Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla
Gece uyandirmissin daha ne kadar abartabilirdinki. Adam belliki zorda kalınca kullanırım diye almis gibi geldi bide harcamalarına bakmışsınız yani limit dolu olsa nereye harcadığı belli olmasa anlarımda yani aldığı seyide biliyorsunuz bence abartmışsınız cok yüklenmeyin konuya

Çok abartmışsınız banka bana da zırt pırt kart yollar. Eşim bunun için laf söylese çok kızarım ki kartıda sadece size hediye almak için kullanmış bu kadar insanları sık boğaz etmeyin nefes aralığı bırakın ... Evli olmak esir olmak değil
24 bin TL limitli bir kredi kartı eşinden gizli almış ve o kadar borçları varken şimdi haksız taraf mi oldu isterse bütün hepsini eşi için harcasin o kredi kartının olduğunu söylemek zorunda evlilik esir olmak anlamına gelmiyor olabilir ama hayatını paylaştığın insandan da birşey gizlemiyceksin sık boğaz etmek de değil bu Birdaha okuyun isterseniz yazılan yazıyı ...

Elbette ediyorumdur, ama bu yanlış olmadığını göstermez.
Sadece size hediye almak icin kullanılmış bi kredi kartı için gece adam uyandırılmaz

Benim eşim küçük bır mebla gönderdiğini gördüm 4 de gece 4 de uyandırıp sordum

Üf yine gereksiz tripler. 😒😒
Bankalar sürekli kart gönderir ki. Bana da bir sürü geliyor ve zarflarından çıkarmıyorum bile yani. Ha mesela bi kere yine kullanmadığım bi kartı bir alışverişimde çok kârlı diye kullanmaya başlamıştım. Bunlara insanlık hali diyoruz. Siz de böyle arıza çıkaracaksınız diye ya söylemek istememiştir ya da unutmuştur gerçekten. Kafamızın dolu olduğu oluyor günlük sürekli her şeyi bire bir eşimize anlatamayız ki. Adamın harcaması da size hediyeymiş. Belki fark etmeyin diye ayrı kartla almıştır. Niye hep dramatize ediliyor böyle olaylar? 🤦‍♀️

Kredi kartından bahsediyor öyle kafaya göre gelmez 24 bin TL limiti de kafalarına göre mi yaptılar benim eşim 3 bin limitli kredi kartını alamadı kredi borcu var diye yazdıklarınızı biraz düşünün yazın yazik gunah ya kadın sizden yardım istiyor siz kadina yukleniyorsunuz oldu birde eşine gidip iyi yaptın diyin tam olsun

Kredi kartından bahsediyor öyle kafaya göre gelmez 24 bin TL limiti de kafalarına göre mi yaptılar benim eşim 3 bin limitli kredi kartını alamadı kredi borcu var diye yazdıklarınızı biraz düşünün yazın yazik gunah ya kadın sizden yardım istiyor siz kadina yukleniyorsunuz oldu birde eşine gidip iyi yaptın diyin tam olsun
Ben o zaman haberim olmadan kredi kartı başvuruları yapıyorum. Zira bana maaş bankamdan veya başka işlerimin olduğu bankalardan neredeyse hep kredi kartı geldi. Açmadım kırdım attım çoğunu. Tek bir kart kullanırım genelde. Limitleri ne kadar onu bile bilmem. Belki memur olduğum içindir. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama. Söylediklerimi gayet düşünerek yazdım yani. Merak etmeyin. Bana hala abartı geliyor verilen tepki.

Ben o zaman haberim olmadan kredi kartı başvuruları yapıyorum. Zira bana maaş bankamdan veya başka işlerimin olduğu bankalardan neredeyse hep kredi kartı geldi. Açmadım kırdım attım çoğunu. Tek bir kart kullanırım genelde. Limitleri ne kadar onu bile bilmem. Belki memur olduğum içindir. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama. Söylediklerimi gayet düşünerek yazdım yani. Merak etmeyin. Bana hala abartı geliyor verilen tepki.

Herkesin düşüncesi farklıdır her ne olursa olsun eşlerin birbirinden bir şey saklamamasi gerekir benim gözümde adamın yaptığı şey herturlu yanlış hiç harcamada bile söylemesi gerekirdi

Herkesin düşüncesi farklıdır her ne olursa olsun eşlerin birbirinden bir şey saklamamasi gerekir benim gözümde adamın yaptığı şey herturlu yanlış hiç harcamada bile söylemesi gerekirdi
E herkesin düşüncesi bence de farklıdır. Ben kendi düşüncemi yazdım zaten. Konular da genelde farklı düşünceleri öğrenmek için açılıyor diye biliyorum.

bana da gönderdi banka maaş kartıyla birlikte. 2 sene oldu. hiç kullanmadım kaldı çekmecede. aidat vs almıyorlarmış üşendim kapatmaya. yapıcam umarım bir gün. bence boşa abartmışsınız. gizli kartı olur. içinde bilmediğiniz harcamaları vardır garip garip kadın eşyaları bebek eşyaları (çocuğunuz yoksa) falan da belli ki öyle bir durum da yok. haksız buldum sizi. sadece sabah sorabilirdin kart mı aldın, niye diye.o da makul açıklamasını yapardı. sen de kapat istersen borcumuz çok zaten derdin. o da bilirdi düşüncelerini.

Banka bana da yollamıştı ne var bunda? Tabikide yine eşinize soracaktınız ama uykusundan uyandırıp hesap sormak çok abartılı olmuş. O kartla sadece size hediye almış bide yazık ne pişman olmuştur

benim de kredi kartım yok istemiyorum dememe ragmen 2 tane kredi kartı göndermişler bana. kırıp attım kullanıma açmadan. en son size hediye alınmış takside böldürmüş demek ki kullanmak zorundaydı. bir daha hediye almaz

Ama sizin eşinizin kredi borcu varmış. O yüzden alamaması ya da bankanın göndermemesi normal. Bende ilk işe girdiğimde hespa kartımın yanında kredi kartı da yollamışlardı. Ayrıca adamın maaşı yüksekse bu limitte yollayabilirler.

Ama sizin eşinizin kredi borcu varmış. O yüzden alamaması ya da bankanın göndermemesi normal. Bende ilk işe girdiğimde hespa kartımın yanında kredi kartı da yollamışlardı. Ayrıca adamın maaşı yüksekse bu limitte yollayabilirler.

Bizim 2 aydır bankaya borcumuz var çok şükür bizim sahsi değil annemlere çektik düzenli de ödeniyor eşimin maaşı da yüksek ona rağmen 2 yıl olucak daha bir kere arayıp kredi kartı ister misiniz demediler 24 bin TL limitli bı kredi kartı kapıya gelir mi sizce öyle kafalarına göre gönderme izinleri var mı hadi gönderdiler bankaya gidip imza vs atması gerek hadi geldi diyelim sizce eşine haber vermemesi doğru mu 24 bin TL limitli bir kredi kartını

Bizim 2 aydır bankaya borcumuz var çok şükür bizim sahsi değil annemlere çektik düzenli de ödeniyor eşimin maaşı da yüksek ona rağmen 2 yıl olucak daha bir kere arayıp kredi kartı ister misiniz demediler 24 bin TL limitli bı kredi kartı kapıya gelir mi sizce öyle kafalarına göre gönderme izinleri var mı hadi gönderdiler bankaya gidip imza vs atması gerek hadi geldi diyelim sizce eşine haber vermemesi doğru mu 24 bin TL limitli bir kredi kartını
Her banka aynı değil. Diyorum ya benim maaşımı yaklaşık 3 4 katı bir meblağ kredi kartı geldi bana. Yani yolluyorlar. Aynı şekilde babamında 20bin liralık bir kredi kartı var, ona da aynı şekilde başvurmadan geldi.
Haber vermemesi konusuna gelince belki sorabilir ancak gecenin bir vakti uykudan kaldırıp sorması mantıklı mı? Üstelik adam hiç harcama yapmamış, sadece eşine hediye almışken. Ben adamın yerinde olsam bir daha asla eşime kredi kartıyla hediye almam. Adamın burnundan getirmesi de mantıklı değil yani.

Her banka aynı değil. Diyorum ya benim maaşımı yaklaşık 3 4 katı bir meblağ kredi kartı geldi bana. Yani yolluyorlar. Aynı şekilde babamında 20bin liralık bir kredi kartı var, ona da aynı şekilde başvurmadan geldi.
Haber vermemesi konusuna gelince belki sorabilir ancak gecenin bir vakti uykudan kaldırıp sorması mantıklı mı? Üstelik adam hiç harcama yapmamış, sadece eşine hediye almışken. Ben adamın yerinde olsam bir daha asla eşime kredi kartıyla hediye almam. Adamın burnundan getirmesi de mantıklı değil yani.

Bilmiyorum artık ben eşimi 300 500 TL için gece 4 de uykudan uyandırıp sordugumu bilirim neden haberim yok diye

Bilmiyorum artık ben eşimi 300 500 TL için gece 4 de uykudan uyandırıp sordugumu bilirim neden haberim yok diye
Bana abartı geliyor böyle şeyler. Herkesin bir özel hayatı olmadı. Böyle yaptıkça erkekler bunalıp bu sefer her işini gizli halletmeye başlıyor. Bana doğru gelmiyor yani.

Evlenınce tasma takıyoruz bılmıyor musun her şeyın hesabı verılecek asla özelımız kalamaz 🤦‍♀️ Kredı kartı çıkarcam ve bunun hesabını eşim bana sorcak hey yavrum heyy boşarım dırek bu ne be çalışcam ama bı halt yaparken her şeyın hesabını vercem kafalar bın beş yuz

Evlenınce tasma takıyoruz bılmıyor musun her şeyın hesabı verılecek asla özelımız kalamaz 🤦‍♀️ Kredı kartı çıkarcam ve bunun hesabını eşim bana sorcak hey yavrum heyy boşarım dırek bu ne be çalışcam ama bı halt yaparken her şeyın hesabını vercem kafalar bın beş yuz
Birde hesap sorulduğunda adamın bir daha yapmayacağını falan düşünüyorlar. :D tam aksine adamlar bu sefer her işlerini gizli halletmeye, telefonları saklamaya, bankacılık uygulamalarını silmeye falan başlıyorlar.
Evlilik dahi olsa her insanın kendine ait bir özel alanı olmalı, hayatı bu kadar abartılı yaşamak yorar. Hem kadını hem erkeği. Ne yazık ki insanlar evlenmeyi karşısındakine kanca takmak olarak görüyorlar.

Sizin eşinize de üzüldüm. Kahvaltı yaparken güzelce sormak varken gece gece bir insanı uyandırıp hesap sormak o kadar saçma ki. Tam soğuma sebebi

Birde hesap sorulduğunda adamın bir daha yapmayacağını falan düşünüyorlar. :KK70: tam aksine adamlar bu sefer her işlerini gizli halletmeye, telefonları saklamaya, bankacılık uygulamalarını silmeye falan başlıyorlar.
Evlilik dahi olsa her insanın kendine ait bir özel alanı olmalı, hayatı bu kadar abartılı yaşamak yorar. Hem kadını hem erkeği. Ne yazık ki insanlar evlenmeyi karşısındakine kanca takmak olarak görüyorlar.
Konu sahibi çalışıyor olsaydı bak benım dedıklerımı derdı emın ol işlerine nasıl gelirse öyle davranıyor çoğu kadın azcık mantıklı düşünün ya adam tek başına ev geçindiriyor ılla kı sıkıştığında kart gerekcek gerekmesede har savurup harman savurmuyorsa keyfı bılır yanı her seyın hesabını vermez tapulu mal değiliz yani

adam hem hediye almış size o kartı sizin için kullanmış,
hem de boş yere kuruntuya kapılıp kendinizi harap etmişsiniz. bir de gece uyandırdım falan diyorsunuz :olamaz:
yazık ya adama acıdım bak simdi, sen git eşine hediye al o sana böyle bi tepki versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X