Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuk yok dmi?Kesinlikle haklisiniz . Ve gunden gune bu zihniyeti daha da cok bozuluyo karariyo
Hayir yokCocuk yok dmi?
Sana yegane tavsiyem sorunlari cozmeden asla cocuk dusunmemen olur..Hayir yok
Surekli bi onu aldatiyormusum havasinda surekli.. hastasim sen diyince kabullenmiyo. Ama gervkten artik emin oldugum kaldiramamam.Niye size güvenmeyor? Daha beteri niye neyi ispatlamak zorunda hissediyorsunuz?
Adam sizi resmen ahlaksızlıkla ithaf ediyor farkında mısınız? Özgürlük sorununu aşmış problem.
Tesekkur ederim. Allah razi olsun. Zaten dusunmuyodum en azindan bu konuda biraz salakligim yok.Sana yegane tavsiyem sorunlari cozmeden asla cocuk dusunmemen olur..
Allah yardimcin olsun..
Sizin kendisini aldatacak kadar güvenmiyorsa neden evli kalıyor? Hiç ispata uğraşmayın, direkt söyleyin güvenmiyorsa bitirin.
Peki esinizin size hoc yanlis bi hareketi oldumu oyuzdenmi sizde bu sekilde yapiyosjnuzYa bitir demek bu kadar kolay olmamalı, ben de eşimi çok seviyorum ama çok da kıskancım whatsap ta çevrimiçi görünce kimle konuşuyorsun ekran görüntüsü at diyorum biliyorum yanlış ama kendime engel olamıyorum ekran görüntüsü atınca rahatlıyorum. Bu huyum yavaş yavaş azaldı çünkü o güveni vermeye başladı. Hayatta kimseye yüzde yüz güvenmek mümkün değil. Ondan beklemem dediğimiz çoğu kişiden ne kazıklar yedik, istese canımı verecek kadar çok sevsem de acaba demeden de edemiyorum. Kötü niyetim yok sonuçta. Aşırı kısıtlamadığı sürece sadece kıskandığı için bitirmek bana pek olumlu bi düşünce gibi gelmedi. Bu illa aldatmak anlamına gelmiyor zaten ama eşim bi bayan arkadaşıyla laubali konuşsa bile bu benim için yeterli sebep onu kontrol etmem için.
Kıskançlıkdan çok, ciddi hakaret unsuru asıl problem. Karşınızdakini ahlaken yoksun, zaafına düşkün biri olarak görüyorsunuz demekki, herşeyi yapar beklentisi var. Çok çirkin bence. Bana yapsalar aynı şeyi, ben ne kadar acizim ki başka biri yok ekran görüntüsü at, yok bildirim yap, sürekli kontrol altında tutmaya çalışacak derim. İnsanın insanlığına hakaret bu.Ya bitir demek bu kadar kolay olmamalı, ben de eşimi çok seviyorum ama çok da kıskancım whatsap ta çevrimiçi görünce kimle konuşuyorsun ekran görüntüsü at diyorum biliyorum yanlış ama kendime engel olamıyorum ekran görüntüsü atınca rahatlıyorum. Bu huyum yavaş yavaş azaldı çünkü o güveni vermeye başladı. Hayatta kimseye yüzde yüz güvenmek mümkün değil. Ondan beklemem dediğimiz çoğu kişiden ne kazıklar yedik, istese canımı verecek kadar çok sevsem de acaba demeden de edemiyorum. Kötü niyetim yok sonuçta. Aşırı kısıtlamadığı sürece sadece kıskandığı için bitirmek bana pek olumlu bi düşünce gibi gelmedi. Bu illa aldatmak anlamına gelmiyor zaten ama eşim bi bayan arkadaşıyla laubali konuşsa bile bu benim için yeterli sebep onu kontrol etmem için.
Kişi kendinden bilir işi bence... uyuz oldum, ödün vermeyin.Surekli bi onu aldatiyormusum havasinda surekli.. hastasim sen diyince kabullenmiyo. Ama gervkten artik emin oldugum kaldiramamam.
Dun de kendimce kara aldigimdada bu saatten sonra geri adim atmayacagim taviz vermeyecegim diye karar aldim.. simdi buradaki yorumlarla dahada bi farkindaligim artti insallah hayirlisi ne ise o olur hakkimdaKişi kendinden bilir işi bence... uyuz oldum, ödün vermeyin.
Çok yeni evlisiniz, tabii ki hemem köprüleri yıkmayın. Oturun güzelce konuşun. Bu saçma davranışlarının altında yatan bir travma mı var, nedir derdin, ailende, yakın çevrende böyle bişeye mi şahit oldun diye sorun güzel güzel. Sonra sizin ahlakınızdan mı şüphe ettiğini, ne kadar kırıp üzdüğünü, aynı şeyi siz ona yapsanız ne hissedeceğini sorun; size dair böyle endişeleri varsa, aynı mantıkla sizin de mi onun kontrol etmeniz gerektiğini, hatta erkeklerin daha sık daha kolay aldattığına göre , onun size yaptığını 3X geri döndürmeniz gerektiğini anlatın.Dun de kendimce kara aldigimdada bu saatten sonra geri adim atmayacagim taviz vermeyecegim diye karar aldim.. simdi buradaki yorumlarla dahada bi farkindaligim artti insallah hayirlisi ne ise o olur hakkimda
Bana sevgiliyken hep anlatirdi oradaki evli arkadaslarinin esleri tarafindan aldatildigini bi cogu yasamiş. Simdi anlatmiyo ama onceleri cok anlatirdi. Etrafinda yasamislari cok. Onceki konusmalarimizda hep dedim icimi acitiyosun yapma bunu bana ne zaman gordun benim sana yanlis yaptigimi dedim. Ne yani sen ban ihanet ediceksin bende oturup bunu kabullenicem bide ilsikiyi devammi ettiricemki 2.sini yapasin dedi. Bizim tek ve en buyuk sorunumuz bu oldu evlendikten sonra. Yanyanayken hicbisekilde bilmem bu tavirlarini ama hakkariye gidince dgisiyor. Farkli bir kisilige burunuyor. Suan islerimizden dolayi yanyana gelemiycez bi iki ay daha boyle gidicek. Ben bu surece nasil alisicam bilmiyorum.Çok yeni evlisiniz, tabii ki hemem köprüleri yıkmayın. Oturun güzelce konuşun. Bu saçma davranışlarının altında yatan bir travma mı var, nedir derdin, ailende, yakın çevrende böyle bişeye mi şahit oldun diye sorun güzel güzel. Sonra sizin ahlakınızdan mı şüphe ettiğini, ne kadar kırıp üzdüğünü, aynı şeyi siz ona yapsanız ne hissedeceğini sorun; size dair böyle endişeleri varsa, aynı mantıkla sizin de mi onun kontrol etmeniz gerektiğini, hatta erkeklerin daha sık daha kolay aldattığına göre , onun size yaptığını 3X geri döndürmeniz gerektiğini anlatın.
Hayır hiç olmadı benden önce bi ilişkisi vardı ondan ayrıldı kısa süre sonra biz başladık.Peki esinizin size hoc yanlis bi hareketi oldumu oyuzdenmi sizde bu sekilde yapiyosjnuz
Hayir fiziksel hicbi siddeti olmadi. Bu kotu huyu disindada asla farkli egilimleri olmadi.Paranoyak hasta gerçekten. Böyleleri beni çok korkutur. Şiddete de yatkınlığı vardır kesin.
Çok sinir bozucu. Olaya sizin tarafanızdan bakamıyor hiç. Değişmezse çekilmez. Çok çirkin ithamlar bunlar.Bana sevgiliyken hep anlatirdi oradaki evli arkadaslarinin esleri tarafindan aldatildigini bi cogu yasamiş. Simdi anlatmiyo ama onceleri cok anlatirdi. Etrafinda yasamislari cok. Onceki konusmalarimizda hep dedim icimi acitiyosun yapma bunu bana ne zaman gordun benim sana yanlis yaptigimi dedim. Ne yani sen ban ihanet ediceksin bende oturup bunu kabullenicem bide ilsikiyi devammi ettiricemki 2.sini yapasin dedi. Bizim tek ve en buyuk sorunumuz bu oldu evlendikten sonra. Yanyanayken hicbisekilde bilmem bu tavirlarini ama hakkariye gidince dgisiyor. Farkli bir kisilige burunuyor. Suan islerimizden dolayi yanyana gelemiycez bi iki ay daha boyle gidicek. Ben bu surece nasil alisicam bilmiyorum.
Sizden kat lat daha fazla benim esimin guvensizligi. Kafasinda kuruyo gibi oluyor bazen neden yaptin bunu simdi yalanmi soyluyorum dedigimde yaa bitanem aklima takilmasin at iste nolcakki diyo gulerekHayır hiç olmadı benden önce bi ilişkisi vardı ondan ayrıldı kısa süre sonra biz başladık.
Farkindayim. Baslarda ben de diyordum oranin pskolojisi vs vs.. ama simdi olmuyor ne kadar ezildigimi mutsuzlugumu gorebiliyorumÇok sinir bozucu. Olaya sizin tarafanızdan bakamıyor hiç. Değişmezse çekilmez. Çok çirkin ithamlar bunlar.