Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklı olduğunuza emin misiniz? Eminseniz boşanın bu kadar kırık kalple nasıl yaşarsınız???
koskoca evli iş güç sahibi adam kendine kredi kartı almak için izin alacak pess.sitede kadına şiddete çok rastladık ta bu da kesinlikle erkeğe psikolojik ve ekonomik şiddete giriyor

çalışmayan kadın eğer eşi kendisine istediklerini temin ediyorsa, tuhaf işler peşinde koşmuyorsa o parayla, bence butçeyi çok da belirleyemez.

adam evde otursa siz çalışsanız bu kadar size mudahale etmesine izin verir miydiniz? yoksa hem çalışmıyosun hem laf ediyosun sana ne benim kartımdan mı derdiniz?
Bende evde çalışıyorum o nedenle sizinle aynı fikirde değilim

Kocamın benden gizli kartını buldum. Bir sürü kadına Çiçek yollamış farklı zamanlarda farklı restorant ve otellerde harcamalar yapılmış. Kadın giyim mağazalarında alış verişler yapılmış hiçbirini bana almadı. Son olarak dün gece de internetten kartla kumar oynamış. Bunları görünce hemen uyandırdım.
gibi bi mesaj bekliyordum:işsiz:

Bende evde çalışıyorum o nedenle sizinle aynı fikirde değilim

Evde çalışıyorumdan kastınız eğer, ev işleri ise, kusura bakmayın ben bunu kabul görenlerden değilim, yarın bir gün olası durumda yalnız kaldığınızda "evde çalışarak(ev işi ise, para kazanılıyorsa sözüm meclisten dışarı)" kimse karnını doyuramaz.

Konu sahibine gelince, bazı üyelerin de dediği gibi, erkeğe psikolojik şiddet sizin yaptığınız, gece uyuyan kişiyi sırf bu yüzden uyandırıp hesap sormak çok onur kırıcı bir şey, eşiniz size, gece ben uyurken neden uyumuyorsun yoksa benden bir şey mi saklıyorsun dese nasıl hissedersiniz acaba?

Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla
Bi yerden sonra özeli degil mi ya adamın?
Benim esim de ufak tefek nakit avanslar cekiyor bi sekilde önüme düsüyor.
Eger bzii cok zor durumda bırakmıyacak rakamlar degilse,yüzüne vurmuyorm.
Bilemiyorm bana onun özeli gibi geliyor.
Ben de esime söylemeden birikim yapmaya calısıyorum. O da benim özelim.
Her evlilik farklı tabi ama adamı uykusundan kaldırıp hesap sormak da sık degil.
Evliliklerde bu kadar alansız olmak iyi degil bence.
Herkesin kendi alanı olmalı.

Sanirim kredi karti yeni gelmis. Yakın zamanda bireysel kredi ve kredi kartlarinda limit kısitlaması olacakmis oyüzden bankalar bol derinden dağıtiyor bu aralar. Dikkatli kullanimda kredi karti iyi birsey. Mesela kardesimin bütün ev eşyalarini benim kredi kartimdan pesin fiyatina almistik.

Yasayla kisinin onayi olmadan asla limit arttirimi yapamiyirlar.Kac defa aradilar beni limitinizi arttiralim odemeleriniz duzenli vs diye.Anlamadim bu isi yani.

Eşinizin yerinde olmak istemezdim. Olsam da muhtemelen kısa sürede boşanırdım.

Eşinizin daha önce çok büyük sorumsuzlukları olsaydı yahut kart harcamalarında ciddi saçmalıklar görseydiniz haklı olabilirdiniz. Ama bu şartlarda böyle tepkiler vermek, sırf evlenildi diye karşıdakine hiç alan tanımamak bence uzun vadede hoş görülebilir bir durum değil.

Bu kadar kontrol altında olmaktan eşiniz de rahatsız belli ki.

Son düzenleme:
Yasayla kisinin onayi olmadan asla limit arttirimi yapamiyirlar.Kac defa aradilar beni limitinizi arttiralim odemeleriniz duzenli vs diye.Anlamadim bu isi yani.

Arttirim degilde bankacının bana söylediği kişinin limiti bordrodaki maasina göre olacakmis yani limit kısıtlaması olacakmis. Mesela kardesim askeri ücretli özel bir banka aramış gecen gün 80bin ihtiyac krediniz hazır hesaba hemen gecebiliriz hic bankaya gelmeden demişler. Sanirım yasa cikinca bu tutarlari veremeyeceklerinden simdiden tek tek arayip müsterilere kredi kullandiriliyor. Tabi istemeyen almaz. Limit ne olursa olsun herkesin aklı var ödeyebilecegini kullanmalı .

Son düzenleme:
özellikle illerde ve büyükşehirlerde kartsız hayat imkansız gibi bir şey o da bir nevi cebimizdeki para nesinden korkarlar kredi kartının yıllardır anlayamam anlayamayacağımmm

Bir arkadasim var maası 3000tl kredi karti var 4 tane 50bin tl toplam limiti var. Elinde telefon sürekli giyim alisveris sitelerinde. O ucuz bu ucuz hemde taksitli derken kartlari doldurmus. sonra gitti kredi cekti ödedi kurtulmak için gecenlerde baktim 4500tl lik telefon almis . Kullanmasını bilene güzel bir hizmet ama bilmeyene kötü.

Arttirim degilde bankacının bana söylediği kişinin limiti bordrodaki maasina göre olacakmis yani limit kısıtlaması olacakmis. Mesela kardesim askeri ücretli özel bir banka aramış gecen gün 80bin ihtiyac krediniz hazır hesaba hemen gecebiliriz hic bankaya gelmeden demişler. Sanirım yasa cikinca bu tutarlari veremeyeceklerinden simdiden tek tek arayip müsterilere kredi kullandiriliyor. Tabi istemeyen almaz. Limit ne olursa olsun herkesin aklı var ödeyebilecegini kullanmalı .
beni niye arayan olmadı bakk bakk hesap soracağım bankama pazartesi :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X