• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdığımı iyi oku ondan sonra boş bı cümle kur ben kocama sesimi bile yukseltmem her sorunu ona sakın ve guzelce anlatırım soğuması için bir sebep mi var o zaman evlilik neden şey ne işe yarıyor birbirinizden birşey saklayarak mi oluyor evlilik acaba asıl biz birbirimizden o şeyleri saklamaya devam edersek soguruz söyledikçe daha çok bağlanıyoruz belli ki ozendiginiz hayatı yaşıyoruz ki bu kadar problem oldu 😂
Hiç kimsenin hayatına özenmiyorum çünkü çok şükür istediğim gibi bir hayatım var. Kendi işim var. Ne bir başkasının ne de hayatımdaki insanın eline bakmıyorum. Bir çift terapistine sorarsanız bir uzman olarak yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunu o da söyleyecektir. Siz kocanızın sahibiymiş gibi davranmaya devam edin olur mu? :D

Yazdığımı iyi oku ondan sonra boş bı cümle kur ben kocama sesimi bile yukseltmem her sorunu ona sakın ve guzelce anlatırım soğuması için bir sebep mi var o zaman evlilik neden şey ne işe yarıyor birbirinizden birşey saklayarak mi oluyor evlilik acaba asıl biz birbirimizden o şeyleri saklamaya devam edersek soguruz söyledikçe daha çok bağlanıyoruz belli ki ozendiginiz hayatı yaşıyoruz ki bu kadar problem oldu 😂
Evlılık evet bır şeylerı saklayarak olmaz ama her şeyın her haltının hesabını verme hakkınıda vermez. Tapulu malınız değil. Hani diyorsunuz ya eşim çok zorlanıyor farkındayım her şeyden kısıyorum. Siz neden destek olmuyorsunuz. Evlilikte hayat müşterek bu devirde tek maaşla geçinilmez. Evde tek bir kişi yükü sırtlayıp kredı kartına ıster ıstemez yeltenıyorsa kı bu normal durumu elverişli olan ınsanların bıle cebınde bılmem kaç tane kart var. Eşim kalkıp bunun hesabını bana soruyorsa bıreysel bı haltım kalmıyorsa buyur sende bıraz yükü paylaş derım. Ben çalışıp kendıme bır sey alamıyorsam kusura bakmayın o evlilik değildir

Bende ona birşey demiyorum evet hediye almış ince düşünmüş ama kredi kartı aldığını söylemesi gerekir kimse evliliğinin huzursuz olmaisni istemez hele ki ben bir defa eşimle 3 ay gibi bir süre ayrılık yaşamış bir insan olarak huzurum için herşeyi yaparım yolun çok basindayiz şimdiden böyle şeyler saklanirsa ileride daha neler saklanmaz ki
Adam kötü niyetli olsa hediye almazdı diye düşünüyorum. Anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa kredi kartı aldığını gayet unutabilir bir insan, hediye aldıktan sonra söylemek istemiş olabilir. Herşeyi bu kadar büyüterek bakmamalıyız.

Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla
Elbette ki kırılabilirsiniz herkesin karakteri farklı.. Bana göre biraz abartı bu kadar tepki sonuçta harcamalarına baktığınızda sizden gizli yapılmış bir harcama yokmuş sadece size alınmış bir hediye varmış.. Ben bu denli dert edinmezdim.. İstemiyorsanız kullanmasını güzelce söyleyip taksiyi bittikten sonra kapatabilir ya da bir kenarda zor zamanlar için durdurabilirsiniz.. Kart var diye kullanmak zorunda değilsiniz.. Kredi kartı istememenizi de anlayabiliyorum sonuçta borç para o da ama bazen inanın bankalar size sormadan bile yolluyor evinize kartı.. Bunaltıyorlar insanı..

Bizim 2 aydır bankaya borcumuz var çok şükür bizim sahsi değil annemlere çektik düzenli de ödeniyor eşimin maaşı da yüksek ona rağmen 2 yıl olucak daha bir kere arayıp kredi kartı ister misiniz demediler 24 bin TL limitli bı kredi kartı kapıya gelir mi sizce öyle kafalarına göre gönderme izinleri var mı hadi gönderdiler bankaya gidip imza vs atması gerek hadi geldi diyelim sizce eşine haber vermemesi doğru mu 24 bin TL limitli bir kredi kartını
İnsanın bilgisi olmadan fikrinin olması cidden komik oluyor.

24 değil 28bin limitli kredi kartını bırakın eşimi bizzat şubeye çağırmayı, kendisine değil soyadı bile tutmayan benim anneme teslim ettiler. Abartmayın isterseniz.

Kaldı ki banka arayıp kart istiyor musunuz demez, bunu anca sıcak satışta yüzyüze sorarlar. Kart için tel bekliyorsanız çok beklersiniz daha.

Sizin özel durumlarınızı bilemem, eşinize vermemelerinin geçerli ve sizin bilmediğiniz bir açıklaması vardır.

Bilmediğiniz konularda kesin yargılarla yorum yazdığınızda insanlar doğrusunun o olduğunu sanıyor size inanıp.

Kredi kartı kredi puanınızla doğru orantılı olarak limiti belirlenen, bankaların satış hedeflerinde yeri olan ve bir bireysel hizmet sözleşmesinde yeri olan bir ürün. Arayıp ister misiniz demezler, imkan varsa çat yollarlar kapıya. Zamanında bizzat finans sektörünün içinde bulunmuş biri olarak yazıyorum bunu.

Eşinize ben de acıdım. Samimiyetle ve ciddi ciddi üzüldüm yani.

Evlılık evet bır şeylerı saklayarak olmaz ama her şeyın her haltının hesabını verme hakkınıda vermez. Tapulu malınız değil. Hani diyorsunuz ya eşim çok zorlanıyor farkındayım her şeyden kısıyorum. Siz neden destek olmuyorsunuz. Evlilikte hayat müşterek bu devirde tek maaşla geçinilmez. Evde tek bir kişi yükü sırtlayıp kredı kartına ıster ıstemez yeltenıyorsa kı bu normal durumu elverişli olan ınsanların bıle cebınde bılmem kaç tane kart var. Eşim kalkıp bunun hesabını bana soruyorsa bıreysel bı haltım kalmıyorsa buyur sende bıraz yükü paylaş derım. Ben çalışıp kendıme bır sey alamıyorsam kusura bakmayın o evlilik değildir

Herşey bitti çalışmama geldi konu evet ona da açıklık getireyim eşim çalışmama izin vermiyor hiç bir şekilde hiç bir yerde çalıştırmiyor daha dün akşam açtım konusunu ihtiyacımiz mi var cevabını aldım benim kazandığım bize yetiyor dedi benim evimde çocuk bakmayı istiyorum arıyorum onun dışında evde ek iş de arıyorum araştırıyorum benim elimde olsa bugün gider ise girerim ama eşim istemiyor

24 değil 28bin limitli kredi kartını bırakın eşimi bizzat şubeye çağırmayı, kendisine değil soyadı bile tutmayan benim anneme teslim ettiler. Abartmayın isterseniz.

Kaldı ki banka arayıp kart istiyor musunuz demez, bunu anca sıcak satışta yüzyüze sorarlar. Kart için tel bekliyorsanız çok beklersiniz daha.

Sizin özel durumlarınızı bilemem, eşinize vermemelerinin geçerli ve sizin bilmediğiniz bir açıklaması vardır.

Bilmediğiniz konularda kesin yargılarla yorum yazdığınızda insanlar doğrusunun o olduğunu sanıyor size inanıp.

Kredi kartı kredi puanınızla doğru orantılı olarak limiti belirlenen, bankaların satış hedeflerinde yeri olan ve bir bireysel hizmet sözleşmesinde yeri olan bir ürün. Arayıp ister misiniz demezler, imkan varsa çat yollarlar kapıya. Zamanında bizzat finans sektörünün içinde bulunmuş biri olarak yazıyorum bunu.

Alla alla eşime acımış pardon da bu hakkı size veren kim acinicak durumda eşim değil sizlerden bazılarınız bu arada

Hiç kimsenin hayatına özenmiyorum çünkü çok şükür istediğim gibi bir hayatım var. Kendi işim var. Ne bir başkasının ne de hayatımdaki insanın eline bakmıyorum. Bir çift terapistine sorarsanız bir uzman olarak yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunu o da söyleyecektir. Siz kocanızın sahibiymiş gibi davranmaya devam edin olur mu? :D

Sizde bu şekilde boş yorumlar yapmaya devam edin olur mu :))

GERCEKTEN ARANİZ DA COK CAHİL İNSANLAR VAR AMAN TARTİSMAYA GİREYİM DE BOS BOS SALLAYAYİM DİYENLER VAR İNSANLARİN HAYATİNİ BİLMEDEN ACİYORUM GİBİ SACMA SAPAN KELİMELER KULLANANLAR VAR BU SEKİLDE KONUSANLAR SİZE BİR HABERİM VAR ASİL BEN SİZE ACİDİM

Herşey bitti çalışmama geldi konu evet ona da açıklık getireyim eşim çalışmama izin vermiyor hiç bir şekilde hiç bir yerde çalıştırmiyor daha dün akşam açtım konusunu ihtiyacımiz mi var cevabını aldım benim kazandığım bize yetiyor dedi benim evimde çocuk bakmayı istiyorum arıyorum onun dışında evde ek iş de arıyorum araştırıyorum benim elimde olsa bugün gider ise girerim ama eşim istemiyor
İşte kocanızda siz nasılsanız o da aynı çalışıp çalışmamak için eşinizden izin mi alıyorsunuz ? Tek bır kişi evın yukunu gecındıremez gecındırsede bellı ıhtıyaçlarım karşılanmaz. Eşime destek ıcın çalışırım eve katkım olur kendı ıhtıyaclarımıda karşılamış olurum. Evlılık tasmayı takayım ben ne dersem o olur kendıne bır şey mı aldın nıye aldın hesap ver falan komık yanı. Evlilik müşterek ve eşlerın bıle bellı sınırları vardır. Çalışıp çalışmamak bana kalmış eşimin haddı değildir. Öocuğum mu var bakıcı tutarım yıne çalışırım. Ama gidipte aldığım kıyafetın ürünün vs hesabını vermem zıra evden kısmayıp kendıme bır şey alabılmeyım buna kıöse karışamaz

Yav benım babamın iki şirketı var burda ve yurt dışında adam kartı ıle iş yapıyor. Kendı kazandıklarını mısal 300 bın mı aldı hesabına atar yenı bır iş yaparken ya kazandığı paradan bır mıktar ayırır ya da karttan halleder parasını alıncada tekrar yatırır. Belli şeylerde sermaye gerekir yanı bu devırde kartsız ınsan mı var sıkışıyorsun ister istemez

İşte kocanızda siz nasılsanız o da aynı çalışıp çalışmamak için eşinizden izin mi alıyorsunuz ? Tek bır kişi evın yukunu gecındıremez gecındırsede bellı ıhtıyaçlarım karşılanmaz. Eşime destek ıcın çalışırım eve katkım olur kendı ıhtıyaclarımıda karşılamış olurum. Evlılık tasmayı takayım ben ne dersem o olur kendıne bır şey mı aldın nıye aldın hesap ver falan komık yanı. Evlilik müşterek ve eşlerın bıle bellı sınırları vardır. Çalışıp çalışmamak bana kalmış eşimin haddı değildir. Öocuğum mu var bakıcı tutarım yıne çalışırım. Ama gidipte aldığım kıyafetın ürünün vs hesabını vermem zıra evden kısmayıp kendıme bır şey alabılmeyım buna kıöse karışamaz

Bizde böyle sorunlar olmaz eşim istemez çalışmamı birgunden birgune buna neden para verdin muhabbeti olmaz aramızda çok şükür güzel maaş alıyor eşim bize yetiyor zaten yetmese izin verirdi asgari ücretle çalışsa yetmezdi o zaman çalışırdım ama şuan da benim çalışmak isteme amacım hem sıkılıyorum evde hem köşeye koyduğumuz 3 kurussa 5 kuruş olur gibisinden düşünüyorum biz alışverişe de beraber çıkarız gezmeye de beraber gideriz tasma felan değil bu biz her anınızı biebirimizle paylaşıyoruz birbirimize soylemedigimiz tek konu arkadaşlarla aramızda olan seylerdir onun dışında hiç bir şeyimiz tek olmaz

Ayrıca benim kocamdan benim hayatımda SANANE yani sen git sana karışmasın esinizi katmiyorum ben sizde katmayin

Ne demek yani sen nasilsan o da aynı evet ayniyiz bu kimi ilgilendirir mutluyuz elinize bı malzeme konsuu daha vereyim o laz ben Kürt ikimizinde huyları var

İnsanlar fikrini söylediğinde böyle çıldıracaksanız niye buraya konu açtınız anlamadım? Ayrıca eşiniz demek ki dediğiniz kadar çok güzel bir maaş almıyor ki sıkışıyorsunuz. Ya evde kimse matematik yapmayı bilmiyor o güzel maaşa rağmen böyle sıkıntılar yaşıyorsunuz ya da burada abarttıkça abartıyorsunız.

herkesin kazandığı kendine insanlar size çalışın dedi diye bu kadar sinirlenmenizi hiç anlayamadım

İşler değişti.

Banlanmışsınız ama okursunuz nasılsa. Ben eşinizi normal insan sandığım için acıyıp üzülmüştüm kendisine, şu mesajınızdan sonra size benden tam destek. Ümüğüne çökün.

O sizi evcil hayvanı gibi kısıtlıyorsa bence siz az bile yapmışsınız.

Çalışmak istemiyorum deseniz anlamaz fakat yine de saygı duyardım. Eşim izin vermiyor kalıbına saygı da duyamıyorum. Ama size izin vermeyen eşinize istediğiniz baskıyı kurabilirsiniz bence.

Öyle başa böyle tarak.
Alla alla eşime acımış pardon da bu hakkı size veren kim acinicak durumda eşim değil sizlerden bazılarınız bu arada

Hak verilmez alınır diyeceğim ama size pek bir şey ifade etmeyecek büyük ihtimalle.

Neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X