- 26 Mayıs 2024
- 89
- 57
- 30
Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor