Eşimin gizlediği hat...

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Zamanında kontörlü hattı denemek için almıştım ve bunu eşime söylememiştim. Zaten kontörü bitincede bana yaramaz deyip atmıştım.
Şimdi kendi durumumu düşününce eşiniz için şunu yapmış bunu yapmış diyemiyorum. Çünkü söylememiş olması illaki bir halt yapıyor anlamına gelmez.
Bence önce sorun, sonra aldatıyorsa zaten sinyaller veriyordur anlarsınız.

Sakın ''telefonu kurcaladım da hattı buldum'' diye açıklama..

O zaman gerçeği asla öğrenemezsin..

''Unuttum sana söylemeyi söyleyecektim'' der geçer..
Belki gerçek belki yalan, bilemezsin o zaman da..

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
kocan uyuduğunda hattı ara ara teline tak bakalım gerçekten yeni almıştır hattı ve bişeyi varsa da henüz o kişiyide kaydedecek zamanı olmamış olabilir...
numara oluncada kaydet...özel no'dan ara bakalım kim çıkıyor...
ben olsam eğer böyle bir b.. yiyorsa benimki...
bende arkadaşıma rica ederim sesini tanımadığı arkadaşım elbet var...onun üzerine hat alırım parasınıda ben veririm..bir iki yanlış aradım kusura bakmamalardan sonra muhabbeti ilerletecek bir arkadaş olmalı buluşma anına kadar beklerim buluşma yerinde beraber otururlarken çantamı kafasına geçiririm tank gibi çantam onun kafasını yarar...o zaman derim bu hat ne diye...sonrada hayatım duruma göre değişir ama seninki biraz sinsice , ben sinsi insanla yaşayamam..boşanırım...
ha boşanma davasını da açarım sonuçta blöf yapmadığımıda görür
onuda şöyle köpeklere çeviririm.mahkemeye çıkalım ne varki...hakimi ikna etsin.yerlere yatsın boşmayın beni karımı seviyorum diye...

Haklısın da, Yuvanı boz diyen oldu mu Allah Allah..CADIARZU

Yani şu an için, kimse boz bu yuvayı dememiştir kanımca, ortada fol yok yumurta yok..Gerçi ara yorumları da okumadım ama..kafamçokkarıştı

Arkadaş da şu an için bu sebepten yuvasını yıkmayı düşünmez zaten şekerim.....O kadar da değil:)

Son düzenleme:
canım ya sıkma canını içi boşsa kayıtlı numara yoksa niye sorun ediyorsun.şüphe insanı bitirir kendini üzme bekle söylemesini yada hattan filan bahset.canım hattını ne zaman değiştirecen filan diye sor.belki söyler..

canım haklısın aslında .ama eşimin bir iş için hat alması mantıksız öyle yapmasını gerektiricek bir işi yok. askeriyede çalışıyor. güven konusundada ben çok kıskancım zaten

Askeriyede çalışanlar genelde 1-2 hat kullanırlar ama bilemem..

Belki gerçekten iş için aldı söyleyecek ama sen, senin de dediğin gibi aşırı kıskançsın ya, abartıyorsun belki de. İşkillendin hemen..:hulya:

canım haklısın aslında .ama eşimin bir iş için hat alması mantıksız öyle yapmasını gerektiricek bir işi yok. askeriyede çalışıyor. güven konusundada ben çok kıskancım zaten
askerıyedemı aldatma ıhtımalı sıfır gıbı..kanımca..
haklısınız ama kıskanclıgnızı yenmelısınız bı nebze..
ya suan hatları bedava dagıtıyolar sokaklarda nerdeyse..
ben bıle bıtane yedek almısdım hıc kullanmamısdım
hatta nerde allahda bılır dusundumde bı ara cıkarsa yanlısmı anlasılcak dıye..
bı cok tarıfenın avantajları var bıde..belkı esınız ıcınde gereklıydı almısdır..

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bencede Sormalısın Canım...He benim 2 şirket hattım var..Bazen kapak arkasına sıkıştırıyorum
Kocam birtanesini biliyo mesela
diğerini söylemek için neden olmadı yada önemsemedim....

Evde görüştüğünüzde direk sor...Tepkisinden anlarsın zaten..

Senden gizliyor isede de yeni hat aldığını Aldatıyordur ozaman..
Başka izahı olamaz zaten.

Bu kadar..yerimseniben
.Kafanda kurma hemen.Bekle bakalım..Belki ortada hiçbirşey yok..yerimseniben

Bak bazı arkadaşlar da alıp, eşlerine söyleme gereği bile duymamışlar..
Demek ki olabilirmiş unutmak falan.vereliniortak

haklısın...

eşine ulaşamadığında o numarayı ara,sürekli meşgul falan mı?
bence de çaktırmadan sor,söylerse tamam söylemezse sakat takibe al derim ben

Son düzenleme:
Daha yeni evlisiniz,yani bir hat bulduğunuz zaman
hemen acaba beni aldatıyor mu diye mi düşünüyorsunuz,
inanın bana tuhaf geldi,hiç mi güvenmiyorsunuz eşinize,
ya da eşiniz bu kadar düşkün mü başka kadınlara...
bir kere askeriye de telefonu zaten karargah içine sokamazsınız,
nizamiyede bırakmak zorundasınız...
bakın kıskanmak ayrı,bana göre güvenmemek çok ayrı bir konu,
kendinizi böyle yıpratacağınıza direk karşısına geçin ve sorun,
evliliğinizi ne kadar sağlam temeller üzerine kurarsanız,
bırakın hat bulmayı,telefon bile bulsanız huzursuz olmazsınız,
mutlaka güvenilir bir açıklaması vardır çünkü...
bilemiyorum bu benim düşüncem ama
aldatmak bu kadar kolay olmamalı ya....
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…