Simdi ben tam olarak artik bu baskilarina vericek c3vap bulamiyorum sinirlenip bagirip cagirip agliyorum konusmak istemiyorum suan o evredeyimZamanında ben de eşime anlatmak için kendimi parçalıyordum. Ağlamalar hıçkırıklar.. Öyle olmuyor. Hele uzakken çok zor. Bence tavsiyelerimi okuyup geçmeyin.
Sorun suki bende utandircak bisi yapmadim ama o yapiyomusum havasinda . Es durumumu yaptiniz sizde anlamadim o kismi?
Bende bunları yaşadım. Çok iyi anlıyorum inan. O şuan uzakta ve seni kıskanıyor ve bu öfke yapıyor onda. Eğer sonradan yanlış olduğunu anlıyorsa kıskançlık nöbetlerini sakin geçirmesini sağla. Ben böyle biri değilim, benden bunu mu bekliyor, namusuma nasıl laf söyler düşüncelerine takılma. Ona odaklan. Ben sadece yara büyümesin diye tavsiye veriyorum. Onu nöbet geçiren hasta gibi düşün. Ama tabi tedavi görmeli. Ben boşanma aşamasındayım saygıyı bitirdik zamanla.Simdi ben tam olarak artik bu baskilarina vericek c3vap bulamiyorum sinirlenip bagirip cagirip agliyorum konusmak istemiyorum suan o evredeyim
Siz kac yillik evlisiniz. Bana verdiginiz tavsiyeleri siz uygulamismiydiniz pekiBende bunları yaşadım. Çok iyi anlıyorum inan. O şuan uzakta ve seni kıskanıyor ve bu öfke yapıyor onda. Eğer sonradan yanlış olduğunu anlıyorsa kıskançlık nöbetlerini sakin geçirmesini sağla. Ben böyle biri değilim, benden bunu mu bekliyor, namusuma nasıl laf söyler düşüncelerine takılma. Ona odaklan. Ben sadece yara büyümesin diye tavsiye veriyorum. Onu nöbet geçiren hasta gibi düşün. Ama tabi tedavi görmeli. Ben boşanma aşamasındayım saygıyı bitirdik zamanla.
Insallah bizd3 bi an evvel bjnun haberini alirizEvet eş durumu için geçen sene nikah kıydık 2 ay önce düğün yaptık...düğün gününe bir kaç gün kala da eşimin tayininin çıktığının haberini aldık.
Uygulamadım, boşanma noktasına geldik. Keşke uygulasaydım. 4 yıllık evliyimSiz kac yillik evlisiniz. Bana verdiginiz tavsiyeleri siz uygulamismiydiniz peki
Insallah oyle olurişin zor eşin çok şüpheci inşaallah daha da büyümez bu huyu
Insallah bizd3 bi an evvel bjnun haberini aliriz
OLUR . SAGOLÖzgürlüğünüzden feragat etmişsiniz şikayetci de değilseniz bundan da olmayın bu hiçbir şey onun yanında çünkü. O saatte girmeyin whatsappa yada whatsapp da kullanmayın bitti gitti işte. Büyütmeye gerek yok
Benim esimde ayni öyleydi nisanliyken zehir etti bana herseyi. Sevgidendir fln diyip uzatmadim istedigi gibi oldum, sonra benide kendine benzetti ve sonra benden sikayetci oldu. Benim degismemi istedi, beni bu hale sen getirdim dedim.Merhaba.. ben de aranizda yeniyim Direk konuya girecegim 25 yasindayim ve 2aylik evliyim. Eşim doğuda asker işlerimiz dolayisiyla farkli sehirdeyiz. Eş durumundan dolayi benim yasadigim sehire gelmesi icin bekliyoruz biyandan. 2 yillik iliskimiz sonrasi aldik evlilik kararini. Ne onun bana nede benim ona güvrnsizlik konusunda bi yanlisimiz olmadi. Hatta ikimizde kiskanc oldugumuz icin karar almistik sosyal hesaplarimizi kapatalim gereksiz kiskancliklar olmasin diye. (Bunu acmak istiyorum kapatmamizdaki sebep sifrelerimiz birbirmizde vardi. Hic tanimadigim insanlar mesj atip yada istek falan gonderince cok sinirleniyodu falan ben kendi istegimle kapatmak istedimm daha sonra ozaman ben de kapatayim dedi . ) Onunla tanismadan once cok fazla sosyal özgur ruhlu kendi ayaklari uzerinde durabilen biriydim. Simdide kismen oyle. Cok sukur kendi ayaklarim uzerinde dimdik durabiliyorum ama ozgurluk kismi artik yok. Sikayetci de degilim cok sukur ama bazen beni herseye pisman ediyo. Neyse gelelim koskanclik guvensizlik konusuna. Uzakliktanmidir yoksa farkli seylermi var adini koyamiyorum. Watsaptaa cevrim ici olmamdan tutunda kiz kardeslerimin kocalarina kadar kiskaniyo. En son ki kavgamizda wp yuzunden tek sosyalligim buyken bundan bile bana neler cikardi. Goreve gitmisti aksam uzeri gece gelirim dedi. O her goreve gittiginde ben geveleri uyuyamam. Surekli uyanip bakarim aramismi belki aramistir ben duymamisimdir falan diye. Neyse kalktim baktim arama yok. Sonra kiz arkadaslarimin mesj attigini gordum wp ye girip cevap yazayim dedim gece saat 3. Yazwrken eşim o sirada gelmis gorevden tabi ben cevrim iciyim wp de. Direk aradi napiyosun dedi dedim x kisisiyle konusuyorum canim. Ekran goruntusu at dedi attim inanmadi bana ve ispatladigim halde bana birsuru laf etti. Ve bu ilk defa olan bisey degildi ben de en sonunda artik yeter senin bu guvensizliginle başa cikamiyorum hayatimi sana surekli birseyleri ispatlamak icin yasamiycam bana guvenmek zorundasi dedim. Ispatlamak zorundasin bana ispatlamiycan da kime ispatlican dedi. Ne desem anlamiyo her lafimi sozumu yanlis algiliyor. Bu anlattigim size en son dun yasadigimizdi emin olun bunun gibi okadar cok sey varki. O bana guvenmez ben o guvensin diye kendimi parcalarim ispatlamak icin. Ailemle paylasayimmi bu durumu sizce yada napayim nasil bi yol izleyeyim. Yardimci olurmusunuz..
Ben zaten hemen bosanmayi tabikide dusunmuyorum. Baska kotu huyu yok cok sukur. Sadece bu guvensizligi yuzunden ben kendimi kac kez sorguladim ona dedim ben mi sebep oluyorum boyle yapmana hadi soyle falan dedim hic ses cikmiyor. Siniri gecince ozur diliyor surdurmuyor. Ama o an ne beni dinliyo ne baska seye inaniyor sadece onun kafasindakiler kiskancligin verdigi guvensizlik.. ama dedigim gibi hemen bosanma zaten dusunmuyorumburada herkes çoğunlukla ayrıl demiş ama sevgi nerede kaldı.adam eşinden ayrı, sürekli ölüm korkusu yaşadığı bir yerde ve aklı normal çalışmıyor haliyle yaşadığı yoğun stresten ötürü. empati denilen şey sadece kadınlara mı yapılır. Eşinni yoğun ilgisini hisseden bir erkek bu kadar kıskanç olamaz diye düşünüyorum. bence eşinizle daha fazla ilgilenin. hayatınızda erkek olarak sadece onun olduğunu hissettirin zamanla geçer bu hissi. İyi biriyse başka kusuru yoksa anında boşanmak saçmalık. sanki etraf mükemmmel erkeklerle kaynıyormuş gibi hemen yuvanın yıkılmasını önermek kolaycılık.
Bana zaman zaman diyor ilgisizsin onemsemiyorsun diye ama boyle birsey de yokki. Bazen işimle yada ailemle olan sorunlari ona yansittiklarim oldu ama sadece bukadarBen zaten hemen bosanmayi tabikide dusunmuyorum. Baska kotu huyu yok cok sukur. Sadece bu guvensizligi yuzunden ben kendimi kac kez sorguladim ona dedim ben mi sebep oluyorum boyle yapmana hadi soyle falan dedim hic ses cikmiyor. Siniri gecince ozur diliyor surdurmuyor. Ama o an ne beni dinliyo ne baska seye inaniyor sadece onun kafasindakiler kiskancligin verdigi guvensizlik.. ama dedigim gibi hemen bosanma zaten dusunmuyorum
Ben onun gibi olamamki yani buyuk konusmak istemiyorum ama zor.. ben ondan zerre suphe etmedim hicbizaman bana o guveni verdi cunku. Yada bilmiyorum kandiriliyorumBenim esimde ayni öyleydi nisanliyken zehir etti bana herseyi. Sevgidendir fln diyip uzatmadim istedigi gibi oldum, sonra benide kendine benzetti ve sonra benden sikayetci oldu. Benim degismemi istedi, beni bu hale sen getirdim dedim.
Suan bosanma asamasindayiz, herseyin fazlasi zarar.
Önce sana yaparlar yaparlar sen öyle olunca farkina varip degismeni isterler sikilirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?