• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizlediği hat...

cranky

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
737
5
296
40
Aydın
Arkadaşlar bana lütfen yol gösterin. kafam çok karışık.bir enelik evliyim. aslında yeterince kıskanç biriyim. o nedenle size danışmak istiyorum. dün gece beni şeytan dürttü ve eşimin telefonun batarya kapağını açtım. neden açtım bilmiyorum, ama açtım. ve orda bir avea hat buldum. acaba bi arkadaşının mı falan ! diye bişey demedim ama numarayı kaydettim. Az önce netten numaranın kime ait olduğunu kontrol ettirdim ve hat eşime ait çıktı. bu n demek oluyor. eşim bei aldatıyormu ne olur kızlar bir akıl verin. kafayı yemek üzereyim. hemen yüzüne vurup çıkıp gideyimmi yokSA biraz daha beklemelimiyim. çok üzgünüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa sen nezaman evlendin =))
önce bi sor bakalım :delphin:
ama cevap verirkenki tepkilerinede çok dikkat et
surat ifadesi yüz rengi gözleri ve mimikleri gb.

söyle canım hat buldum senin adına nerde kullanıyorsun canım de ama tatlı dille canım

öncelikle eşinle konuşmanda fayda var

enterasan geldi ya benim eşimde yakalasam içime kurt düşmezmi düşerdi tabiCADIARZU
neden ben gizli bir hat

..........................................................................................................................

Son düzenleme:
.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana lütfen yol gösterin. kafam çok karışık.bir senelik evliyim. aslında yeterince kıskanç biriyim. o nedenle size danışmak istiyorum. dün gece beni şeytan dürttü ve eşimin telefonun batarya kapağını açtım. neden açtım bilmiyorum, ama açtım. ve orda bir avea hat buldum. acaba bi arkadaşının mı falan ! diye bişey demedim ama numarayı kaydettim. Az önce netten numaranın kime ait olduğunu kontrol ettirdim ve hat eşime ait çıktı. bu n demek oluyor. eşim bei aldatıyormu ne olur kızlar bir akıl verin. kafayı yemek üzereyim. hemen yüzüne vurup çıkıp gideyimmi yokSA biraz daha beklemelimiyim. çok üzgünüm...

bende senin o yaşadıklarını yasadım o hatta numara var mı baktın mı canım bu çok kötü bi duygu bitanem benide eşim aldattı ama 17 aylık oğlum var hiç bişey yapamadım bebeğin var mı

Canım fevri davranma ve kocana neden senden habersiz bir hat aldığını sor inşallah dürüstce bir cevap verir:hulya:

Yeni hat ve karıştırılan halt..

Burnuma yanık kokuları gelse de, eşinin günahını almayalım hemen..

Tabii ki açıkca soracaksın..
O da ''iş için falan aldım söyleyecektim'' diycek muhtemelen..
Takipte ol..

sakın canım bu tarz şeyleri elinde delilin olmadan yüzüne vurup hani "beni aptal mı sandın" demeye gitirirmiş gibi yapma uyandırma 1 senelik evlisin..yaptığı yada yapacakları varsada senden daha prof olamak için çok çalışır...evet çok yanlış hepimiz kötü olurduk bu durumda ama sen onu uyandırma...mail şifresini öğrenmeye bak belki faturalıdır ve mail adresine geliyordur fatura kiminle konuştuğunu öğrenirsin..
eğer kontürlüyse eşinle ilgili derin bir sabırla araştırmaya gir..dün burada bir arkadaşımızın yazına bayıldım..sevgilisiyle başkası gibi konuşmuş konuşmuşş adam aç cam.'ı göreyim seni dediğinde sevgilisini karşısında görünce şoka girmiş senin de elinde bu traz delillerin olacak tatlım..
ama sinir bozucu bir durum...

sorunca aslında ne diyeceğini biliyorum. 1. arkadaşın hattı bendeydi falan dicek öyle derse mahvolurum.
2. o kendi hattını değiştirmek istiyordu yeni aldım sölicektim falan dicek. ama ben ona 50 kere bensiz alma ikimiz karar verelim tarifesine falan demiştim.
çok üzgünüm ilona :1no2:

Ben de böyle tahmin ettim ama senin eşin gerçekten de yeni hat almak istiyormuşş.

Eee o zaman şüphelenmene gerek yok..

Sen ona ''hat almak istiyordun naptın alıcan mı'' falan diye sor..

Bakalım ''aaa ben aldım'' mı diycek yoksa ''alırız dur bakalım' mı diycek..

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Şimdiye kadar hangi aldatan erkek dürüstçe cevap vermiştirki(tabi aldatma olayı varsa).Seni alevlendirmek istemem,sonuçta ortada bir yuva var,bence bir,iki gün bekle sana söyleyecekmi,zaten bir haltlar karıştırıyorsa kokusu çıkar.Birde şöyle yap canım sana uygun bir tarife buldum alalımmı diye sor,bakalım cevabı ne olacak.

telefonun neden kapalı diye sorduğunda bile yoo açıktı demesi garip....

belki yeni almıştır ve henüz bişey yapmamıştır....

biraz bekle bence 1 hafta kadar ve bu arada takip et 1 hafta sonunda otur sor o zaman gelişmelere göre davranırsın....

akşam hattı kendi telefonuma taktım. içi bomboş kanımca yeni almış. zaten iki gündür ara sıra aradığımda kapalı denk geldi, niye kapalı dedim.yoooo kapalı değil çekmiyordur dedi...

bak canım en sinir bozucu şeyi yapmışşş
yalanda var!!! o an desene karına "aşkım ben bir hat aldımda onu takmıştım" desene kurtar durumu...
yalan kötü tatlım be canımm
çekmiyordur ha...
burnum b....kokusu aldı birden
BİLGİ NOTU (bilmeyen arkadaşlar için)
kapalı telleri aradığınızda : direk aradığınız no'ya ulaşılamıyor der.
çekmeyen bir yerdeyken aradığınızda : telde uzunca bir süre arama yapmasını beklersiniz. burada bekleme süresi uzundur...daha sonra aradığınız no'ya ulaşılamıyor der.
bilginize

[.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
güzelim almayı düşünüyo ama aldıysada niye söylemiyo. deli olcam ya..

Niye söylemediğini biz bilemeyiz...
Sen ayak yapıcan '' ne zaman alıyorsun hadi falan filan '' işte ne dersin o an bilemem..:jeyyar:

Bakalım ne diycek.

Yukarda dediğim gibi ''ben aldım unuttum ya söylemeyi '' derse gerçekten unutmuş olabilir..yerimseniben

Ama ''bakarız alırız vs'' derse, açıkca saklıyor senden yeni hattı..şakkıdı

O zaman işler karışır.şakkıdı

yapmayınız lütfen bı hat yuzunden yuvamı bozucaksınız!..
bı hattı var dıye sızı aldatıyo damgasını nasılda hemen kabullendınız..
pıreye kızıp yorgan yakmayınız..
esınızle konusunuz hat almak ne demekkı 2 dk ıcınde alınan bısı iş ıcın fılan almıs olabılır..
esınız emınım sıze daha mantıklı bıcımde yapar acıklamasını..ama sanırım esınıze guvenınız yok..

Back