- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu taş zannedermiş. Eşinin o trafikte küfrederken bir babayiğitle karşılasmasını dilerim.Ağzı çok pis etrafada sürekli hakaret küfür hele araba sürerken herkeze sallıyor
Çok Dogru bir söz o kadar çok mücadele ettimki ben değişmesi için ama o hep başa sardı bosansam çocuklarım ı bırakamam ona velayetlerini alsam arkamda duran bir ailem yok bakamam bedelini onlara odetemem o kadar yoruldumki içimde hayat enerjisi kalmadı ayakta tutan tek şey çocuklarım onların varlığı birde Allah olan duam ben kimseyi kinamadim Kimsenin ahını almadım kalp kırmadım ben haketmedim bu kadar saygısızlığı degersizligi kusura bakmayın okadar çok doluyum kiSabır boyun eğmek değil, mücadele etmektir demiş Hz. Ömer.
Sizce?
Mizahi yeteneğiniz beni şaşırtıyor :) hızlı düşünüyorsunuz.Yok burası Tarım ve Orman Bakanlığı ben de büyükbaşlardan sorumluyum kocacım de
Karakteri bu şekildeyse hiç değişmez ama sizede hakaret etmesine izin vermeyin tepkinizi hep gösterinEşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?
İdrak abla zekasız bu. Hani geri olabilecek bir zeka belirtisi bile yokTDK ile hakaret arasında nasıl bir bağlantı kurdu acaba? Biraz geri zekalı olabilir mi eşiniz acaba?
Siddertin dozu artar kufure illa kufretmek zorunda degilsin.fiziksel siddetin on asamasi gibi kufurKüfürlerini hiç önemsemesem ve cevap vermesem ezik mi olurum?
35 yasinda oldugunuza emin misiniz ?Küfürlerini hiç önemsemesem ve cevap vermesem ezik mi olurum?
O degil de sanki fake gibi sanki anket yapar gibi bir hali var nedense gerçekçi gelmedi yazdıkları bana..35 yasinda oldugunuza emin misiniz ?
Büyükbaş hayvan dediniz öyle mi?Bir de oruç tutuyo o psi küfürlü ağzıyla. Dün akşam işten gelince yattı odasına iftarı bekliyor. Ben de mutfakta yemek yapıyorum bi taraftan 2 buçuk yaşında ve 7 yaşında kızım ver onlarla konuşuyorum onların bağrışları felan rahat edememiş bir çıktı odadan hayvan sürüsü diye anırıyo resmen ben de hayvanın büyüğü sensin büyükbaş hayvan dedim lafına karşılık verdim bela felan okudu neyse orucunu açtıktan sonra yine dalaştı bu bir kıyamet kopardım evde çay demlemiştim çaydanlığı fırlattım masanın üzerinde ne varsa yere fırlattım sandalyeleri burası küfürhanemi haddini bil teröristmisin sen nasıl sabi sübyana hayvan diye bağırırsın belanı mı arıyosun bu evi başına yıkarım diye çok kötü bağırdım. Sonra ben ailenin yanına gidiyorum onların evini başına yıkıcam demeye başladı. Sonra da bak gel daha fazla pislik çıkmadan şu mutfağı toplayalım felan dedi. Bunları yapmak zorunda kaldım sizce doğru mu ettim?