• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hamilelik sendromu

Çok tatlı geldi ama sabredin siz hamilesiniz sonuçta beraber tadını çıkarın hamileliğin 😅

Cidden zor bir durum allah yasatmasin baslarda cok komik geliyordu. Ama suan oyle degil. Dolapta dondurma var iki tane alindi bitanesi meyveli. Meyveli olani ben aldim seviyorum diye. Kendi yedi az once gozumun icine baka bakaaa 😔😔😔😔 napim canim istedi şiseyimmi diyor ya. Normalde asla yapmadigi seyler

Ben daha hamileligimi ogrenmeden bir yazida okumuştum bunu. Çok gülmuştum allah affetsin resmen başima geldiii. Orda birde şey yaziyordu dogum yaklasirken de erkeklerde psikolojik sanci cekermiss 🙄🙄🙄🙄 en komigide kadin kilo aldikca erkekte alirmis
Bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorlar. Aserme, mide bulantısı, karın şişliği, kilo alımı... Acayip ya. Normalde duygusal biri midir? Daha hamilelik bu kadar erkenken bu tripler çok enteresan 😂

Evet erkek memesinden süt gelmesi.
Tabi bu uç noktadır sanıyorum.
Öyle pskolojisi bozulmalı ki , vucut annelik hormonu üretsin:)
Valla bende şaşırmıştım ,araştırmadımda hiç.
Doğumda suyu da gelir o zaman o_O
Canim sen lohusalikta yandin o zaman . Bu nedir hamileligini elinden almis yapma hakkin olan seyleri o yapiyor. Benim esimde hamilelikte olmadi boyle biseyde normalde ben hastaysam o benden dha hasta ve muhtac olur ...
Benim eşim de hastalığı 3 günlük yoldan karşılar,törenlerle yolcu eder,ben sergi yatarım gıkım çıkmaz:)

Bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorlar. Aserme, mide bulantısı, karın şişliği, kilo alımı... Acayip ya. Normalde duygusal biri midir? Daha hamilelik bu kadar erkenken bu tripler çok enteresan 😂

Çok duygusal... cocugumuz olmuyor diye kac kez beraber agladik. Ogrendiginde de ultrasonda gormeden inanamicam galiba dedi. Meger kendini hazirliyormus hamileligee 😂
Ama nette sey yaziyor. Baba bebekle arasinda bag kurabilmek icin kendi psikolojik bu durumlari yasayip esini anlamaya calisiyor bir nevi onun yasadiklarini yasayip onun yukunu hafifletiyormus gibi hissedermis.

Uzerime daha cok yuk bindi suan 😂

Tabiat boşluk kabul etmez,erkenden başlamalıydınız 😂

Keseyi gormeden şimarikligin alemi yok dedim. Masallah kocam beni aratmiyor. Gercekten kahve icmemesi beni cok sasirtiyor. Misafirlikte bile yok ben almayayim zararli diyor yaaa... ben de direk sekerli olsun benimki canim diyorum 😂😂😂

Selamlar,
Kuvad sendromu diye araştırırsanız yararlı şeyler çıkıyor. Okuduğum kadarıyla fetüsü rakip olarak görme,baba olmak karşısında karışık duygular,anne adayıyla özdeşleşme,bilinçdışı olarak hamileliği merak etme,babasıyla kötü ilişkileri vs. nedenleri olarak gösteriliyor. Psikoloğa gitmesine ikna edebilir misiniz?

Çok duygusal... cocugumuz olmuyor diye kac kez beraber agladik. Ogrendiginde de ultrasonda gormeden inanamicam galiba dedi. Meger kendini hazirliyormus hamileligee 😂
Ama nette sey yaziyor. Baba bebekle arasinda bag kurabilmek icin kendi psikolojik bu durumlari yasayip esini anlamaya calisiyor bir nevi onun yasadiklarini yasayip onun yukunu hafifletiyormus gibi hissedermis.

Uzerime daha cok yuk bindi suan 😂
Yaaa cok guldum dogursun bari . Saka bi yana da otur konus hamile olan benim de nazlanma benim nazimi cekmen gerek de

Keseyi gormeden şimarikligin alemi yok dedim. Masallah kocam beni aratmiyor. Gercekten kahve icmemesi beni cok sasirtiyor. Misafirlikte bile yok ben almayayim zararli diyor yaaa... ben de direk sekerli olsun benimki canim diyorum 😂😂😂
Pardon neye zararliymis bebegi kendi bunyesinde saniuo galba

Iyyyy hep mi ayni bunlar yaa. Bide hastayken eve gelir gelmez hasta oldugunu soyler . Normalde selam verir oper 😀😀😀

Birde ölüyorum tripleri var... 😂😂😂 öluyorummm pinnkkk biseyler yapppp cok kotuyummmm ihhhhh ihhhhhh biseyler yapsanaaaaaa...

Ya yatican gececek iste hepsi ayni bunlarin. Ben gripten olen gormedim daha

Birde ölüyorum tripleri var... 😂😂😂 öluyorummm pinnkkk biseyler yapppp cok kotuyummmm ihhhhh ihhhhhh biseyler yapsanaaaaaa...

Ya yatican gececek iste hepsi ayni bunlarin. Ben gripten olen gormedim daha
Ya grip mrip neyse hepsi ayni belli de hamilelgni ustune almasina izin verme

Selamlar,
Kuvad sendromu diye araştırırsanız yararlı şeyler çıkıyor. Okuduğum kadarıyla fetüsü rakip olarak görme,baba olmak karşısında karışık duygular,anne adayıyla özdeşleşme,bilinçdışı olarak hamileliği merak etme,babasıyla kötü ilişkileri vs. nedenleri olarak gösteriliyor. Psikoloğa gitmesine ikna edebilir misiniz?

Evet bende gordum nette. Suan erken degilmi yani 1 bucuk haftadir boyleyiz ama 5 gundur daha cok dikkatimi cekmeye basladi. Once bir konussam ?

Hepsi sabir tasi canim ben sen dogum yapsan olurdun be diyorum bazen
Simdi dogum konusu gecse en iyisi sezeryan temiz is filaj diyo ben rahat atlattim bide cok pismanim keske cektirseydim ayri konu da diyorum ki ben rahat gecirdim filan sanma aci cekmedjm ameliyat oldum boru mu bu kolay geliyo kendin gribe dayanamiyosun diyorum . Ama bos her aci cile yuk onlarin cnm bizler hiccc

Evet bende gordum nette. Suan erken degilmi yani 1 bucuk haftadir boyleyiz ama 5 gundur daha cok dikkatimi cekmeye basladi. Once bir konussam ?
Bence konuşun şahsen hamile olmadığım halde yemeğe aşık olan bi boğa burcu olarak yemeğimle arama giren şeyi ezmeyi tercih ederim :D Sonra psikolojik destek alınabilir. Önce konuşun bi süre takip edin hareketlerini

Pardon neye zararliymis bebegi kendi bunyesinde saniuo galba

O da baba olacakmiş... gecen dediki kendime ceki duzen vereyim cocugumuz dogdugunda bu ne bicim tip be demesin dedi. 🙄 hayirlisi gercekten ve istemsiz yaptigni dusunuyorum bilerek yapmiyor. Bilerek yapsa güler bunlari yaparken cok ciddi

Pink Allah razı olsun ya,az gülmedim,çocuğum bir kaza atlattı,çok moralsizdim bugün,Allah hepimizin yavrularını korusun :110: Neşem yerine geldi bu konuyla:))

Bence konuşun şahsen hamile olmadığım halde yemeğe aşık olan bi boğa burcu olarak yemeğimle arama giren şeyi ezmeyi tercih ederim :KK70: Sonra psikolojik destek alınabilir. Önce konuşun bi süre takip edin hareketlerini

Yarin en ideal gün bence. Konuşmakta yarar var... yeter gayri diyecem

Back