- 15 Ocak 2014
- 5.932
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Evet keşke kocam bana da taksitle hediye alsaydıama gizli kartı da yok ki hiç ☹
Gizli olmayan Kartı ile alabilir. Yada Nakit Olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet keşke kocam bana da taksitle hediye alsaydıama gizli kartı da yok ki hiç ☹
Memur olmayan bekar bir arkadasimin 30bin lira limitli karti var. Bana sanirim o yuzden tuhaf gelmedi :)Evde tek calisan bir memur icin 25 bin liralik kredi kartini cok bulan bir benim sanirim.Fakirligimin gözü kör olsun.
Kredi kartıyla karısına hediye alan erkek ve tipik aile trajedisi.. Sosyoloji artık bu kadar saçma konulara el attı mı yaaa! peki ne diyeyim..Değerlendirmelerinizi “ben” merkezli yaptığınızı düşünüyorum. Sosyolojik açıdan baktığınızda ortaya konuşan olgu tipik bir aile trajedisi. Bu ve buna benzer binlerce makale örneği var.
Off bi sal yaAma eşi olarak bana söylemesi beklerdim nihayetinde 24 bin bize göre yüksek bir rakam
Ama eşi olarak bana söylemesi beklerdim nihayetinde 24 bin bize göre yüksek bir rakam
Şu cümleyi kim kurar biliyor musunuzKarıya kıza değil lakin belki ortaya çıkmasa harcayıp borca girecekti
Eşiniz aptal mı herşeyi sizin yönlendirmenizlemi yapıyor ortaya çıkınca siz engel olup borca sokmayacaksınız. Ben eşimin maaşını net bilmiyorum bi kartımız var 5 yıldır 45-50 bin limitli ortak limit hiç bakmadım nereye harcamışız ne almışız karşınızdaki de çocuk değil harcamalarını bilecek yaştadır sizde annesi değilsinizKarıya kıza değil lakin belki ortaya çıkmasa harcayıp borca girecekti
Gizli olmayan Kartı ile alabilir. Yada Nakit Olarak.
Neden? Çalışmayan kadın para ile alakalı bütçe belirleyemezmi? Bende evde çalışıyorum, çocuğuma bakıyorum. Bütçeyi de kontrol ediyorum üstelik.
Kk gizli çıkması benim kontrol etmemle mi ilgili? Çalışıp para kazanıp bütçeyi kontrol etsem yine aynısını yapmaz mıydi eşim.
Not = çok güzel mesleğim var çalışmamayi kendim tercih ettim tamamen ailevi meseleler yüzünden
Evde tek calisan bir memur icin 25 bin liralik kredi kartini cok bulan bir benim sanirim.Fakirligimin gözü kör olsun.
özellikle illerde ve büyükşehirlerde kartsız hayat imkansız gibi bir şey o da bir nevi cebimizdeki para nesinden korkarlar kredi kartının yıllardır anlayamam anlayamayacağımmmKredi karti dikkatli kullanildiginda hayati kolaylastiriyor. Mesela acil bir hastalikta ilac gibi geliyor. Bence cok abartmissinız. . Bu kadar adami bunaltirsaniz sürekli sizden birseyler saklamaya başlar.