Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben talep etmediğim halde bana da defalarca kredi karti geldi ki biz de kari koca kredi kartina karsiyiz.
Ben kartlara sifre bile olusturmadim kullanmayacagim icin. Ama olusturabilirdim de mesela taksit olayi icin.
Kartin limitine neden bu kadar takildiginizi anlamadim. Sonucta 24bin limiti var diye o kadar harcama yapmamis. Abarttiginizi dusunuyorum.

eger esimin hrcamalar konusunda huyunu,suyunu,genel tavrini biliyorsam nasilsa basina bela etmeyecektir der rahat olur kesinlikle gece yarisi da olay cikarmazdim..
limit yuksek oldugundan,dolayi elinden geldigince goz onunde tutmak istememis olabilir yada cok acil olaylar disinda kullanmak istememistir..
biraz empati lutfen..

Değerlendirmelerinizi “ben” merkezli yaptığınızı düşünüyorum. Sosyolojik açıdan baktığınızda ortaya konuşan olgu tipik bir aile trajedisi. Bu ve buna benzer binlerce makale örneği var.
Kredi kartıyla karısına hediye alan erkek ve tipik aile trajedisi.. Sosyoloji artık bu kadar saçma konulara el attı mı yaaa! peki ne diyeyim..
ya adam kredi kartı edinince aile ekonomisi yerle bir! Ama o kartla karısına hediye alınca hiiiiç neden hediyeye para verdi ne gerek vardı diye lafı bile söylenmiyor!

Harcama yok, tek harcama size alınan hediye , bunun üstüne uykusundan uyandiriyorsunuz ve haklıyım diyorsunuz.

Evet ortada bir gizleme var ancak zamanını iyi ayarlamamissiniz ve üstelik böyle davranacaginizi bildiği için korkmuş söylemeye.

24 bin limit varmış diyorsunuz, tek bir şey bile almamış kendisine oradan. Öyle bir tepki vermişsiniz ki sanki binlerce TL harcamış .

Ama eşi olarak bana söylemesi beklerdim nihayetinde 24 bin bize göre yüksek bir rakam

Eşisin diye bi de tasma tak. Sana hediye almis adam bi de baska bisey de almamis. Ömür törpüsü olmayin ya. Adamin daha once bi vukuati varsa borc kumar surekli kmh dan yeme falan hakli olabilirsin de durduk yere yapiosan tamamen control freak sin.

Son düzenleme:
Adam sizden gizli bir harcama da yapsa tepkiniz gece uyandirip hesap sormak olurdu
bu durumda bu adam bunu neden yapmasın?

15 puanlık uzmanlık sorusu

Şaka bir yana hatalisiniz pireyi deve yapın bakalım sonra ne olacak

Karıya kıza değil lakin belki ortaya çıkmasa harcayıp borca girecekti
Eşiniz aptal mı herşeyi sizin yönlendirmenizlemi yapıyor ortaya çıkınca siz engel olup borca sokmayacaksınız. Ben eşimin maaşını net bilmiyorum bi kartımız var 5 yıldır 45-50 bin limitli ortak limit hiç bakmadım nereye harcamışız ne almışız karşınızdaki de çocuk değil harcamalarını bilecek yaştadır sizde annesi değilsiniz

Neden? Çalışmayan kadın para ile alakalı bütçe belirleyemezmi? Bende evde çalışıyorum, çocuğuma bakıyorum. Bütçeyi de kontrol ediyorum üstelik.
Kk gizli çıkması benim kontrol etmemle mi ilgili? Çalışıp para kazanıp bütçeyi kontrol etsem yine aynısını yapmaz mıydi eşim.
Not = çok güzel mesleğim var çalışmamayi kendim tercih ettim tamamen ailevi meseleler yüzünden

çalışmayan kadın eğer eşi kendisine istediklerini temin ediyorsa, tuhaf işler peşinde koşmuyorsa o parayla, bence butçeyi çok da belirleyemez.

adam evde otursa siz çalışsanız bu kadar size mudahale etmesine izin verir miydiniz? yoksa hem çalışmıyosun hem laf ediyosun sana ne benim kartımdan mı derdiniz?

Kredi karti dikkatli kullanildiginda hayati kolaylastiriyor. Mesela acil bir hastalikta ilac gibi geliyor. Bence cok abartmissinız. . Bu kadar adami bunaltirsaniz sürekli sizden birseyler saklamaya başlar.

Evde tek calisan bir memur icin 25 bin liralik kredi kartini cok bulan bir benim sanirim.Fakirligimin gözü kör olsun.

Sanirim kredi karti yeni gelmis. Yakın zamanda bireysel kredi ve kredi kartlarinda limit kısitlaması olacakmis oyüzden bankalar bol derinden dağıtiyor bu aralar. Dikkatli kullanimda kredi karti iyi birsey. Mesela kardesimin bütün ev eşyalarini benim kredi kartimdan pesin fiyatina almistik.

Kredi karti dikkatli kullanildiginda hayati kolaylastiriyor. Mesela acil bir hastalikta ilac gibi geliyor. Bence cok abartmissinız. . Bu kadar adami bunaltirsaniz sürekli sizden birseyler saklamaya başlar.
özellikle illerde ve büyükşehirlerde kartsız hayat imkansız gibi bir şey o da bir nevi cebimizdeki para nesinden korkarlar kredi kartının yıllardır anlayamam anlayamayacağımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X