Bu kadar takıntılı biriyle nasıl evlendiniz?Merhaba.. ben de aranizda yeniyim Direk konuya girecegim 25 yasindayim ve 2aylik evliyim. Eşim doğuda asker işlerimiz dolayisiyla farkli sehirdeyiz. Eş durumundan dolayi benim yasadigim sehire gelmesi icin bekliyoruz biyandan. 2 yillik iliskimiz sonrasi aldik evlilik kararini. Ne onun bana nede benim ona güvrnsizlik konusunda bi yanlisimiz olmadi. Hatta ikimizde kiskanc oldugumuz icin karar almistik sosyal hesaplarimizi kapatalim gereksiz kiskancliklar olmasin diye. (Bunu acmak istiyorum kapatmamizdaki sebep sifrelerimiz birbirmizde vardi. Hic tanimadigim insanlar mesj atip yada istek falan gonderince cok sinirleniyodu falan ben kendi istegimle kapatmak istedimm daha sonra ozaman ben de kapatayim dedi . ) Onunla tanismadan once cok fazla sosyal özgur ruhlu kendi ayaklari uzerinde durabilen biriydim. Simdide kismen oyle. Cok sukur kendi ayaklarim uzerinde dimdik durabiliyorum ama ozgurluk kismi artik yok. Sikayetci de degilim cok sukur ama bazen beni herseye pisman ediyo. Neyse gelelim koskanclik guvensizlik konusuna. Uzakliktanmidir yoksa farkli seylermi var adini koyamiyorum. Watsaptaa cevrim ici olmamdan tutunda kiz kardeslerimin kocalarina kadar kiskaniyo. En son ki kavgamizda wp yuzunden tek sosyalligim buyken bundan bile bana neler cikardi. Goreve gitmisti aksam uzeri gece gelirim dedi. O her goreve gittiginde ben geveleri uyuyamam. Surekli uyanip bakarim aramismi belki aramistir ben duymamisimdir falan diye. Neyse kalktim baktim arama yok. Sonra kiz arkadaslarimin mesj attigini gordum wp ye girip cevap yazayim dedim gece saat 3. Yazwrken eşim o sirada gelmis gorevden tabi ben cevrim iciyim wp de. Direk aradi napiyosun dedi dedim x kisisiyle konusuyorum canim. Ekran goruntusu at dedi attim inanmadi bana ve ispatladigim halde bana birsuru laf etti. Ve bu ilk defa olan bisey degildi ben de en sonunda artik yeter senin bu guvensizliginle başa cikamiyorum hayatimi sana surekli birseyleri ispatlamak icin yasamiycam bana guvenmek zorundasi dedim. Ispatlamak zorundasin bana ispatlamiycan da kime ispatlican dedi. Ne desem anlamiyo her lafimi sozumu yanlis algiliyor. Bu anlattigim size en son dun yasadigimizdi emin olun bunun gibi okadar cok sey varki. O bana guvenmez ben o guvensin diye kendimi parcalarim ispatlamak icin. Ailemle paylasayimmi bu durumu sizce yada napayim nasil bi yol izleyeyim. Yardimci olurmusunuz..
Ayni şeyi ben de soyledim kenddime belki kendi bana yanlis yaptigi icin ben bu muameleyi goruyorum diyeBu kadar takıntılı biriyle nasıl evlendiniz?
Adamın ne olduğu baştan belliymiş.
Gitgide artar bu huyu,değişmez yani bence.
Yok takıntılı değil,son derece sağlıklı bir adam derseniz işiniz daha zor.
Kişi kendinden bilirmiş işi derler,dikkatli olun derim.
Şuan çoğu şeyi sorguladigim bi surecteyim . Nisanliyken asla wp ye takmazdi . Bukadar incelemezdiAdam hasta. Bununla nasıl ömür geçirmeyi planlıyorsunuz sorabilir miyim ?
Evet yani siz de farketmişsiniz.Ayni şeyi ben de soyledim kenddime belki kendi bana yanlis yaptigi icin ben bu muameleyi goruyorum diye
Bilmiyorum ailemden çekiniyor. Ozellikle babamdan bazi seyleri sonuna kadar denemek istiyorum. Degisme ihtimali olurmu bilmiyorum amaa acikcasi pek umudum yokAilenle neden paylasiyorsun, anlayamadim.. Bosanma gibi bi durum olmayacaksa neden bilip uzulsunler ki? Bos yere yuz göz olmalari da bi ihtimal tabii..
"Bana ispatlamıycan da kime ispatlıycan" demesinden zihniyeti belli zaten, evlilik böyle bi şey de sankiHem neyin ispatı yani, güvenmiyorsan neden evlisin bu kadinla?
Evet yani siz de farketmişsiniz.
Çok rahatsız edici bence.[/QUOTE
Gercekten benim hayatla baglantim kopuyo resmen. Ama hayatimi boylr devam ettirmekte istemiyorum.
Bekarligima nazaran kiyaslama yaptim kismen derken. Haklisiniz bana bile sacma geldigi halde 'hayir ben oyle bisi yapmam bak buda ispati simdi sen utan bana bunlari dedigin icin.' Demek istercesine ispatladim ama ne utandi ne de benim soylediklerimden ders aldi kendisine..Özgürlügüm kismen yok ve sikayetçide degilim diyorsunuz.
Adam sizi aldatmak ile suçluyor, farkindamisiniz? Ve siz suçlamasindan rahatsiz olmuyorsunuz, aksine, ikna etmeye çalisiyorsunuz. Ve bunu daha öncede yapmis diyorsunuz.
Yani bu sekilde evlenmissiniz. Bence en iyisi ailenize hiçbirsey anlatmayin. Bu sekilde bu adam ile evlendiginize göre, bosanmasinizda.
Ana babanin konusmasiyla degisecek bi sey degil bu bence.. Adamda kiskanmak takıntı olmuş, seni neyle itham ettiğinin bile farkinda degil, gayet normal sanıyor karisini sorgulamayi..Bilmiyorum ailemden çekiniyor. Ozellikle babamdan bazi seyleri sonuna kadar denemek istiyorum. Degisme ihtimali olurmu bilmiyorum amaa acikcasi pek umudum yok
Ana babanin konusmasiyla degisecek bi sey degil bu bence.. Adamda kiskanmak takıntı olmuş, seni neyle itham ettiğinin bile farkinda degil, gayet normal sanıyor karisini sorgulamayi..
Orasinin illa payi vardir ama nekadar olabilirki..uzaklik bir etken olsa da tek basina sebep olamaz. yaklasim sekli oldukca yanlis, onlarin da orda psikolojisi baya bozuluyor sanirim...
Benim babam senelerdir gorevlere gider, haftalarca kaldigi olur, 30 senelik evlilikte tek bi gun kiskanclik tartismasi ya da kavgasi oldugunu gormedim.. Uzaklik degil, sorun adamin zihniyeti..Orasinin illa payi vardir ama nekadar olabilirki..
daha önce yanyana miydiniz, bu güvensizlik yeni mi cikti?Orasinin illa payi vardir ama nekadar olabilirki..
Bekarligima nazaran kiyaslama yaptim kismen derken. Haklisiniz bana bile sacma geldigi halde 'hayir ben oyle bisi yapmam bak buda ispati simdi sen utan bana bunlari dedigin icin.' Demek istercesine ispatladim ama ne utandi ne de benim soylediklerimden ders aldi kendisine..
Hayir yanyana olmadik evlendikten sonra kat kat arttidaha önce yanyana miydiniz, bu güvensizlik yeni mi cikti?
Kesinlikle haklisiniz . Ve gunden gune bu zihniyeti daha da cok bozuluyo karariyoBenim babam senelerdir gorevlere gider, haftalarca kaldigi olur, 30 senelik evlilikte tek bi gun kiskanclik tartismasi ya da kavgasi oldugunu gormedim.. Uzaklik degil, sorun adamin zihniyeti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?