- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi sufisentir
-
Ya şöyle fayda maliyet analizi yaparsanız bazı şeylere verdiğimiz paranın kat kat çıkarttığını görürsünüz. 2 tl ye aldığım külotla, 10 tl ye aldığım bir değil.
Ya da akrilik bir kazağa 50 tl verip, üşüyüp terleyip yapışmaktansa 200 tl ye merinos yünü alıyorum atlet bile giymeye gerek yok sıcacıksın kendi tenin gibi, dalmıyor kaşındırmıyor, senelerce giy. Gerçek deriyse de 300 tl çok iyi fiyat.
niye ama bende uzun yıllar kullanıyorum baya baya gidiyor yani.. bana bir ayakkabı dayanmaz o da benim hatamdan olur yani.. gerçek deri değildir diye düşünüyorum pierre cardin ceket
valla bana göre damtta lükse giriyor herkesin bütçesine göre değişen bir durum bu ama ben gidipte bir tişörte 100 tl vermem mesela veremem de o kadar param yok, üstüme başıma aldıklarımı da koton lcw tarzı yerlerden ya da çarşıdan pazadan alır giyerim..Koton belki orta mağaza olabilir ama lcw ve defacto bildiğiniz kötü markadadır. Avmlerdeki mağaza yerleşiminin neye göre olduğunu araştırmanızı öneririm. Lcw en alt katta olmadığı hiçbir avm görmedim mesela..
valla bana göre damtta lükse giriyor herkesin bütçesine göre değişen bir durum bu ama ben gidipte bir tişörte 100 tl vermem mesela veremem de o kadar param yok, üstüme başıma aldıklarımı da koton lcw tarzı yerlerden ya da çarşıdan pazadan alır giyerim..
benim eşimde marka ve alışveriş meraklısı ona hediye alırken gider paraya kıyarım ama kendime almam alamam yazık günah zaten sıkılıyor insan bir süre sonra , temiz olsun üstümdeki yeter..
ayy bende öyleyim enn pahalı yerden alınmış kaşmirAynennn :)) çık seviyorum alıp veriş . Bir de zayıflayınca giyerim kazaklarım varonların hali daha dramatik ..
ayy bende öyleyim enn pahalı yerden alınmış kaşmir
kazaklarım var 6 yıllık filan daha kıyıp bir defa bile giyemedim
nerde sıradan şeyler var onları giyerim gören yok sanır ama
dolap taşıyor fikirler için konuyu takipteyimsufisentir
giysin, alsin, genc sonucta. simdi heves ediyorsa birakin heves ettigi zamanda donemde alsin giysin. bazi kiyafetler dedigi gibi gundelik degildir.
Buyutup abartmayin bukadar. Ayrica yirtilana/eskiyene kadar biseyi nasil giyiyosunuz Allah askina, bikip usanmiyomusunuz ayni seyleri devamli donup dolasip giymekten. Bence siz esinize biraz daha ayak uydurun, o size uyduracagina.
Bende zorla aldırıyorum eşime. Bizimki de fazlasıyla üşengeç . Adamın kotlarını bile ben alıyorum bazen aynı şeyleri giymesin diye. Hatta reklam olmasın z.... ile başlayan mağaza bugün nette yarın da mağazalarda indirime giriyor. Hazırladım kartımı bekliyorum :)
Topa tutulmamak için yazmadım siz yazmışsınız teşekkürler :) Rengi solan tüm tişörtler toz bezi olur bizde, bir çok kıyafetim daha eskimeden ihtiyacı olana verilir.
Eskiden insanlar çok özenli giyinirmiş, yanılmıyorsam 60 lı yıllarda çekilmiş Eminönü resmi gördüm, sanırsınız film seti, herkes şapkalı, tayyörlü çantalar falan allahım bayılıyorum o dönemlere. Şimdi klasik giyinmek zorunda olanlar hariç herkes kot tişört giyiyor, bir kadını en kalın ve kötü gösteren kıyafetlerden biri Jean. Sadece yüksel bel olanlar biraz fena değil.
İnsanlar hiç özenmiyor, çoğu kişinin tarzı yok. Oysa bir fular, küçük bir aksesuar vs insanı o kadar şık yapıyor ki.
ortalama anlayışınız değişikmişOrtalama mağazadan almıyor damat tween’den alıyor demişsiniz orasıda gayet orta standart bi marka değil mi ? Başka nereden alsın ki adam.. Giymeme kısmı kötüymüş gerçekten,kıyamıyor heralde.. bu sorun geçmişte zorluk çeken insanlarda çok sık görülüyor.. eşinizde alım açısından zor bi çocukluk geçirmiş anlaşılan.
Parasi oldugu halde herseye cok para vermek istemeyeni anlarim. Eşim alabilecegimiz halde işe giderken giydigi gomlegi, pantolonu, ayakkabi ve aksesuarlari hariç günlük giydigi seylere cok para dökmez ama çiftlerden biri "o kadar param yok" derken ötekinin marka alısveriş meraklisi olmasini garipsiyorum. Benim param yoksa eşim nasil pahali alisveris yapar ya da eşimin parasi yoksa ben nasil pahali alisveris yaparim? Eşim para yok diye carsidan pazardan giyinecek ben markalarda gezecegim 565777 tane taksit yaptirip?
Sasirmadim hava grubu :))
:) zarahangi marka kız benım kocanında ihtiyacı var birazcık
Bende zorla aldırıyorum eşime. Bizimki de fazlasıyla üşengeç . Adamın kotlarını bile ben alıyorum bazen aynı şeyleri giymesin diye. Hatta reklam olmasın z.... ile başlayan mağaza bugün nette yarın da mağazalarda indirime giriyor. Hazırladım kartımı bekliyorum :)
Topa tutmak gibi bir niyetim hic yoktu inanin:) alisverisin dozunu kaciranlardanim ama kendimi bu yuzden kotu hissetmiyorum, yalan mi soyliim. konu sahibinin esini anliyorum yani. adam hem calisiyor hemde aldiklarinin hesabini veriyor, e daha neler.Topa tutulmamak için yazmadım siz yazmışsınız teşekkürler :) Rengi solan tüm tişörtler toz bezi olur bizde, bir çok kıyafetim daha eskimeden ihtiyacı olana verilir.
Eskiden insanlar çok özenli giyinirmiş, yanılmıyorsam 60 lı yıllarda çekilmiş Eminönü resmi gördüm, sanırsınız film seti, herkes şapkalı, tayyörlü çantalar falan allahım bayılıyorum o dönemlere. Şimdi klasik giyinmek zorunda olanlar hariç herkes kot tişört giyiyor, bir kadını en kalın ve kötü gösteren kıyafetlerden biri Jean. Sadece yüksel bel olanlar biraz fena değil.
İnsanlar hiç özenmiyor, çoğu kişinin tarzı yok. Oysa bir fular, küçük bir aksesuar vs insanı o kadar şık yapıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?