Eşimin hastalığı ve işe gitmemesi boşanmayı bile düşünüyorum

Her şeyi o yapıyor ben faturaları falan ödüyorum. Parama dokunmaz . Ama işten çıksa para falan vermem. Çünkü gerçekten çok kötü hasta değil.
Yani maddi anlamda bir sıkıntı yok görünüyor adam sadece gevşek çalışıyor bunda bir kusur yok ki sizin paranızı almıyor parası olmayıp borç yükü altına girmemiş insanız bazen böyle dönemlerden geçiyoruz maalesef ama oluyor işte

Depresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum yani benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.
Yok enayi olmayanlar daha değerli. Ve cumartesi pazarda izinli zaten sanki part time çalışıyor. Biz kadınlar işte böyle değiliz. Millet hamileliğin son haftasına kadar çalışıyor

Evet çalışıyorum ve ona muhtaç değilim. Ailem de arkamda.
bak tatlım kocan gibi tembel adamlar eşleri çalıştığı zaman kendilerini iyice yayıyorlar
nasıl olsa eşim kazanıyor bi şekilde geçinir gideriz bişey olmaz kafasına giriyorlar
her erkek böyle değil bu tamamen yapı meselesi
sabah ağrıyı bahane edip öğleden sonra gezebilen, ağrıyı hastalığı bahane edip işe gitmeyerek insanların hakkına giren, insanları salak yerine koyan biri senin kocan
nasıl olsa iş bi şekilde yapılır kafası
nasıl olsa bu ev bi şekilde geçinir kafası var adamda
ha çok ciddi sağlık sorunu olur onu zaten anlarsın buraya gelip bu konuyu açmazsın
sağlıkla alakalı konular tartışmaya kapalıdır ama ne zaman ki tartışmaya açılır, o zaman bi "inanmama" durumu söz konusudur demek olur bu
hiç sevmem insanları aptal yerine koyan kişileri
işi gücü mesleği olan bir kadınsın, ailen de sorun etmiyorsa bu evliliği sürdürmenin anlamı yok
erkek olarak göremediğin bir adamla nereye kadar devam edebilirsin

evet annem de öyle. geliyor benim iş yerimden kızımı alıyor iş çıkışında, eve gidip hem kızıma bakıyor hem yemek yapıyor. birkere şikayet ettiğini görmedim. erkekler maşallah burnu aksa yatalak oluyorlar. valla bu dünyaya erkek olarak gelmek var hayat onlara güzel.
Allah annenizi başınızdan eksik etmesin… ne güzel insanmış. Erkeklerden nefret ettim artık.😂

Valla kanka sen bilirsin net konuş ya tembelliği bırakırsın ya da boşanıcam dersin. Olmazsa da boşan.

Gerçekten ağrısı varsa da fizyoterapi arayabilir, başka tedavilere başvurabilir ama adamın umrunda değil bence patron da az biraz iyi davranınca tembellik işine gelmiş. Gerçekten çalışmaya niyeti olan insan bir an önce iyileşip işine dönmek için çaba koyar.

fibromiyaljinin dibinden sesleniyorum size. bu ağrılar psikolog yardımı ile çözülemez çünkü sorun, nörolojik
Kaç tane doktora gitti ama yok boyu 195 boydan olabilir mi kemiklerimkı
Hangi işveren iyi diye çalışmayan birini işte tutar?

Ya eşiniz işte evdeki gibi mıy mıy değil yada yakında kovulur.

Ayrıca eşiniz iyi biri felan değil, kendinizi kandırmayın.

İyi olan biri eş sorumluluklarını yerine getir böyle hastalığın ardına sığınıp ömür yemez.
Yok istediği kadar iyi olsun. Bunlar soğumama engel değil. Ayrıca dün bana hediye bileklik almış ona Bile sevinemedim öpüp sade bir şekilde teşekkür ettim. Sanki arkadaşım almış gibi

Depresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum depresyondan, zorluktan.. demek benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.
Ben de yapamıyorum babam cimri adamdı ama aşırı çalışkandı her sabah 6 da kalkıp çalışırdı.. bir kere bile uyuya kaldığını görmedim

Valla kanka sen bilirsin net konuş ya tembelliği bırakırsın ya da boşanıcam dersin. Olmazsa da boşan.

Gerçekten ağrısı varsa da fizyoterapi arayabilir, başka tedavilere başvurabilir ama adamın umrunda değil bence patron da az biraz iyi davranınca tembellik işine gelmiş. Gerçekten çalışmaya niyeti olan insan bir an önce iyileşip işine dönmek için çaba koyar.
Geçen hafta 2 gün üst üste 12 de gitti…

Depresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum depresyondan, zorluktan.. demek benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.
++
insanı soğutan şey bu kadar "nazlı" olma durumu zaten
bugün sağlıklıysak bile yarın sağlığımızın bozulmayacağının bi garantisi yok
her zaman nazlanarak mı devam edilecek?
ben de son 2 aydır reglin özellikle ilk günü çok şiddetli ağrı çekiyorum ve psikolojim de berbat oluyor, oturmakta dahi zorlanıyorum ama köpek gibi çalışıyorum her görevimi yerine getiriyorum

Yani maddi anlamda bir sıkıntı yok görünüyor adam sadece gevşek çalışıyor bunda bir kusur yok ki sizin paranızı almıyor parası olmayıp borç yükü altına girmemiş insanız bazen böyle dönemlerden geçiyoruz maalesef ama oluyor işte
Konu o değil yakında kovulacak olması :)

Geçen hafta 2 gün üst üste 12 de gitti…
hiç utanmıyor mu ya?
ben bi keresinde işle alakalı saat konusunda azıcık güya esnek bir etkinliğe katılmıştım
gittiğimde tüm ekip oradaydı ve bana gözümüz yollarda kaldı nerelerdesin diye şaka yollu takıldılar
belki yarım saat gecikmişimdir ama kötü hissettim
üstelik ille de şu saatte şurada olun denmemişti. herkes erken davranmış ben geç kalmışım
bi daha kesinlikle tekrarlamadım

Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Şöyle bir romantik erkek be ...

Ben Romatoid Arthrit hastasiyim ve bazen kolumu veya bacağımı kesesim geliyor.

Bu tür hastalıklar gerçekten zor ve ağrı eşiğim yüksek olmasina rağmen çok bunalıyorum.

Ayrica çektiği yorgunluk sadece tembellikten değil. Bu tür hastalıklar kronik yorgunluk yapiyor.
Benim kolum/dirseğim tam 4,5 aydan beri iltihapli ve şişik. Agrisini siz tahmin edin.

Bu kolla bazen işe gitmeyi birakin saçımı taramak bile zor geliyor.

Eğer destek olmak istemiyorsanız boşanın ama lütfen lütfen adami bunaltmayin.

Eşim beni darlamaya kalksa ona fırsat vermeden ben boşardim. Yillarca duraksiz ağrı çekmek her yidiğin harcı değil. Coğu fibro hastasi intiharin eşiğinde yaşıyor. Bunu anlayin ve ya yaninda olun yada yoldan çekilin

Genc yasta kronik birseye yakalanmak ne demek bilmediginiz icin esinizin isi tembellige vurdugunu düsünmeniz normal. Ama psikolojik olarak kolay birsey degil. Agri cekmek öyle hop gecen birsey de degil hele kalici ise. Esiniz o agri ile nasil bas edecegini bilmiyor. Mesele o. Benim de kronik hastaligim var. Tetiklense sabahlari cok kötü oluyordu agrisi, öglen az cok normal yürüyebiliyordum. Siz esinizin hastaligini anlamamissiniz daha. Türkiyede var mi bilmiyorum, ama Almanyada böyle hastaliklar icin yardimlasma gruplari var. Esinize de iyi gelir. Gecmis olsun

Ben Romatoid Arthrit hastasiyim ve bazen kolumu veya bacağımı kesesim geliyor.

Bu tür hastalıklar gerçekten zor ve ağrı eşiğim yüksek olmasina rağmen çok bunalıyorum.

Ayrica çektiği yorgunluk sadece tembellikten değil. Bu tür hastalıklar kronik yorgunluk yapiyor.
Benim kolum/dirseğim tam 4,5 aydan beri iltihapli ve şişik. Agrisini siz tahmin edin.

Bu kolla bazen işe gitmeyi birakin saçımı taramak bile zor geliyor.

Eğer destek olmak istemiyorsanız boşanın ama lütfen lütfen adami bunaltmayin.

Eşim beni darlamaya kalksa ona fırsat vermeden ben boşardim. Yillarca duraksiz ağrı çekmek her yidiğin harcı değil. Coğu fibro hastasi intiharin eşiğinde yaşıyor. Bunu anlayin ve ya yaninda olun yada yoldan çekilin

Bende de var. Bir kere aktif halde iyi hatirliyorum sabah cidden ciglik atarak bacagimi tutup agliyordum ayaga kalkamadigimdan. Ablam doktora kosup daha agir bir ilac ve degneklerle alip geldi, yoksa imkani yok. Disardan baksan komple normal göründügün icin insanlar abarttigini düsünüyor bazen..size de gecmis olsun⚘️

Ayrica sabah ağrı çekip bir iki saat sonra ağrısınin gecmesi normal. Bu hastaliklarin özelligi zaten kalktiktan sonra feci ağrıli olmasi. Benim bazen yataktan kalkmam 2 saat sürebiliyor. Ayağım ağrıdığı için üstüne basamıyorum mesela. Iki saat sonra hiç olmamış gibi ağrı tak diye kesiliyor.
Bu hastalıklar aşiri illet oluyorlar. Doktorlar bile bazen inanmiyor. Sabah iltihaplı ağrılı eklem ama doktora varana kadar şişkinlik vs inmiş oluyor

X