• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Hakaretlerine Dayanamıyorum

Hasta olursun bak yerlestimi hele hic gitmez hastalik illeti.. yazik.. neden gecmise baktiginda aklina gelen cogunluk iyi guzel seyler olmasin..

Size küfürlü konuştuğunda," şimdi de kendi kendine ,100 kere ben görgüsüz bir ayıyım der misin?Zira ben sana diyemiyorum,terbiyem müsaade etmiyor"deyin.

Odunu yontsan kıymığı batar...şu erkekler öğrenemedi ne eker lerse onu biçerler sen karına 2 güler yüz göster 2 güzel kelam et karın senin yollarını gözler...iki seçenek var ya sende onun dediklerinin aynısını diyeceksin ama bu seferde bnmki gibi sana vurmaya kırmaya dökmeye kalkabilir ya da susacaksın malaesef başka yolu yok değişmezler...anasına gelince sülalesine de fayda etmez bn kaç kez dedim e evlenmeden önce böyle değildi demişlerdi sanki adamı bn 2 ayda değiştirdim.böyleymiş işte da..

Sabır boyun eğmek değil, mücadele etmektir demiş Hz. Ömer.
Sizce?
Çok Dogru bir söz o kadar çok mücadele ettimki ben değişmesi için ama o hep başa sardı bosansam çocuklarım ı bırakamam ona velayetlerini alsam arkamda duran bir ailem yok bakamam bedelini onlara odetemem o kadar yoruldumki içimde hayat enerjisi kalmadı ayakta tutan tek şey çocuklarım onların varlığı birde Allah olan duam ben kimseyi kinamadim Kimsenin ahını almadım kalp kırmadım ben haketmedim bu kadar saygısızlığı degersizligi kusura bakmayın okadar çok doluyum ki

böyle edepsiz birini tanıyorum bir gün kırmızı ışıktan yeşil ışık yanana kadar küfrettiği bir arabadan inen dört kişi tarafından güzel bir dayak yedi ışık yeşil yanınca da gittiler bunu duyunca ellerine sağlık demişliğim var:D

Bir de oruç tutuyo o psi küfürlü ağzıyla. Dün akşam işten gelince yattı odasına iftarı bekliyor. Ben de mutfakta yemek yapıyorum bi taraftan 2 buçuk yaşında ve 7 yaşında kızım ver onlarla konuşuyorum onların bağrışları felan rahat edememiş bir çıktı odadan hayvan sürüsü diye anırıyo resmen ben de hayvanın büyüğü sensin büyükbaş hayvan dedim lafına karşılık verdim bela felan okudu neyse orucunu açtıktan sonra yine dalaştı bu bir kıyamet kopardım evde çay demlemiştim çaydanlığı fırlattım masanın üzerinde ne varsa yere fırlattım sandalyeleri burası küfürhanemi haddini bil teröristmisin sen nasıl sabi sübyana hayvan diye bağırırsın belanı mı arıyosun bu evi başına yıkarım diye çok kötü bağırdım. Sonra ben ailenin yanına gidiyorum onların evini başına yıkıcam demeye başladı. Sonra da bak gel daha fazla pislik çıkmadan şu mutfağı toplayalım felan dedi. Bunları yapmak zorunda kaldım sizce doğru mu ettim?

Eşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?
Karakteri bu şekildeyse hiç değişmez ama sizede hakaret etmesine izin vermeyin tepkinizi hep gösterin

Bir de oruç tutuyo o psi küfürlü ağzıyla. Dün akşam işten gelince yattı odasına iftarı bekliyor. Ben de mutfakta yemek yapıyorum bi taraftan 2 buçuk yaşında ve 7 yaşında kızım ver onlarla konuşuyorum onların bağrışları felan rahat edememiş bir çıktı odadan hayvan sürüsü diye anırıyo resmen ben de hayvanın büyüğü sensin büyükbaş hayvan dedim lafına karşılık verdim bela felan okudu neyse orucunu açtıktan sonra yine dalaştı bu bir kıyamet kopardım evde çay demlemiştim çaydanlığı fırlattım masanın üzerinde ne varsa yere fırlattım sandalyeleri burası küfürhanemi haddini bil teröristmisin sen nasıl sabi sübyana hayvan diye bağırırsın belanı mı arıyosun bu evi başına yıkarım diye çok kötü bağırdım. Sonra ben ailenin yanına gidiyorum onların evini başına yıkıcam demeye başladı. Sonra da bak gel daha fazla pislik çıkmadan şu mutfağı toplayalım felan dedi. Bunları yapmak zorunda kaldım sizce doğru mu ettim?
Büyükbaş hayvan dediniz öyle mi?
Tamda Velvette Velvette nin dediği gibi ?)))
Tesadüfün böylesi..

Peki siz hiç konuşmasanız da bu kişi durup durup orta yere mi küfür ediyor?
Bence sinir hastası.

Back