• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Hakaretlerine Dayanamıyorum

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
41
Eşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?

Size karşı sevgisi yok ki böyle konuşabiliyor.Sen de ona aynı şekilde karşılık ver bakalım napıcak tepkisi ne olucak zaten saygınız kalmamış.Ama senin ne hissettğini o da görsün derim belki yanlış bir düşünce ama empati yoksunları anca böyle anlarlar belki

kaynanam da karışmıştı bu duruma sen ne yapıyosun da sana küfür ediyo diyor doğru dur o zaman demişti

Ağzı çok pis etrafada sürekli hakaret küfür hele araba sürerken herkeze sallıyor

Duymazdan gelmeyi denedim başaramadım içimden sinir oldum, ben de ona söyledim kendimi çok kötü hissttim o kötü sözleri edince, en son istediğini söyle küfür etmeye başlayabilirsin diyorum durmadan edior hiç çekincesi yok her yolu denedim düzelmiyor

En son bu sabah bak şimdi ecdadına sövmeye başlıcam dedi. Böyle bu hakaretleri duya duya nasıl yaşayacağım onunla daha fazla bilmiyorum 2 çocuğum var. Başka bi yolu var mı?

Eşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?
Bu yaşına kadar ahlaki değerlerini oturtamamis birine evlendikten sonra terbiye veremezsiniz. Konusmussunuz anlamamis kisassa kısası hiç tavsiye etmem evlilikte ama bu adam hak ediyo bı kaç söz de si söyleyin acaba nasıl bi reaksiyon gösterecek

Back
X