Eşimin hastalığı ve işe gitmemesi boşanmayı bile düşünüyorum

Bende de var. Bir kere aktif halde iyi hatirliyorum sabah cidden ciglik atarak bacagimi tutup agliyordum ayaga kalkamadigimdan. Ablam doktora kosup daha agir bir ilac ve degneklerle alip geldi, yoksa imkani yok. Disardan baksan komple normal göründügün icin insanlar abarttigini düsünüyor bazen..size de gecmis olsun⚘️

Sizede çok geçmiş olsun. Allah açıl şifalar versin.

Hemen hemen aynısını yazmişiz.
Konusahibi eşinin hastalığı hakkinda bilgi edinmeyi ihmal etmiş gibi geldi bana.
Bende normalde dişardan bakınca sapa sağlam duruyorum. Şuanda yamuk yumuk kolla bile ağrı çektiğime inanmayan sacpa sapan iş arkadaşlarım mevcut

Sizede çok geçmiş olsun. Allah açıl şifalar versin.

Hemen hemen aynısını yazmişiz.
Konusahibi eşinin hastalığı hakkinda bilgi edinmeyi ihmal etmiş gibi geldi bana.
Bende normalde dişardan bakınca sapa sağlam duruyorum. Şuanda yamuk yumuk kolla bile ağrı çektiğime inanmayan sacpa sapan iş arkadaşlarım mevcut

Sagolun. Sükür bir kac senedir daha iyim. Ama dedigin gibi ceken bilir. Agri insanin psikolojisini de etkiliyor. Benim komple dengem bozuldu. 1.73 boyumla 48 kiloya düstüm bir ara. Konu sahibinin esinin "erkekligini" kaybetmesi birseyden bahsetmesi aslinda öyle onur kirici birsey ki. Insallah esine öyle laflar yapmayi aklindan gecirmez

fibromiyaljinin dibinden sesleniyorum size. bu ağrılar psikolog yardımı ile çözülemez çünkü sorun, nörolojik
Ben de oyle diyordum fakat bir tanıdıkta olunca merak edip araştırmıştım çünki degişik bir psikolojileri var, psikolojiyi de oldukca derinden etkileyen bir hastalıkmış

Ben de oyle diyordum fakat bir tanıdıkta olunca merak edip araştırmıştım çünki degişik bir psikolojileri var, psikolojiyi de oldukca derinden etkileyen bir hastalıkmış

evet duygusal ve bilişsel yönden hastaları çok etkiliyor ama bu, psikoterapilerin ağrı üzerinde etkili olacağı anlamına gelmiyor. sadece kronik ağrının psikolojik hasarın hafifletiyor. ağrı aynı hızıyla devam ediyor.

Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Eşin patronun iyi niyetini suistimal eden KÖTÜ biri.

grafik tasarimci ya belki saatle cok isi yoktur atiyorum haftada 5 banner yapmasi ve bir excell doldurması gerekiyordur o da yapiyordur. arkadasim da grafiker evden calisiyor. ama isi saat odakli degil. is bitimine bakiyorlar. istersen akşam basla gece bitir - istenen tarihe kadar yolladigin takdirde sorun yok.
eger eşinin isi de boyleyse sorun olmaz. her is 9-6 mesaisine sıkı sıkıya bagli degil.

Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Eşinizin dişil enerjisi tavan yapmış biraz erkekliğini çalıştırsın böyle olmaz

Depresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum depresyondan, zorluktan.. demek benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.
O konudaki herife acımamıştım buna hiç acımam.🤣 Prenses gibi davranan, aşırı kırılgan hassas ve tembel erkeklere tahammülüm 0.

O konudaki herife acımamıştım buna hiç acımam.🤣 Prenses gibi davranan, aşırı kırılgan hassas ve tembel erkeklere tahammülüm 0.

Başka bir hastalıği olan bir insana (kalp, böbrek vs) ayni laflari diyormusunuz?

Lafim size değil ama burda bazi üyeler cahillikten kırılıyorlar.
Allah kendilerine yaşatmasın diyorum ve konudan süzülüyorum :KK66:

Başka bir hastalıği olan bir insana (kalp, böbrek vs) ayni laflari diyormusunuz?

Lafim size değil ama burda bazi üyeler cahillikten kırılıyorlar.
Allah kendilerine yaşatmasın diyorum ve konudan süzülüyorum :KK66:
Sadece hastalığa bakarak değil konu detaylarına da bakarak bunu söyledim. Hastalık üstüne tembel biri olduğunu düşünüyorum bu konudaki herifin açıkçası.

Ya sorma birde bu erkekler adet olsa düşünmek bile istemiyorum….
Kocam hep der. Kadınlara şaşırıyorum adetli iken nasıl çalışıyorlar. Üzülüyorum onlar adına diyor.
Sizin konuya gelirsek evde durmak hoşuna gitmiş. Zamanla evde durmayı daha çok sevecek. İşten çıkarılması an meselesi hiçbir patron idare etmez.
Evden çalışmaya başlayabilir. Ama o durumda aranız nasıl olur ya da nasıl yol alırsınız zaman gösterir. Sanki bana rahatlığı sevmiş gibi geldi.

Her şeyi o yapıyor ben faturaları falan ödüyorum. Parama dokunmaz . Ama işten çıksa para falan vermem. Çünkü gerçekten çok kötü hasta değil.
Ben faturaları da ödemezdim. Bu sorumluluk size ait değil. O ödesin. Ev geçindirme konusunda çok katıyım. Erkek her vazifesini yapmalı. Kadın da işini gücünü yapsın. Roller tamamen ayrılmalı.

Sadece hastalığa bakarak değil konu detaylarına da bakarak bunu söyledim. Hastalık üstüne tembel biri olduğunu düşünüyorum bu konudaki herifin açıkçası.

Kadin detay vermemişki. Hangi detaylar mesela? :)
Adamin erkekliğine kadar laf etmiş konusahibi. Adamin işten kovulduğu yok daha.
Şimdiden konusahibin kafasinda kurup kurup adama bilenmesi normal ve sağlıklı değil.
Adamin nörolojik hastalığı var ama kadinda arasan 3 farkli psikolojik hastalik çıkar.

Kadin detay vermemişki. Hangi detaylar mesela? :)
Adamin erkekliğine kadar laf etmiş konusahibi. Adamin işten kovulduğu yok daha. Şimdiden konusahibi kafasinda kurup kurup adama bilenmesi normal ve sağlıklı değil.
Adamin nörolojik hastalığı var ama kadinda arasan 3 farkli psikolojik hastalik çıkar.
Valla ben dahil bir sürü kişi tembellik sezmiş. Tek tek yazamayacağım. :) Konu sahibin her dediği her yaptığını haklı bulduğu mu belirttim? Kerkenesi alıntıladığım yorumdaki bahsettiği kişiye özel olarak seçtim o kelimeleri gerçi. Evet işten kovulduğu yok ve belirttiği mesleğin çalışma koşullarını pek bilmiyorum. Ama bu ülke şartlarında baktığımız zaman kovulmasına çok zaman kalmamış evet.

Valla ben dahil bir sürü kişi tembellik sezmiş. Tek tek yazamayacağım. :) Konu sahibin her dediği her yaptığını haklı bulduğu mu belirttim? Kerkenesi alıntıladığım yorumdaki bahsettiği kişiye özel olarak seçtim o kelimeleri gerçi. Evet işten kovulduğu yok ve belirttiği mesleğin çalışma koşullarını pek bilmiyorum. Ama bu ülke şartlarında baktığımız zaman kovulmasına çok zaman kalmamış evet.

Hakli bile olabilirsiniz. Burda kimse adami tanımıyor. Konusahibi hariç.

Adam saf tembellikten yapıyorsa konusahibi boşasin ozaman.

Kalkip orda burda adamin erkekliğine laf etmeye gerek yok. Adamin hastaliğinla sifir ilgilendiği bariz ortada.
Psikolojik sanıyor ve hala geçmedi diyor... cahilin önde gideni. Iki tik yapip İnternet'e girip hastalik hakkinda fikir kazanmasi aslinda çok basit. Bu tip insanlara cahil (ignorant) deniyor kisaca

Sizin evde rolünüz tam olarak ne?
Asla ödemem tulumbachen çünkü yaşadım. Zaten mühendisim. O ay yetmedi mi ben katkı sağlarım. Ama maddi konular da vazife almam çünkü bunun sorununu önceki evliliğimde yaşadım. Şu an ki eşim zaten işinde gücünde de olan biri. ( Öbürü de öyle idi ama çalışmama çok güveniyordu. Sinir basıyordu bana. Güvenmesin bana. Çünkü olay psikolojik baskılara kadar gidiyor. Uzun hikaye) Ev sorumluluğu ben de . ( zaten hasta olursam bir seye elimi sürmem. Zorlandığım işler olursa zaten yardımcı olur. O yönden sıkıntım yok çok şükür. Yani rollerimiz tamamen ayrı. Dışarısı komple ona ait. İçerisi bana ait. Kafam rahat.)
Erkekler kadınların çalışmasına çok güvenip rahatlığa vurabiliyor. Buna sinir oluyorum. Böyle yakın bir arkadaşım var maalesef muzdarip olan.
Yani katıyım katıyım.

Hakli bile olabilirsiniz. Burda kimse adami tanımıyor. Konusahibi hariç.

Adam saf tembellikten yapıyorsa konusahibi boşasin ozaman.

Kalkip orda burda adamin erkekliğine laf etmeye gerek yok. Adamin hastaliğinla sifir ilgilendiği bariz ortada.
Psikolojik sanıyor ve hala geçmedi diyor... cahilin önde gideni. Iki tik yapip İnternet'e girip hastalik hakkinda fikir kazanmasi aslinda çok basit. Bu tip insanlara cahil (ignorant) deniyor kisaca
Bizde onun yazdığı kadar yorum yapıyoruz işte Tulumba. Bana tembel enerjisi geldi bilemiyorum yani belki değildir. Mesela benim annemde Romatoid Artrit hastası. Allah şifa versin aynı hastalıktan sende de varmış mesela okudum. Az çok zorluklarından haberim var kendim yaşamadım ama annemde gördüm. Ama bu konudaki adamdan öyle bir enerji aldım bilemiyorum.😬 Konu sahibi de kafasında durup kin gütmüş orası doğru.

X