• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Hakaretlerine Dayanamıyorum

biz o uyuyunca saygı göstermemişiz. Burası çocuklu ev uyumayı aklından çıkar git annende uyu diyorum. Sinirlenince tahammül edemeyip bir de ben cevap verince hemen ağzını bozuyor. İnsan gibi konuşmayı tartışmayı başaramıyor

Hala neden evlisin??
Kusura bakmayın ama olaya farklı boyutta bakacağım.
Adam öküzün hödüğün önde gideni. Sizi sevmiyor ve İstemiyor çok belli!

Niye sizi yerin dibine sokan, aşağılayan, bel altı vuran saygısız birinden boşanmak yerine SÜLÜK GİBİ YAPIŞIYORSUNUZ HALA!!!

ne duymak istiyorsun kocişindir katlan dememizi mi
Yapış yapış koca kalmadı memlekette koca cünkü o dimi katlan müstehak

İdrak abla zekasız bu. Hani geri olabilecek bir zeka belirtisi bile yok

Hayır kendimi koyuyorum yerine hanımefendinin, eşim bana mal dese ben tepki verince de TDK falan diye saçmalasa anam rezil kepaze ederim heralde. "ııyyy pis cahil, Allahın varoşu TDK ne alaka la. Hayır yani bilmiyorsan talepte bulun öğreteyim sana annem. Sığır gibi hakaret ediyorsun onu anladık sana uygun olan bu ama TDK falan girme bu işlere o cücük kadar zekanla yavrucum" diye konuşmaya başlarım bir daha da hakaret edemez. Çok pis rencide ediyorum ben damarıma basılınca. Belki konu sahibi de böyle yapmalı. Böyle öfkenlenmeden, sakince, üst mertebeden ince ince laf sokmalı. Hatta yerin dibine sokmalı adamı. Kızarsa da "aa niye kızdın canım ya iletişim dilimiz bu değil miydi bizim?" diye saf ayağına yatmalı. Bana yollasa eşini usul usul delirtirim, gayet zevk alarak.

Asla düzelmez üzgünüm. Bir daha etmicem dese söz verse bile; bir kere etmez, iki kere etmez, üçüncüde eder. Çünkü o sınır bir kere aşıldı mı biter

Dün evi kırdım geçirdim nerdeyse beni sakinleştirmeye çalıştı. Onun küfürlerinin karşılığı ben de ne olmalı? Bi çaresi yok mu

Dün evi kırdım geçirdim nerdeyse beni sakinleştirmeye çalıştı. Onun küfürlerinin karşılığı ben de ne olmalı? Bi çaresi yok mu
Çalışan kadınsınız neden boşanmayı düşünmüyorsunuz?
Kızlarınıza yazık oluyor.

saygı ve sevgi ayrı düşünülemez bence kendimi yerinize koydum ben tahammül edemezdim işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun bu adam değişmez bunu bilin düzeltemezsiniz bunu bilerek devam edin yolunuza

Back