Eşimin hastalığı ve işe gitmemesi boşanmayı bile düşünüyorum

safagebes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
89
57
30
Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor

hastalığını bahane edip tembelliğe vurmuş
yakında çıkışını verirler zaten sonuçta kocan işe gitmediğinde veya geç gittiğinde onun işleri diğer çalışma arkadaşlarına yük oluyor
şikayetler başlamıştır bile insan öz annesini babasını kardeşini bile idare edemiyor elalemi mi idare edecek?
ağrısı varsa ağrı kesicisi de vardır ona çare olarak
o patron seviyor falan hikaye ben de özel sektörde senelerdir çalışan bir insanım, patronlar sadece işine yarayan insanları sever
yaramayanları sevmez
çok haklısın yani soğumakta

hastalığını bahane edip tembelliğe vurmuş
yakında çıkışını verirler zaten sonuçta kocan işe gitmediğinde veya geç gittiğinde onun işleri diğer çalışma arkadaşlarına yük oluyor
şikayetler başlamıştır bile insan öz annesini babasını kardeşini bile idare edemiyor elalemi mi idare edecek?
ağrısı varsa ağrı kesicisi de vardır ona çare olarak
o patron seviyor falan hikaye ben de özel sektörde senelerdir çalışan bir insanım, patronlar sadece işine yarayan insanları sever
yaramayanları sevmez
çok haklısın yani soğumakta
İşte konu bu ben de tembelliğe vurduğunu düşünüyorum . Ayrıca millet sabah 5 te uyuyup sabah işine gidiyor. 2 de yattı diye 8 de uyanamıyor. Ağrım var diyor. Evet ağrı kesici ile geçmiyor ama yok yani ağrın olsa bile Kalk git yani oturarak çalışıyor zaten

İşte konu bu ben de tembelliğe vurduğunu düşünüyorum . Ayrıca millet sabah 5 te uyuyup sabah işine gidiyor. 2 de yattı diye 8 de uyanamıyor. Ağrım var diyor. Evet ağrı kesici ile geçmiyor ama yok yani ağrın olsa bile Kalk git yani oturarak çalışıyor zaten
ağrı kesici ile geçmeyen bir ağrı varsa doğru düzgün tedavi olsun o zaman
psikolojik tedaviyle mi geçecekmiş ağrısı?
neresi ağrıyor tam olarak?
sabahki ağrı öğlen geçiyor demek ki öğle vakti gezebildiğine göre
bu durumda çalışmasına da engel değildir o ağrı diye düşünüyorum

Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
benim annemde de aynı hastalık var bikere de işe gitmedğini görmedim kadın 55 yaşında hala çalışıyor. bahane etmiş hastalığını, baktı ki iş yerinden kimse birşey demiyor o da bu durumdan faydalanıyor. bence boşanmayı istemekte haklısınız.

ağrı kesici ile geçmeyen bir ağrı varsa doğru düzgün tedavi olsun o zaman
psikolojik tedaviyle mi geçecekmiş ağrısı?
neresi ağrıyor tam olarak?
sabahki ağrı öğlen geçiyor demek ki öğle vakti gezebildiğine göre
bu durumda çalışmasına da engel değildir o ağrı diye düşünüyorum
Ben de anlamadım ya 1 senedir psikologa gidiyor.

benim annemde de aynı hastalık var bikere de işe gitmedğini görmedim kadın 55 yaşında hala çalışıyor. bahane etmiş hastalığını, baktı ki iş yerinden kimse birşey demiyor o da bu durumdan faydalanıyor. bence boşanmayı istemekte haklısınız.
Ya benim annem de bel fıtığı çekiyor senelerdir ameliyat oldu ona rağmen fıtık patladı . Hem çalışıp hem de eve gelip yemek yapardı.. ah bu kadınlar

yahu kekliyor işte milleti
evde seni, iş yerinde milleti
ama sen boşanmayı düşünüyorsan patronu da yakında işten çıkarmayı çoktan düşünmüştür
sen çalışıyor musun?
Evet çalışıyorum ve ona muhtaç değilim. Ailem de arkamda.

Bız kadınlar bıle ise gitmeme lüksü göremiyoruz adamlara bak ya.
Geçen yıl öyle hastalandım kı hem fızıksel hem ruhsal hıc ısı bırakayım yada ücretsiz izne ayrılayım diyemedim.
Ne kadar milletin adamı şımarık.
Ya sorma birde bu erkekler adet olsa düşünmek bile istemiyorum….

Yani şu tembel lafınız Bile soğumama yetiyor. Evet beni cidden seviyor , ailesine karşı koruyor , değer veriyor ama artık soğudum
Tembel ama işini biliyor adam işini bilmesinin rahatlığı var gidince patrona iki laf yapıp gönlünü alıp 2 3 de göze girecek yüklü iş alıp altından çıkıyorsa daha ne olsun tahminime göre de öyle bir yere borcunuz var mı evin geçim ve idaresini kim yapıyor?

Hangi işveren iyi diye çalışmayan birini işte tutar?

Ya eşiniz işte evdeki gibi mıy mıy değil yada yakında kovulur.

Ayrıca eşiniz iyi biri felan değil, kendinizi kandırmayın.

İyi olan biri eş sorumluluklarını yerine getir böyle hastalığın ardına sığınıp ömür yemez.

Depresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum depresyondan, zorluktan.. demek benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.

Tembel ama işini biliyor adam işini bilmesinin rahatlığı var gidince patrona iki laf yapıp gönlünü alıp 2 3 de göze girecek yüklü iş alıp altından çıkıyorsa daha ne olsun tahminime göre de öyle bir yere borcunuz var mı evin geçim ve idaresini kim yapıyor?
Her şeyi o yapıyor ben faturaları falan ödüyorum. Parama dokunmaz . Ama işten çıksa para falan vermem. Çünkü gerçekten çok kötü hasta değil.

Ya benim annem de bel fıtığı çekiyor senelerdir ameliyat oldu ona rağmen fıtık patladı . Hem çalışıp hem de eve gelip yemek yapardı.. ah bu kadınlar
evet annem de öyle. geliyor benim iş yerimden kızımı alıyor iş çıkışında, eve gidip hem kızıma bakıyor hem yemek yapıyor. birkere şikayet ettiğini görmedim. erkekler maşallah burnu aksa yatalak oluyorlar. valla bu dünyaya erkek olarak gelmek var hayat onlara güzel.

X