Eşimin güvensizliği..

Zamanında ben de eşime anlatmak için kendimi parçalıyordum. Ağlamalar hıçkırıklar.. Öyle olmuyor. Hele uzakken çok zor. Bence tavsiyelerimi okuyup geçmeyin.
Simdi ben tam olarak artik bu baskilarina vericek c3vap bulamiyorum sinirlenip bagirip cagirip agliyorum konusmak istemiyorum suan o evredeyim

Sorun suki bende utandircak bisi yapmadim ama o yapiyomusum havasinda . Es durumumu yaptiniz sizde anlamadim o kismi?

Evet eş durumu için geçen sene nikah kıydık 2 ay önce düğün yaptık...düğün gününe bir kaç gün kala da eşimin tayininin çıktığının haberini aldık.

Simdi ben tam olarak artik bu baskilarina vericek c3vap bulamiyorum sinirlenip bagirip cagirip agliyorum konusmak istemiyorum suan o evredeyim
Bende bunları yaşadım. Çok iyi anlıyorum inan. O şuan uzakta ve seni kıskanıyor ve bu öfke yapıyor onda. Eğer sonradan yanlış olduğunu anlıyorsa kıskançlık nöbetlerini sakin geçirmesini sağla. Ben böyle biri değilim, benden bunu mu bekliyor, namusuma nasıl laf söyler düşüncelerine takılma. Ona odaklan. Ben sadece yara büyümesin diye tavsiye veriyorum. Onu nöbet geçiren hasta gibi düşün. Ama tabi tedavi görmeli. Ben boşanma aşamasındayım saygıyı bitirdik zamanla.

Siz kac yillik evlisiniz. Bana verdiginiz tavsiyeleri siz uygulamismiydiniz peki

Üzüldüm size oldugu kadar şuan kendimede üzülüyorum belki benim evliligimde bu sekilde sonlanacak.

Eşinizin bu tavrının uzaklıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yanyana olsanız bu sefer başka konulardan patlak verecektir bu hali. Adamın fıtratı buysa yıllar geçse de azalmıyor aksine artarak devam ediyor bu hastalıklı kıskançlık hali. En yakın arkadaşım yaşıyor böyle bir evlilik. Eskiden görüştüğümüzde telefonla arayıp taciz eder, eve göndermeye çalışırdı kızı, şimdi görüşmelerimize bile engel. Kızın sosyal hayatı kalmadı, ev iş çocuk denkleminde. Denk getirip telefonla beni arasa kimle konuşuyorsun yemin et görüntü yolla gibi şeyler söylüyor. Allah sabır versin. Ancak düzelir uzakta psikolojisi bozuk gibi gerekçelerle taviz vermeyin, yüz bulur ve bu davranışları daha da artar.

Özgürlüğünüzden feragat etmişsiniz şikayetci de değilseniz bundan da olmayın bu hiçbir şey onun yanında çünkü. O saatte girmeyin whatsappa yada whatsapp da kullanmayın bitti gitti işte. Büyütmeye gerek yok

burada herkes çoğunlukla ayrıl demiş ama sevgi nerede kaldı.adam eşinden ayrı, sürekli ölüm korkusu yaşadığı bir yerde ve aklı normal çalışmıyor haliyle yaşadığı yoğun stresten ötürü. empati denilen şey sadece kadınlara mı yapılır. Eşinni yoğun ilgisini hisseden bir erkek bu kadar kıskanç olamaz diye düşünüyorum. bence eşinizle daha fazla ilgilenin. hayatınızda erkek olarak sadece onun olduğunu hissettirin zamanla geçer bu hissi. İyi biriyse başka kusuru yoksa anında boşanmak saçmalık. sanki etraf mükemmmel erkeklerle kaynıyormuş gibi hemen yuvanın yıkılmasını önermek kolaycılık.

Benim esimde ayni öyleydi nisanliyken zehir etti bana herseyi. Sevgidendir fln diyip uzatmadim istedigi gibi oldum, sonra benide kendine benzetti ve sonra benden sikayetci oldu. Benim degismemi istedi, beni bu hale sen getirdim dedim.
Suan bosanma asamasindayiz, herseyin fazlasi zarar.
Önce sana yaparlar yaparlar sen öyle olunca farkina varip degismeni isterler sikilirlar.

Ben zaten hemen bosanmayi tabikide dusunmuyorum. Baska kotu huyu yok cok sukur. Sadece bu guvensizligi yuzunden ben kendimi kac kez sorguladim ona dedim ben mi sebep oluyorum boyle yapmana hadi soyle falan dedim hic ses cikmiyor. Siniri gecince ozur diliyor surdurmuyor. Ama o an ne beni dinliyo ne baska seye inaniyor sadece onun kafasindakiler kiskancligin verdigi guvensizlik.. ama dedigim gibi hemen bosanma zaten dusunmuyorum

Bana zaman zaman diyor ilgisizsin onemsemiyorsun diye ama boyle birsey de yokki. Bazen işimle yada ailemle olan sorunlari ona yansittiklarim oldu ama sadece bukadar

Ben onun gibi olamamki yani buyuk konusmak istemiyorum ama zor.. ben ondan zerre suphe etmedim hicbizaman bana o guveni verdi cunku. Yada bilmiyorum kandiriliyorum

Herşeyi ailene anlatma
Sen unutursun onlar unutmaz yüz göz olurlar
Ayrıca gece 3te kız grubu bile olsa bence yazılmaz insanlar uyuyor yahu belki telefon sesleri acık rahatsız olup uyanacaklar vs
Eşinizde haliyle inanmamıs
Uzaklıkta bir etken tabi ama ne bileyim bende gece gece eşimi online görsem bi sorgulardım ne alaka diye

Meslegimden dolayi gece nobetlerimiz oluyo ogun mesajlastigim kiz arkadasimda gece nobetindeydi kendiside biliyor. Esime dair bi aldatma vs. Meyillerim olsaydi buraya yazip kimseden akil istemezdim. Keza eşini aldatan birisinin de piskinlik edip buraya yazacaginida dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…