• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hamilelik sendromu

Çok özür dileyerek söyleyeceğim eğer siz kendinizi naza cekmiş olsanız ve yerden yere atsanız emin olun eşiniz bunu yapmazdı. Ben de maşallah güzel bir hamilelik geçiriyorum ve eşim tam olarak sizinki gibi. Ben degil o hamile. Galiba adama eziyet etmediğimiz icin böyle oluyor. Ne aşerdim ne bulantı oldu ne de ağlayıp sızladım. Eşimse tam tersi hamile gibi hiç derdi sıkıntısı bitmiyor. Ne olacak böyle bilemedim. Ben de bıktım vallahi

Tek degilmişimmmm.. ne yaptiysam kendi kendime yaptim aslinda. Ameliyat olur hic yatmazdim hasta olur naz yapmazdim. Agrilara hep dayanikli oldum. Elim kesilse umrumda olmaz.
Esimin koluna kizartma yagi sicrasa aboo dunyayi ayaga kaldirir.

Bende bu durumdan sikaytciyim ama yapida olmayinca olmuyor galibaaa..

Aslında aşırı ilginç bi olay değil mi yaa?? İnsan beyni gerçekten çok acayip. Bir erkeğin beyninin, karısının hamile olduğunu öğrendikten sonra istemsizce onu hamile triplerine sokması..

Ben baslarda bana oyle geliyor sandim ama hicte oyle degilmiş... gercekten yaşiyorum bu durumu. Umarimda gecicidr. Yoksa halim nicedir 🙄

Benimki de tedavi asamasinda cok stresliydi. Bende cok sakindim... arkadslarina soylesem gulerler sanirimm
aileden biri konussun cnm
bak senin esin hamile ne guzel baba oluyosun vs
gerekiyosa dizine yatir saclarini oksayarak sen soyle, iyiki yanimdasin baba olacaksin vs gaz ver belki denemissindir bilmiyorum ama fikir amacli yazdim cnm

Tek degilmişimmmm.. ne yaptiysam kendi kendime yaptim aslinda. Ameliyat olur hic yatmazdim hasta olur naz yapmazdim. Agrilara hep dayanikli oldum. Elim kesilse umrumda olmaz.
Esimin koluna kizartma yagi sicrasa aboo dunyayi ayaga kaldirir.

Bende bu durumdan sikaytciyim ama yapida olmayinca olmuyor galibaaa..

Valla ben de öyleyim... Kendimiz etmişiz 😂 ay benim herif numunelik sanıyordum icim rahatladı 🤭

Ben baslarda bana oyle geliyor sandim ama hicte oyle degilmiş... gercekten yaşiyorum bu durumu. Umarimda gecicidr. Yoksa halim nicedir 🙄
Sen haklısın yani ben olsam çoktan patlamıştım sanırım. Senin haklılığına sözüm yok sadece beynin ilginçliğine takıldım ben konudan bağımsız.

Çok duygusal... cocugumuz olmuyor diye kac kez beraber agladik. Ogrendiginde de ultrasonda gormeden inanamicam galiba dedi. Meger kendini hazirliyormus hamileligee 😂
Ama nette sey yaziyor. Baba bebekle arasinda bag kurabilmek icin kendi psikolojik bu durumlari yasayip esini anlamaya calisiyor bir nevi onun yasadiklarini yasayip onun yukunu hafifletiyormus gibi hissedermis.

Uzerime daha cok yuk bindi suan 😂
Duygusallığı bu tepkilerini açıklıyor. Bilinç altı farklı bir şey insana ne tepki verdirir belli değil. Mesela psikolojik gebelik diye bir şey de var. Biraz daha durun bakalım. Devam ederse hamile olan benim adamım hadi kaldır koca kıçını da bana karpuz ve dondurma al da gel de 😆

Cidden zor bir durum allah yasatmasin baslarda cok komik geliyordu. Ama suan oyle degil. Dolapta dondurma var iki tane alindi bitanesi meyveli. Meyveli olani ben aldim seviyorum diye. Kendi yedi az once gozumun icine baka bakaaa 😔😔😔😔 napim canim istedi şiseyimmi diyor ya. Normalde asla yapmadigi seyler
Gerçekten çok abartmis acaba dikkat çekmek mi istiyor yani hiç tepki vermeyin gönül koyun biraz toparlanmali erkek sonuçta Allah yardımcınız olsun bı psikologa mi gitseniz acaba sizin hamile olduğunuzu kabul etmesi gerekiyor ilk defa duydum böyle birşey 😞

Ben daha hamileligimi ogrenmeden bir yazida okumuştum bunu. Çok gülmuştum allah affetsin resmen başima geldiii. Orda birde şey yaziyordu dogum yaklasirken de erkeklerde psikolojik sanci cekermiss 🙄🙄🙄🙄 en komigide kadin kilo aldikca erkekte alirmis
Adam bunca yerse kg alir tabi canim. Zaten gobegim cikmis mi diye soruyomus :D

Valla ben normalde pek hoslanmam prenses hamilelikten ama sen yap. Sana farz olmus bacim. Adam resmen rol calmis. Belin agrisin, miden bulansin, biseyler aser, tabagi alip mutfaga gotureme mesela. Basin donsun,karnin agrisin sana masaj yapsin. Bu adam boyle devam ederse sen dogururca senin yerine lohusa sendromuna da girer benden soylemesi. 😂

Iyi geceler hemen konuya gireyim birazdan yazacaklarim başta bana da komik gelmişti ama artik hiç komik gelmiyor..

Biz 5 senedir cocuk istiyorduk sonunda nasip oldu çok sukur. Eşim merhametli ve beni dusunen biridir. Ne olduysa şu hamilelik meselesinden oldu. Madde madde yazacagim.

- Normalde yemek icin beni bekler beni beklemeden hoopp mideye goturuyor bekleyemiyormus artik acikiyormuş yemekten sonra da göbegini gösterip şişmiş mi diye soruyor.

- Cani surekli biseyler istiyor bosver dedigimde trip atiyor ( tatli yiyelim canim cekti , bugun şu yemegi yapsana canim cekti , hadi dondurma alalim canim cekti) resmen olmayinca kafayi yiyor aşeren kadinlar gibi evde dolaniyor sinirleniyor...

- Isten eve gelip uzanip askim cok kotu midem bulaniyor iyi degilim diyor...

- Yattigim yerden beni kaldirip kendi yatiyor uzerine battaniye ortmemi istiyor 🙄 üşüyormş ( hava cok sicak )

- Agzi hiç boş durmuyor dakikada bir birseyler istiyor ya da gidip aliyor. Bana yararli diye aldigi ne varsa kendi yiyor. Gecen brokoli yedi ve ben şok oldum ( hayatta sevmez ) cani istemiş...

- Kanı muthiş derecede guzel bir degere sahipken benim kansizlik surubumu içiyor 😔

- Hergun kahve icmesine ragmen hamileligimi ogrendiginden beri kahve icmiyor tiksiniyormuş 🙄🙄🙄

- Beni ates basti hayatim flan diyor durup dururken

- Normalde gun icinde bana yemek sormaz. Şuan hergun ne yemek yapacaksin canim şunu bunu istedi deyip duruyor. Daha gecen gun yedik deyince sen beni sevmiyorsun biyerlerim mi şişsin beni hiç düsünmuyorsun diyo 🙄🙄🙄

- Hiçbir rahatsizligi yok hastalik yok normalde tutturmaz canim istiyor diye , trip atmaz , bu kadar yemez , iyi degilim midem bulaniyor demez. Yani anlamiyorum neden boyle oldu. Hamileligimi ogrendigi gunden beri boyle. Baslarda cok komikti hehe sen mi hamilesin falan diyordum. Ama suan inanin cok sinir bozucu olmaya basladi.

Kendime gelince asla tutturmuyorum canim sunu bunu istedi diye gunde iki ogun yiyorum 1 i zorla... genelde uyuyorum uykum geliyor. Üsüyorum evet ama 5 dk ürperti seklinde. Kahve iciyorum tiksindigim hicbirsey yok midem bulanmiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Sadece uyku var halsizlik yok. Yani benim kocama ne oluyo anlam veremedim...

Bir sıkıntısı da yok...

Hamilelik ile ilgili bir kitap okumuştum ve bunun erkeklerin alışma sürecinde yaşandığını yazıyordu
Geçer yakında bence

aileden biri konussun cnm
bak senin esin hamile ne guzel baba oluyosun vs
gerekiyosa dizine yatir saclarini oksayarak sen soyle, iyiki yanimdasin baba olacaksin vs gaz ver belki denemissindir bilmiyorum ama fikir amacli yazdim cnm

Yok kimseye bisey demedim canim. Cunku esimin benden daha istekli oldugunu bana nasil davranmasi gerektigini bildigini butun cevrem bilir ama gelin gorun ki oyle olmadii

Duygusallığı bu tepkilerini açıklıyor. Bilinç altı farklı bir şey insana ne tepki verdirir belli değil. Mesela psikolojik gebelik diye bir şey de var. Biraz daha durun bakalım. Devam ederse hamile olan benim adamım hadi kaldır koca kıçını da bana karpuz ve dondurma al da gel de 😆

Hayir yani birde gorseniz boyle iyice minnos oldum ben bagiramiyorum trip atamiyorum küsemiyorum gayet sakinim. Bizimki hamile gibi masallah benden daha strestli sinirli. Gecen gun ustume gelme pink dedi 😂 ne yaptim diyorum ortada hicbisey yokk saka gibi...

Valla ben normalde pek hoslanmam prenses hamilelikten ama sen yap. Sana farz olmus bacim. Adam resmen rol calmis. Belin agrisin, miden bulansin, biseyler aser, tabagi alip mutfaga gotureme mesela. Basin donsun,karnin agrisin sana masaj yapsin. Bu adam boyle devam ederse sen dogururca senin yerine lohusa sendromuna da girer benden soylemesi. 😂

Ona baby shower yapacam kendine gelir belki 😂😂😂😂

Hayir yani birde gorseniz boyle iyice minnos oldum ben bagiramiyorum trip atamiyorum küsemiyorum gayet sakinim. Bizimki hamile gibi masallah benden daha strestli sinirli. Gecen gun ustume gelme pink dedi 😂 ne yaptim diyorum ortada hicbisey yokk saka gibi...
Benim hallerim var bak her yerim şiş şiş 😆😆

Ayyy su an kahkaha atmamak için kendini zor tutuyorum
Bu ne ya iki tokat patlat bi salla bakalım kendine gelecek mi 😅😅😅😂 :KK70: :KK70::KK70:

Geçen gun elimi degdirdim vurur gbi.

Bana vurma baaba olacam ben dedi nasil zoruna gitti aglayacak nerdeyse. Diyorum ya anlatmadigim aklima gelmeyen cok sey yasadim bu 1 bucuk haftada 😂😂😂

Back