Arkadaşlar bana lütfen yol gösterin. kafam çok karışık.bir senelik evliyim. aslında yeterince kıskanç biriyim. o nedenle size danışmak istiyorum. dün gece beni şeytan dürttü ve eşimin telefonun batarya kapağını açtım. neden açtım bilmiyorum, ama açtım. ve orda bir avea hat buldum. acaba bi arkadaşının mı falan ! diye bişey demedim ama numarayı kaydettim. Az önce netten numaranın kime ait olduğunu kontrol ettirdim ve hat eşime ait çıktı. bu n demek oluyor. eşim bei aldatıyormu ne olur kızlar bir akıl verin. kafayı yemek üzereyim. hemen yüzüne vurup çıkıp gideyimmi yokSA biraz daha beklemelimiyim. çok üzgünüm...
bende senin o yaşadıklarını yasadım o hatta numara var mı baktın mı canım bu çok kötü bi duygu bitanem benide eşim aldattı ama 17 aylık oğlum var hiç bişey yapamadım bebeğin var mı
sorunca aslında ne diyeceğini biliyorum. 1. arkadaşın hattı bendeydi falan dicek öyle derse mahvolurum.
2. o kendi hattını değiştirmek istiyordu yeni aldım sölicektim falan dicek. ama ben ona 50 kere bensiz alma ikimiz karar verelim tarifesine falan demiştim.
çok üzgünüm ilona :1no2:
akşam hattı kendi telefonuma taktım. içi bomboş kanımca yeni almış. zaten iki gündür ara sıra aradığımda kapalı denk geldi, niye kapalı dedim.yoooo kapalı değil çekmiyordur dedi...
güzelim almayı düşünüyo ama aldıysada niye söylemiyo. deli olcam ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?