• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hamilelik sendromu

Ben eşine yorum yapmayacağım da
Çok mutlu oldum hamileliğine
Seninle çok önceden önceki hesabımdan konuşmuştuk
Bu forumda meleğini en çok hakeden insanlardansın.
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin,Allah analı babalı büyütsün inşallah. :) :KK200:

Naz yapasımı geldi size acaba.Anlamadımki.Neyse bi muddet boyle devam edıcek .Yapacak bişey yok.

5 senedir yapmamiş simdi mi yapacak zamani bulmus. Hani 5 senelik kocam asla kiyamaz bana. Kefir aldim gecen gun kendime. Kendisi icmiş. Yav adam sen degisik olan hicbirseyi yemezsin sevmessin nerden cikti diyorum. Benimde kalsiyuma ihtiyacim var diyor 😂😂😂😂

canim yazinin bi kismini okudum teshisi hemen koydum buyuk gecmis olsun baslikta cok guzel atilmis bu arada
sanirim esin ilgi istiyo ama oyle boyle degil bebek gelincede boyle devam ederse bilmiyorum nasil olur
Aslina bakarsan erkek her yasta cocuk gibidir baba olsun yada olmasin
5 yillik evliyim yazmissin ilginin azalacagi kanisina varmis olmali
bizede 6 yil olacak ilk bebek ama esimle bu donemde ayri kalmak zorunda kaldik bizde suanda oyle bi durum yok ilgi bana karsi acayip artti Allah sonumuzu hayr etsin canim
kolay gelsin :)

Çok acayipmiş yaaa:KK45:
Allah sabır versin, bu ne hakkaten.
Bence sen onun belirtilerinden daha ağır belirti göster, daha çok nazlan, aşerme muhabbeti yap

Benim eşim de göğüs uçlarım acayip yara olup emziremediğimde
Süt geleceğini bilsem ben emziririm sayanırım ben demişti 😒
İyi bişey mi ddi kötü mü anlamaadım bak şimdi

Kötu kötu kesin kotu bizde hersey oyle basladi.

Pozitifle adet gunum ayni gune gelince cok sancim olmustu. Bana dediki " askim cok agri cektin keske bende tasiyabilsem ama mumkun degil biliyorsun suan bisey yapamadigim icin ozur dilerim demistii "

Ah ahh o gun anlamaliydm basima gelecekleri. Guzel bisey soyledi sandimdi...

Ben eşine yorum yapmayacağım da
Çok mutlu oldum hamileliğine
Seninle çok önceden önceki hesabımdan konuşmuştuk
Bu forumda meleğini en çok hakeden insanlardansın.
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin,Allah analı babalı büyütsün inşallah. :) :KK200:

Insallahh canim cok amin rabbim isteyen herkese yasatsin. Kendini de yirtsan kendini de paralasan 5.senemin doldugu ay hamile kaldim 😊 zamani o zamanmiş... konularimda da yazmistim cok buyuk laflar ettim 5 sene istemem diye. Gercekten zamani o zamanmis

canim yazinin bi kismini okudum teshisi hemen koydum buyuk gecmis olsun baslikta cok guzel atilmis bu arada
sanirim esin ilgi istiyo ama oyle boyle degil bebek gelincede boyle devam ederse bilmiyorum nasil olur
Aslina bakarsan erkek her yasta cocuk gibidir baba olsun yada olmasin
5 yillik evliyim yazmissin ilginin azalacagi kanisina varmis olmali
bizede 6 yil olacak ilk bebek ama esimle bu donemde ayri kalmak zorunda kaldik bizde suanda oyle bi durum yok ilgi bana karsi acayip artti Allah sonumuzu hayr etsin canim
kolay gelsin :)

Bu olaylar hariç kahvalti hazirliyot evin temizligini yapiyor iyi guzel hosta birde gorunmeyen tarafi var iste 😂 allah saglikla kucagina almayi nasip etsn

Insallahh canim cok amin rabbim isteyen herkese yasatsin. Kendini de yirtsan kendini de paralasan 5.senemin doldugu ay hamile kaldim 😊 zamani o zamanmiş... konularimda da yazmistim cok buyuk laflar ettim 5 sene istemem diye. Gercekten zamani o zamanmis
Bir söz var;
"Her nasip vaktine esirdir" diye.. :)
Belki de kendini böyle şartlandırdın sen,bilemeyiz.
Ama çok sevindim,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :)

Kötu kötu kesin kotu bizde hersey oyle basladi.

Pozitifle adet gunum ayni gune gelince cok sancim olmustu. Bana dediki " askim cok agri cektin keske bende tasiyabilsem ama mumkun degil biliyorsun suan bisey yapamadigim icin ozur dilerim demistii "

Ah ahh o gun anlamaliydm basima gelecekleri. Guzel bisey soyledi sandimdi...
Çok komik ya ;)
Anlar seni anlar merak etme canım benim

Çok korkuyorum 🙄 ya o da aynisini yaparsaa... dertsiz basima dert alacam sonra 🤣
Bi dene en azından. Böyle giderse iyice sinirlerin bozulur. Allah korusun evliliğin tehlikeye girer ilerleyen vadede.
Benim eşimde de bu yönde çok hafif belirtiler vardı ama geçti, o da fazlasıyla empatiktir.

Iyi geceler hemen konuya gireyim birazdan yazacaklarim başta bana da komik gelmişti ama artik hiç komik gelmiyor.. Biz 5 senedir cocuk istiyorduk sonunda nasip oldu çok sukur. Eşim merhametli ve beni dusunen biridir. Ne olduysa şu hamilelik meselesinden oldu. Madde madde yazacagim. - Normalde yemek icin beni bekler beni beklemeden hoopp mideye goturuyor bekleyemiyormus artik acikiyormuş yemekten sonra da göbegini gösterip şişmiş mi diye soruyor. - Cani surekli biseyler istiyor bosver dedigimde trip atiyor ( tatli yiyelim canim cekti , bugun şu yemegi yapsana canim cekti , hadi dondurma alalim canim cekti) resmen olmayinca kafayi yiyor aşeren kadinlar gibi evde dolaniyor sinirleniyor... - Isten eve gelip uzanip askim cok kotu midem bulaniyor iyi degilim diyor... - Yattigim yerden beni kaldirip kendi yatiyor uzerine battaniye ortmemi istiyor 🙄 üşüyormş ( hava cok sicak ) - Agzi hiç boş durmuyor dakikada bir birseyler istiyor ya da gidip aliyor. Bana yararli diye aldigi ne varsa kendi yiyor. Gecen brokoli yedi ve ben şok oldum ( hayatta sevmez ) cani istemiş... - Kanı muthiş derecede guzel bir degere sahipken benim kansizlik surubumu içiyor 😔 - Hergun kahve icmesine ragmen hamileligimi ogrendiginden beri kahve icmiyor tiksiniyormuş 🙄🙄🙄 - Beni ates basti hayatim flan diyor durup dururken - Normalde gun icinde bana yemek sormaz. Şuan hergun ne yemek yapacaksin canim şunu bunu istedi deyip duruyor. Daha gecen gun yedik deyince sen beni sevmiyorsun biyerlerim mi şişsin beni hiç düsünmuyorsun diyo 🙄🙄🙄 - Hiçbir rahatsizligi yok hastalik yok normalde tutturmaz canim istiyor diye , trip atmaz , bu kadar yemez , iyi degilim midem bulaniyor demez. Yani anlamiyorum neden boyle oldu. Hamileligimi ogrendigi gunden beri boyle. Baslarda cok komikti hehe sen mi hamilesin falan diyordum. Ama suan inanin cok sinir bozucu olmaya basladi. Kendime gelince asla tutturmuyorum canim sunu bunu istedi diye gunde iki ogun yiyorum 1 i zorla... genelde uyuyorum uykum geliyor. Üsüyorum evet ama 5 dk ürperti seklinde. Kahve iciyorum tiksindigim hicbirsey yok midem bulanmiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Sadece uyku var halsizlik yok. Yani benim kocama ne oluyo anlam veremedim... Bir sıkıntısı da yok...
Müjde,eşiniz de hamile:DCanı kavun çekiyorsa kızdır, İkisini birden büyütürsünüz,gözünüzaydın:-)

Seni hamile mi biraktim ne bu be de birsey derse aglamaya başla hamileligin vermis oldugu asabiyete dayanarak onu da taklit ediyor mu bakalim :KK70:

Geçen hatirlamiyorum yine bisey hakkinda konusuyoruz. Bende kendine gel dedim duzgun bir ifadeyle. O sirada da yanimizdan bir adam geciyormus farketmedim.

Allahhhh...
Nasil soylermisim adam gecerken onu kendisine , adam ne dusunurmus hakkimizda , cok zoruna gitmiş. Oyle acikli konusuyor kiii allah beni kahretmesin ben ne yaptim dedim o derece 😂😂😂 zoruna gidecegini de sanmiyorum. Sanirim artik birakacagim kendi haline belki gozum ustunde olmassa birakir bu davranisi

Back