How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşimin hamilelik sendromu

Hahahaaaa🤗canım bence eşin numara yapıyor seni yemeye içmeye sağlıklı bi hamilelik için sağlıklı gıdalar yiyip kahveden uzak durman dinlenmen için yapıyor bunun başka bi mantıklı açıklaması yok yada sana bunları yaşatıp neler çekebileceğini anlamanı sağlıyor ilerleyen dönemde böyle şeylerle karşı karşıya gelecek çünkü kısasa kısas yap canın istemese de yap yat dinlen bak gör eski halini alacaktır

Daha az once bana aldigi 2 kiloluk dondurmayi bitirdikten sonra dedim ki keske x yesem ya gece cok acikiyorum dedim. Bosver dedi sonra uyumuş inanamiyorum halaaa. 2 kilo dondurma bitirdi o nasil istahla yemekti oyleee...

Iyi geceler hemen konuya gireyim birazdan yazacaklarim başta bana da komik gelmişti ama artik hiç komik gelmiyor..

Biz 5 senedir cocuk istiyorduk sonunda nasip oldu çok sukur. Eşim merhametli ve beni dusunen biridir. Ne olduysa şu hamilelik meselesinden oldu. Madde madde yazacagim.

- Normalde yemek icin beni bekler beni beklemeden hoopp mideye goturuyor bekleyemiyormus artik acikiyormuş yemekten sonra da göbegini gösterip şişmiş mi diye soruyor.

- Cani surekli biseyler istiyor bosver dedigimde trip atiyor ( tatli yiyelim canim cekti , bugun şu yemegi yapsana canim cekti , hadi dondurma alalim canim cekti) resmen olmayinca kafayi yiyor aşeren kadinlar gibi evde dolaniyor sinirleniyor...

- Isten eve gelip uzanip askim cok kotu midem bulaniyor iyi degilim diyor...

- Yattigim yerden beni kaldirip kendi yatiyor uzerine battaniye ortmemi istiyor 🙄 üşüyormş ( hava cok sicak )

- Agzi hiç boş durmuyor dakikada bir birseyler istiyor ya da gidip aliyor. Bana yararli diye aldigi ne varsa kendi yiyor. Gecen brokoli yedi ve ben şok oldum ( hayatta sevmez ) cani istemiş...

- Kanı muthiş derecede guzel bir degere sahipken benim kansizlik surubumu içiyor 😔

- Hergun kahve icmesine ragmen hamileligimi ogrendiginden beri kahve icmiyor tiksiniyormuş 🙄🙄🙄

- Beni ates basti hayatim flan diyor durup dururken

- Normalde gun icinde bana yemek sormaz. Şuan hergun ne yemek yapacaksin canim şunu bunu istedi deyip duruyor. Daha gecen gun yedik deyince sen beni sevmiyorsun biyerlerim mi şişsin beni hiç düsünmuyorsun diyo 🙄🙄🙄

- Hiçbir rahatsizligi yok hastalik yok normalde tutturmaz canim istiyor diye , trip atmaz , bu kadar yemez , iyi degilim midem bulaniyor demez. Yani anlamiyorum neden boyle oldu. Hamileligimi ogrendigi gunden beri boyle. Baslarda cok komikti hehe sen mi hamilesin falan diyordum. Ama suan inanin cok sinir bozucu olmaya basladi.

Kendime gelince asla tutturmuyorum canim sunu bunu istedi diye gunde iki ogun yiyorum 1 i zorla... genelde uyuyorum uykum geliyor. Üsüyorum evet ama 5 dk ürperti seklinde. Kahve iciyorum tiksindigim hicbirsey yok midem bulanmiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Sadece uyku var halsizlik yok. Yani benim kocama ne oluyo anlam veremedim...

Bir sıkıntısı da yok...
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :dua:

Daha az once bana aldigi 2 kiloluk dondurmayi bitirdikten sonra dedim ki keske x yesem ya gece cok acikiyorum dedim. Bosver dedi sonra uyumuş inanamiyorum halaaa. 2 kilo dondurma bitirdi o nasil istahla yemekti oyleee...
Kendini de hamile zannediyor galiba kendini böyle kandırıyorda olabilir bunlar hiç hoş ve kolay şeyler değil bence ciddiye alın 5 yıldan sonra bebek gelmiş adama nolmuş olabilir inanın ben olsam korkardım acil konuşun eşinizle bu anormallikleri anlatın biran evvel toplasın kendini

Çok 🙄 birde empatik baksaniza ne yaşarsam aynisini kendide birebir yasıyor 😔😔😔
Benim midem bulanmiyor,herhangi birseye asermiyorum,kahveden caydan tiksinmiyorum,kan duzeyimde normale dondu deyin bari bir umut,belki o zaman sizinle....yaristirmaktan vazgecer...

Back