yapmayınız lütfen bı hat yuzunden yuvamı bozucaksınız!..bı hattı var dıye sızı aldatıyo damgasını nasılda hemen kabullendınız..
pıreye kızıp yorgan yakmayınız..
esınızle konusunuz hat almak ne demekkı 2 dk ıcınde alınan bısı iş ıcın fılan almıs olabılır..
esınız emınım sıze daha mantıklı bıcımde yapar acıklamasını..ama sanırım esınıze guvenınız yok..
canım haklısın aslında .ama eşimin bir iş için hat alması mantıksız öyle yapmasını gerektiricek bir işi yok. askeriyede çalışıyor. güven konusundada ben çok kıskancım zaten
askerıyedemı aldatma ıhtımalı sıfır gıbı..kanımca..canım haklısın aslında .ama eşimin bir iş için hat alması mantıksız öyle yapmasını gerektiricek bir işi yok. askeriyede çalışıyor. güven konusundada ben çok kıskancım zaten
ne bilim, senelerdir aynı meslekte hiç ikinci bir hatta ihtiyaç duymamıştı. bilemiyorum.şimdi ona bir tarife bakıyorum. arayıp sana güzel bi hat buldum onu alalım dicem. ben aldım demezse yapacaklarımdan emin değilim.
Bencede Sormalısın Canım...He benim 2 şirket hattım var..Bazen kapak arkasına sıkıştırıyorum
Kocam birtanesini biliyo mesela
diğerini söylemek için neden olmadı yada önemsemedim....
Evde görüştüğünüzde direk sor...Tepkisinden anlarsın zaten..
Senden gizliyor isede de yeni hat aldığını Aldatıyordur ozaman..
Başka izahı olamaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?