- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Ay ben kopuyorum senin yorumlara ya
Ben de seninkilere
Karşılıklı gülücükleşiyoruz bildirimlerden her gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben kopuyorum senin yorumlara ya
Eşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?
Al bir geri zekalı kvde daha... Öyle gıcık oluyorum ki bu tarz analara.kaynanam da karışmıştı bu duruma sen ne yapıyosun da sana küfür ediyo diyor doğru dur o zaman demişti
B zmanlar benm eşimde boleydi amma malsın öküz gbi oldun gote bak blmem ne habire aşşaladı durdu yeni dgum yapdım halbuki ve eşim gobekli biridir sustum ben onn gbi olamyım dedim ama b gun dayanamadım ve agzıma gelen her turlu hakereti saydım onun bana yapdıklarının on mislini bagırdım küfür etti. Sesini dahi cıkaramadı meger susuyorum dıye yaoıyormuşş sende susma asla susma tamam hoş deil ama dinsizin hakkından imansız hesabıEşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?
Yok burası Tarım ve Orman Bakanlığı ben de büyükbaşlardan sorumluyum kocacım de
Ay çok zor Allah yardımcın olsun. Ben olsam yırtarım ağzını kulaklarına kadar
Ama sen kocanı bilirsin, sende sal gitsin ya bas küfürü rahatla bari...
Sakın sen etme sonra asıl olduğun insan değil başkası olursun yavaş yavaş kendinden tiksinirsin bırak o etsin dua etDuymazdan gelmeyi denedim başaramadım içimden sinir oldum, ben de ona söyledim kendimi çok kötü hissttim o kötü sözleri edince, en son istediğini söyle küfür etmeye başlayabilirsin diyorum durmadan edior hiç çekincesi yok her yolu denedim düzelmiyor
TDK ile hakaret arasında nasıl bir bağlantı kurdu acaba? Biraz geri zekalı olabilir mi eşiniz acaba?
Asla duzelmez sevgisi bitmis saygimi gostericek yapicak bisey yok kendini ezdirmedeEşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?
Konu sahibini en iyi ben anlarım çünkü ayni seyleri yaşıyorum bende 10 yıldır bir nebze degismedi ıkı çocuğumun hatrına alttan alıyorum gururumu kendime olan saygımı kaybettim ama yapacak hiç birşeyim yok adamda saygının s si yok bu da benim imtihanım diyorum sabır imtihaniyla sınıyor Rabbim ben degisecegine ve böyle insanlarinda degisecegine inanmıyorum