadar onu da anlamak gerek mutluluklar :)

ben zaten başlığımda yazdım belki sorun degil diye niyeyse iyi bişeyler yazdım die takılmış millet tabiki rahatsız edici bir durum niyet kötü olmasa bile biz ertesi gün barısırız ama büyükler untmuyo sorunları malesef teşkkrler cvp için

Hayatın kıymetini bilin, insanların ne sıkıntıları var..üzülmek istemiyorsanız çok hrcama yapmayın, belki çocuğunuz olursa mutluluğunuz pekişir..

haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlımu

şu cevaba bakar mısınız kızlar :)))))))))))))))))))))))))))))))

Bir insanın kendine mutluluk diye nick alıp mutluluğunu bu kadar bastıra bastıra anlatması normal bir hareket mi sizce?:26: Bence bir mutsuzluğunuz var bunları yazdınız yazdınız bize yazmadınız aslında. Kendinize yazdınız bu uzun yazıyı. Kendinizi iyi hissetmek için yazdınız. Çünkü şu yazdığınız iki sorundan başka canınızı sıkan bir şeyler var bence..

haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlımu

şu cevaba bakar mısınız kızlar :)))))))))))))))))))))))))))))))

gören görüyorda yandaş aramak nie üzüldüm valla hadi tatlım yok olmadı bu

Bir insanın kendine mutluluk diye nick alıp mutluluğunu bu kadar bastıra bastıra anlatması normal bir hareket mi sizce?:26: Bence bir mutsuzluğunuz var bunları yazdınız yazdınız bize yazmadınız aslında. Kendinize yazdınız bu uzun yazıyı. Kendinizi iyi hissetmek için yazdınız. Çünkü şu yazdığınız iki sorundan başka canınızı sıkan bir şeyler var bence..

canım şimdi birsürü hakaret yiyeceksin. bak bana neler yazdı : haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlım

canım şimdi birsürü hakaret yiyeceksin. bak bana neler yazdı : haha hemen nasılda mutluyum demişsin aferin sana demek zorundasın çünkü çatlarsın bırak fesat olmayı sen ben nasıl tanımadıgım kişiler tarafından imrenilmek istiyormuşum bence sende fesatlıktan yazdın bilmiyodum bukdar kısanılcak bir evliliğm oldugunu sorunmu deyip durdunuz baksana kıyamam napıyım hadi sana ii akşamlar tatlım

yok tatlım o sana özeldi kendin saldırırken durmadın bide kızlar deyip dur işte

Zaten onu görünce bunu yazma gereği duydum. Neyse ben fazla uğraşmicam tırstım :10:

Back
X